Tipy na dárky pro muže

Hýčkejte své muže s Lush

Svátek, narozeniny, výročí svatby či seznámení, nebo jen proto, že je. To vše mohou být důvody k tomu, abyste potěšila svého muže dárkem. A nemusí se jednat jen o vašeho životního partnera, i váš bratr nebo tatínek bude jistě rád, že na něj myslíte.

Lush má pro muže celou řadu vychytávek – deo parťáka, krém na holení, mycí krém na vousy a obličej, šampuk, ale třeba také tabletky na zuby.

Dirty sprchový gel
Jako osvěžení v divokém horském potoce – tento sprchový gel pořádně probere všechny ospalé hlavy po dlouhé noci nebo připraví na jakoukoli schůzku i po té, co pánové zrovna lezli po skalách, nebo uběhli pár kilometrů. Máta a mentol je doslova polechtají na kůži, takže se budou okamžitě cítit svěží a čilí.
lush_darky_pro_muze_03
Šampuk Seanik – Mořská péče pro všechny typy vlasů
V Lush zbrázdili mořské hlubiny a vylovili z nich přísady pro tento šampuk v barvě oceánu. Japonská řasa Nori a řasa puchratka kadeřavá oplývají proteinem, který vlasy vyživí a udělá je hebčími. Mořské řasy, mořská sůl a citron ukážou vlasům ten správný směr.

TIP: pro snadnější skladování šampuku můžete svému muži pořídit Lush plechovku.

T’eo deodorant
Ať už vaši muži zdvihají činky, nebo půllitry, zcela určitě jim přijde vhod deo parťák, který je udrží svěží. Šikovný oválek se super absorpčním pudrem, silicemi z citronu, australského čajovníku, citronové trávy a jalovce, s čerstvými zelenými hrozny a olejem z jader meruněk zaručí, že ani sebemenší nepříjemný odér nemá šanci.

Kalamazoo – Mycí krém na vousy a obličej
Muž nemusí mít vousy, aby ho používal… ale může! Čerstvá ananasová šťáva plná enzymů vyčistí a olej z meruňkových jader a cupuacu máslo zjemní vousy i pokožku. Krém se prodává v klasických černých kelímcích po 100 ml a 250 ml.

Dirty krém na holení
Směs jemných zklidňujících olejů lehce odstraní strniště vašeho muže a postará se, už během holení, o jeho pokožku. Nanést, oholit (neleknout se, že nepění), opláchnout – lehce, jednoduše a rychle. Bude-li muž chtít, může se s ním namazat i po holení – pokožku utiší a pohladí ovesné mléko s levandulí.
lush_darky_pro_muze_02
Cosmetic Lad – Multifunkční krém
Cosmetic Lad je pleťový krém namíchaný tak, aby zklidnil a změkčil právě oholenou pleť vašeho muže, a to díky obsahu aloe vera a levandulové medové vody. Med je antiseptický a aloe spolu s levandulí jsou vynikajícími tišícími prostředky. Účinně je doplňuje aksamitník, který pomáhá proti zarudnutí, čerstvá šťáva z mladé pšenice, která je plná antioxidantů a pomáhá tak pleť chránit, mandarinková a santálová silice, které krému dodávají osvěžující vůni.

TIP: tento hydratační krém lze s úspěchem použít jak po holení, tak na holení, po opalování či jako gel na vlasy.

A kam na nákup? Proč nezaskočit do obchůdku v Praze Palladiu a neužít si úžasné Lush produkty na vlastní kůži. Jste-li zastánci nákupů z pohodlí domova, navštívit můžete e-shop na www.lush.cz.

zdroj: Lush / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář