Vztahy

Horoskop – prosinec 2015

Konec roku bude ve znamení lásky, porozumění, přátelství, ale také konkurenčních bojů a nových pracovních příležitostí. Mnozí budou muset prokázat svou sílu, další najdou novou lásku, pro některé může být konec roku začátkem úplně nového života…

Beran
Prosinec bude měsícem ambicí, odhodlání, konkurenčního boje, ale také mnohých vnitřních bojů. Vaše touha být úspěšným a dosáhnout vysněných cílů je silnější než kdy jindy. Spíš než konflikt s kolegou či nadřízeným zvolte spolupráci, jen ta povede k finančnímu přínosu. Netlačte na své limity, zdaleka nejsou tak neomezené, jak si možná myslíte. Snažte se nebrat věci příliš vážně, někdy mohou být jednodušší, než se na první pohled zdají. Opatrní buďte na své zdraví, stres by mohl zapříčinit nemoc dlouhodobějšího charakteru.

Býk
Zejména druhá polovina měsíce bude přát lásce a harmonii, budete se však muset vyrovnat i s určitou odpovědností a povinnostmi. Co se práce a kariéry týká, čeká vás velmi rušný konec roku, a to zejména proto, že budete chtít mít všechno dokonalé, uzavřené. Tuto situaci však mohou neblaze ovlivnit kolegové či partneři, kteří mají potřebu s vámi soutěžit. Váš úspěch bude tedy do značné míry záviset na tom, jak se k situaci postavíte, zda přistoupíte na hru druhé strany, nebo se vyhnete konfrontacím a pojedete si tzv. po své lajně. Pozor na zdraví, nejste v nejlepší formě. Stres a sklon k neopatrnosti by mohli být příčinou nehody či nějakého jiného zdravotního problému.

Blíženci
V prvních dvou týdnech měsíce prosince bude v popředí vašeho zájmu zejména milostný život. Toto vášnivé období slibuje významné události s pozitivním dopadem na váš život. Zvláštní emocionální význam by pro vás pak mohl mít Silvestr. Také pracovní oblast bude plná optimismu, příjemné atmosféry, spolupráce a porozumění. Vaše práce dojde ocenění. Velkého úspěchu mohou dosáhnout zejména profese umělecké či sportovní. I energie budete mít dostatek, pozor však na její přemíru, mohla by vás vystavit zranění či jiné nepříjemné situaci.

Rak
Během roku se vám podařilo uspořádat si život tak, abyste si vytvořili ideální podmínky pro prosinec plný lásky a flirtu. Příznivý čas nastal i pro nezadané – na obzoru se rýsuje nový vztah. Velký význam má pro vás ale také vaše práce a kariéra. S blížícími se svátky budete sice velmi zaneprázdněni, práce vám však přinese i klid a uspokojení. Konečně se můžete prosadit, ukázat svůj talent i organizační schopnosti a ve svém oboru zazářit. A jako bonus budete i dobře finančně odměněni. V době svátků zaměřte svou pozornost na svůj životní styl.
horoskop_prosinec_2015_03
Lev
První 3 týdny budou ve znamení lásky a erotiky, nastává čas intenzivních emocí, významných událostí a důležitých rozhodnutí. I pracovní oblast bude velmi aktivní, věnujete se více věcem najednou, za příležitostmi jste ochotni i cestovat. Skvělý čas nastal pro obchodníky – pro prezentaci a dobrý prodej zboží. Dobrý je také váš zdravotní stav. Jste na tom dobře fyzicky i psychicky – to vás činí veselými s pozitivním myšlením. I tak byste ale měli o vánočních svátcích odpočívat, dopřát si pořádnou dávku relaxace.

Panna
Prosinec bude pro většinu Pannen citově velmi příjemným měsícem, ne-li dokonce přímo šťastným. Jste vnímaví, na poli lásky komunikujete s citem a lehkostí, a to stimuluje vašeho partnera k tomu, aby se s vámi podělil i o své pocity a myšlenky. Prosinec by mohl přinést i vyšší výdělky, než se kterými jste museli vystačit doposud. Nepouštějte se však do žádných riskantních podniků, to byste naopak mohli skončit na mizině. Vyhýbejte se spekulacím, sázkám a tzv. rychlým penězům, vše dělejte s rozvahou a beze spěchu, impulzivní rozhodnutí by se vám mohlo vymstít. Vyhněte se stresovým situacím, neopatrnost by mohla zapříčinit nehodu či zranění.

Váhy
Spolupráce, přátelství, partnerství a láska – to budou prosincové atributy. Co vám bude k dokonalosti trochu chybět, to je trpělivost, taktnost a shovívavost. To by mohlo některé věci pokazit. Máte energii, sílu, odvahu a především ambice a soutěživého ducha – nic tedy nestojí v cestě úspěchu a zlepšení finanční situace. Pozor si dejte na svou náchylnost utrácet peníze za zbytečné věci, mohly by vám následně chybět na různé výhodné investice či na podporu podnikání. Koncem měsíce si dopřejte dostatek odpočinku, vaše výdrž nemusí být tak velká, jak si myslíte.

Štír
Prosinec bude přát nezadaným. Vaše vyzařovaná sexuální energie bude přitahovat opačné pohlaví. Navozovat můžete jak nová přátelství, tak může dojít i na lásku na celý život. I zadaní budou prožívat emocionálně klidný měsíc, plný harmonie a porozumění. Nastal však také čas na analýzu finanční situace. Vzít v úvahu byste měli i možnost změny zaměstnání či oboru podnikání. Dejte také pozor na své zdraví, v případě jakýchkoli potíží vyhledejte lékaře, experimentální léčba by mohla být spíš na škodu.
horoskop_prosinec_2015_02
Střelec
Prosinec by mohl být slibným začátek pro mnoho životních směrů. Využijte co nejvíce příležitostí, jež se vám naskytnou, v případě stagnace vás čeká zase jen šeď, zklamání a frustrace. Obraťte svou pozornost ke vzrušujícím věcem, novým příležitostem, novým přátelstvím, jen tak vás čekají šťastnější dny, měsíce a roky. Nyní stojíte pevně na nohách, jste si jistější, máte dostatek síly a energie měnit zaběhnuté pořádky. Tak do toho! Nikdy nevíte, kdy budete mít další takovou příležitost.

Kozoroh
Vaše myšlení a cítění jdou ruku v ruce. Kolem Vánoc by mohlo dojít k významné události, která ovlivní váš milostný život. Jste také plni odhodlání se uplatnit, prokázat své dovednosti, motivují vás různé výzvy a pracovní příležitosti. Zvolíte-li dobrou strategii a budete-li věci dělat s rozmyslem, můžete svých cílů dosáhnout lehčeji, než jste předpokládali. V případě potřeby se můžete spolehnout na podporu blízkého okolí, nežeňte se tedy do ničeho bez rozmyslu. Pozor na imunitní systém, máte tendence se přetěžovat, a to vás může zejména v prvních dvou týdnech měsíce doslova vyčerpat. Zanalyzujte svůj životní styl a přijměte vhodná opatření k celkovému zlepšení svého zdravotního (fyzického i psychického) stavu.

Vodnář
Váš partnerský vztah bude v prosinci silně propojen s kariérou nebo studiem a se starostmi s těmito oblastmi spojenými. Urovnány by mohly být nějaké spory s nadřízeným či výše postavenou osobou. Váš zájem o studium, kulturu a cestování bude mít pozitivní vliv na vaši kariéru, podporu získáte také od svého okolí. Prosinec by mohl být finančně velmi zajímavý, ale pouze za předpokladu, že zůstanete realističtí. Máte dostatek energie a udržujete si i potřebnou dávku optimismu, tak nedovolte, aby vás v cestě za úspěchy brzdila nervozita. Dejte pozor na své zdraví, zejména v druhé polovině měsíce hrozí riziko respiračních onemocnění.

Ryby
Prosinec bude ve znamení zábavy, kolektivních činností i různých partnerských aktivit. Na obzoru je ale také uznání či povýšení, zkrátka zlepšení vašeho postavení. A ruku v ruce s tímto by se velmi rychle mohla dostavit i odměna v podobě lepší finanční situace. Není ovšem důležité pouze to, kolik peněz vyděláte, ale také to, kolik jich utratíte. A tak pozor – nerozhazujte peníze na všechny strany jen proto, že jich máte více, mohla by přijít neočekávaná událost, která bude vyžadovat neočekávané výdaje. Zamyslete se také nad svým životním stylem – jídlo, cigarety, alkohol – zkuste to dát do pořádku.

Ať jste Ryba nebo Rak, všem znamením zvěrokruhu přejeme klidný prosinec, krásné svátky a hodně, hodně, hodně štěstí v roce 2016.

text: redakce / foto: bigstock

Doporučené

Přidat komentář