Vztahy

Horoskop – červenec 2015

Červenec by měl být pro většinu znamení dobrým měsícem, ne však bez jistého napětí. Může docházet ke konfliktům, ale také ke škodám způsobeným přírodními vlivy. Berani, Raci a Kozorohové můžou být pod větším tlakem než obvykle. I ti však můžou v průběhu měsíce očekávat obrat k lepšímu. Červenec bude zkrátka vzrušujícím měsícem, který nenechá nikoho chladným a lhostejným.

Beran
Červenec bude ve znamení snění a romantiky, srdce touží po lásce, duše je plná emocí. Ve vašem milostném životě se může stát něco důležitého: nalezení ztracené lásky, nový románek či dokonce sňatek. Jste v dobré fyzické i psychické kondici, nastává tedy skvělý čas pro venkovní aktivity, ale také pro zábavu a odpočinek. Všech výhod tohoto měsíce můžete využít také pro různé opravy a úpravy domácnosti. Ženy – pozor na stres!

Býk
V tomto měsíci byste mohli čelit různým vztahovým problémům, které však s největší pravděpodobností budou pouze dočasné, nemusíte se tedy bát nějakých vážnějších komplikací. Velmi pravděpodobně však budou způsobeny vaší vinou – vaší nepružností, nedostatkem porozumění a sklonem kritizovat. Směřujte svou energii spíše k práci nebo podnikání. Jste plni nápadů, budete mít příležitost komunikovat s mnoha lidmi, což je vaše silná stránka, využijte ji tedy naplno. Využijete-li své houževnatosti a diplomacie, můžete na tomto poli mnohého dosáhnout.

Blíženci
Červenec bude měsícem lásky a harmonie. Můžete potkat novou lásku, ale může se také vrátit láska, jež se zdá být již minulostí. Zazáří také váš přirozený talent – nápaditost, smysl pro humor, manuální zručnost a dar komunikace. Vaše intelektuální tvořivost nemá v tomto měsíci žádné limity, pozor jen na střety ohledně peněz, snažte se jim vyhnout. Máte hodně fyzické energie, nic nemůže ohrozit Váš optimismus.
horoskop_cervenec_2015_03
Rak
Červenec bude citově velmi vzrušující, jste otevřeni novým románkům, máte dostatek odvahy i sebedůvěry, abyste převzali iniciativu a udělali první krok k novému vztahu. Odvážné ambice máte i v zaměstnání. Toužíte zdůraznit své kvality, chcete být středem pozornosti. Nemáte strach z překážek ani konfrontací. Vaše úsilí by mohlo konečně přinést také patřičné finanční ohodnocení. Pozor ale na stres – velká stresová zátěž by mohla způsobit zdravotní problémy nebo zranění.

Lev
Nastal čas pro lásku a dobrodružné dny ve dvou. Pozor však na staré problémy, které ještě nebyly zcela vyřešeny, mohou opět vyplout na povrch. Červenec přinese úspěch také v kariérní oblasti. Můžete toho, bez velké námahy, hodně dosáhnout, a to buď s pomocí blízkých osob, nebo i pouhým sledem událostí. Mimořádně nebudete chtít být středem pozornosti, budete si vychutnávat léto, život a společnost blízké osoby. Pozor na nehody!

Panna
Využijte tento měsíc k analýze svých dosavadních vztahů. Zkuste se zamyslet nad tím, co v nich nefungovalo a zda by to šlo nějak změnit. Jaká jsou vaše očekávání a jaká je následná realita? Pokuste se zlepšit věci ve svém životě tak, abyste mohli fungovat v páru, omezte svou emocionální závislost a svému partnerovi dopřejte více svobody. I vztahy potřebují prostor, aby se mohly vyvíjet. V tomto období vás čeká mnoho společenských aktivit, jste v dobré kondici, plni energie. Pozor však na podrážděnost, agresivitu a sklon k bezohlednosti. Věnujte čas také úvahám o svém zdraví, je opravdu vše v pořádku?
horoskop_cervenec_2015_02
Váhy
V tomto období si dejte pozor zejména na napětí či dokonce konflikty ve vztahu k blízké osobě. V profesním životě budete velmi zaneprázdněni, nic nestojí v cestě cíli, jenž jste si stanovili. Máte schopnost shromáždit kolem sebe lidi, kteří dokážou podpořit vaše projekty a nápady. Omezena je však vaše míra energie, zkuste zpomalit a zapřemýšlet o tom, zda práce od nevidím do nevidím stojí za to. Zejména v posledním týdnu měsíce potom věnujte pozornost svému zdraví.

Štír
V červenci se mohou, co se lásky týká, stát skutečností i vaše nejdivočejší sny, váš milostný život je na vrcholu. Dbejte však na to, abyste svého partnera nepoužívali k dosažení svých vlastních cílů. Nové příležitosti a úspěchy se dostaví také v kariérním životě. Zúčastňujte se veřejných akcí a společenských večerů – právě zde vás nové kontakty a příležitosti čekají. Může se zde dokonce zrodit i nové pracovní partnerství. Pozor si dávejte na zdraví. Problémy by mohly nastat neočekávaně nebo být neobvyklé povahy, vyhněte se tedy možným rizikům.

Střelec
Zejména v prvních dvou týdnech měsíce vás bude ovládat sentimentalita, svůdnost a smyslnost. Budete chtít být co nejvíce ve společnosti, s přáteli, s partnerem. Na druhou stranu však máte tendenci analyzovat váš současný vztah, a to až do hloubky všech detailů. Stoupá také váš zájem o podnikání, peníze a získání majetku. Než se však do něčeho pustíte, zvažte důkladně všechna rizika. Veselost a optimismus se budou střídat s podrážděností, to bude mít vliv na vaši kondici v tomto měsíci.

Kozoroh
Červenec bude ve znamení aktivity, energie a vášně. Máte chuť dělat nové věci a vůbec změny ve svém životě. Vaše reakce budou rychlé a bezprostřední, nechybí vám odvaha. Ve většině takových případů převezmete roli iniciátora, nechce se vám čekat na to, co se ve vašem životě stane, ten první krok chcete udělat vy. Pozor však na zbrklost a netaktnost. V partnerství by mohlo dojít ke konfliktu, váš vztah bude vyžadovat především trpělivost a komunikaci. Pod velkým tlakem budou vaše nervy, stres může být způsoben interakcí s ostatními lidmi, vyhněte se excesům a nerozvážnosti v komunikaci.

Vodnář
Váš milostný život je plný harmonie a pohody. Můžete plánovat společné výlety, společně můžete také dosáhnout jistého finančního či společenského úspěchu, plánovat můžete dokonce i svatbu. Nezadaní velmi pravděpodobně někoho potkají, neobejde se to však bez počátečních problémů. Problematické věci se však vyjasní poměrně rychle a vše dobře dopadne. Co se týká práce, bude červenec poměrně rušným měsícem. Budete plni nových nápadů, přístupni změnám. Nezanedbávejte své zdraví, dejte pozor zejména na zánětlivá a infekční onemocnění.
horoskop_cervenec_2015_04
Ryby
Máte potřebu něčeho nového a vzrušujícího, budete reagovat na jakékoli milostné výzvy. Jste plni energie, například ve sportu můžete v tomto měsíci dosáhnout vynikajících výsledků. O čem byste měli přemýšlet, to jsou vaše profesní cíle a priority. Zaměřte se na to, co děláte, zda vám tato práce přináší uspokojení a patřičné finanční ohodnocení. Pozor na zdraví, zejména v oblasti ledvin, slinivky a jater se mohou vyskytnout problémy.

text: redakce / foto: dreamstime, bigstock

Doporučené

Přidat komentář