Bydlení

Revoluce v osvěžovačích vzduchu: dezinfekce s vůní

Osvěžovače vzduchu zná snad každý, dokážou pohlcovat pachy a navíc provoní prostor příjemnou vůní. Ale viděli jste někdy Dezinfekci s vůní? Tuto revoluční novinku vyvinuli vědci ve vývojových laboratořích ve Francii. Jejich snahou bylo připravit osvěžovače vzduchu, které dokážou nejen pohlcovat pachy, ale celý prostor zbaví virů, bakterií a plísní.

Revoluční novinka Sanytol pro vzduch, plochy a textil spojuje dezinfekci a osvěžovač do jednoho dokonalého produktu.

Mikroorganismy se vyskytují všude okolo nás. Nalezneme je jak na povrchu věcí, na nábytku, na podlaze, ale i ve vzduchu. Některé mikroorganismy jsou původcem různých onemocnění a infekcí. Proto udržujeme doma čistotu a přirozenou hygienu. Mikroorganismy jsou ovšem i původcem mnoha zápachů. Klasické osvěžovače je sice překryjí, ovšem neeliminují jejich původce.

Dezinfekční osvěžovač Sanytol zápach nepřekrývá, odstraňuje jeho příčinu. Tím, že ničí 99% bakterií, virů a plísní, ničí původce zápachu a navíc osvěží prostor příjemnou vůní. Na výběr jsou tři druhy – svěží horská vůně, příjemný mentol či vůně rozkvetlé květinové zahrady. Ideální je například pro použití na toaletě, kde je třeba udržovat přirozenou hygienickou čistotu, nebo v kuchyni či v koupelně. Vhodný je i pro použití v málo větraných místnostech jako je sklep, spíž, šatna nebo přístěnek. Vydezinfikuje a osvěží i vzduch v autě nebo ve skříních. Sprej je suchý, nehrozí tedy riziko žádných skvrn. Směle jej tedy můžete použít nejen na aplikaci do vzduchu, ale také pro dezinfekci a osvěžení různých povrchů, jako jsou například závěsy, čalouněný nábytek, koberce, matrace, polštáře či autosedačky.

zdroj: Sanytol / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář