Vánoční tipy

Tipy na dárky – Vánoce 2015

Dnešní Tipy na dárky zahájíme hned třemi novinkami ve světě parfémů. Pro milovníky Jamese Bonda přichází na trh vůně 007 Seven, pro ty, kteří propadli módním značkám Replay nebo Tom Tailor si letošní předvánoční trh připravil novinky Replay True (pro ženy) a Tom Tailor Urgan Life (pro ženy i pro muže – dnes vám představíme vůni pro muže).

007 – Seven
Všechny fanoušky Jamese Bonda jistě potěší dárek v podobě nové pánské vůně 007 Seven. Tato prémiová vůně s pečlivě vybranými složkami a elegantním vzhledem uspokojí i toho nejnáročnějšího muže. Svrchní tóny této vůně mají nápadnou povahu citrusů, vedenou sladkou mandarinkou a následovanou ostrým bergamotem a svěžím jablkem. Srdce vůně se rychle rozvíjí kořením; skořice, šafrán muškátový oříšek a bílý pepř zažehne smysly. Jemná ambra, vanilka a pižmo se pojí s karamelem v základu této vůně. Tyto složky jsou pak obohaceny o kůži, tmavý mahagon, cedrové a santalové dřevo. Koupíte v síti vybraných parfumerií a drogerií a na nezávislém trhu za ceny: 30 ml – 620 Kč, 50 ml – 870 Kč.
tipy_na_darky_03_2015_parfemy
Replay True
Nová dámská vůně Replay True – inspirována světem jeans – potěší každou ženu, nejen tu, která propadla značce Replay, ale i tu, která se nebojí odvážných tónů kašmírového a santalového dřeva, černého pepře a turecké růže. Hlavu vůně tvoří mandarinka, červené plody, švestka, černý rybíz a nektarinka, srdce pak bavlník, černý pepř, turecká růže, heliotrop. Sladké a krémové tóny vanilky s nádechem pačuli a kašmírového a santalového dřeva pak zanechají v základu vůně nezaměnitelný a velmi smyslný dojem. Replay True je k dostání síti drogerií (Rossmann, dm), v parfumeriích (Fann, Douglas), v hypermarketech Globus a na nezávislém trhu.

Tom Tailor – Urban Life
Inspirovaná duchem módních metropolí po celém světě přichází na trh nová pánská vůně Tom Tailor Urban Life. Její sportovní svěžest a přirozená atmosféra oslavují městský životní styl, charakterizovaný sebedůvěrou, autentičností a různorodostí. Tato aromatická vůně v sobě spojuje tóny luxusních dřevin s čerstvými citrusy. Urban Life Man je vůně pro ambiciózního muže, který ztělesňuje městský životní styl svým individuálním způsobem. Podkres bergamotu, citronu a mandarinky vedou harmonicky do pikantního tónu srdce vůně z vavřínu a levandule. Mužnost vůně vyniká hlubokou směsí pačuli, cedru a pižma. Vůně je k dostání v síti drogerií Rossmann, v parfumeriích Douglas, v hypermarketech Globus a na nezávislém trhu za doporučené ceny: 30 ml – 440 Kč, 50 ml – 620 Kč.
tipy_na_darky_03_2015_jameson
Dárky z rodiny Jameson do příštích Vánoc nevydrží
Už naše babičky říkávaly, že nejlepší dárky jsou ty, které se můžou sníst anebo vypít. Takové totiž nepokryje prach na poličce, ani nezaberou místo ve skříni. Aby opravdu potěšily, měly by ovšem splňovat jednu podmínku – být vzácné, anebo ještě lépe – výjimečné. Takové, jaké si zkrátka člověk nenosí domů z každého nákupu. Měřítko výjimečnosti má sice každý z nás jiné, to ale vůbec nevadí – značka Jameson nabízí dostatečně širokou škálu svých produktů, aby splnila různé nároky vašich blízkých. Delikátní jemná květinová vůně s jemnými tóny dřeva a decentní medovou sladkostí a vyladěná chuť připomínající ořechy a vanilku ještě více vynikne v originálních whiskovkách s logem Jameson.
tipy_na_darky_03_2015_o_folder
O folder – aktovka s duší velkoměsta
Notebook, tablet, diář, šanon, ale třeba i svačinu – nový O folder unese vše, co je potřeba na obchodní setkání nebo na poradu. Tato kabela je sama tak lehká, že zatíží vaše rameno prakticky pouze svým obsahem a tak univerzální, že se bude skvěle vyjímat jak na mužském, tak i ženském rameni. Stačí jen doladit barvy těla, popruhu, klopy a vnitřní plátěné tašky, které je možné zároveň variabilně měnit podle chuti. Její rozměry v šířce 40 cm, výšce 30 cm a tloušťce 12 cm jsou přesně takové, jaké má správná messenger taška mít a skutečným hitem je stejně jako u ostatních O bag tašek materiál, z kterého je vyrobena. Tělo tvoří měkký, ohebný, lehký a omyvatelný plast, velmi odolný a praktický na údržbu, který skvěle doplní klopa a popruh z koženky. Praktické je i madlo na horní hraně klopy. O Folder se bude výborně hodit ke kterékoliv kabelce z řady O Bag. Nadchne jistě jak milovnice těchto tašek, tak ty, kteří hledají praktickou, atraktivní a trendy aktovku s nápadem. Doporučená maloobchodní cena O folder je od 2 480 Kč.
tipy_na_darky_03_2015_cbn_charming4ever
CBN vánoční balíček
S CBN si můžete být jisti, že dáváte exkluzivní švýcarskou péči o pleť s obsahem rostlinných zárodečných buněk, vyvinutou na základě objevu oceněného Nobelovou cenou za medicínu. V dárkovém balíčku najde obdarovaná osoba CBN Créme Hyper Hydratante – výjimečný krém proti stárnutí pleti s regeneračními vlastnostmi na bázi aktivních rostlinných zárodečných buněk a dalších účinných látek původem ze švýcarských lázní, vhodný pro všechny druhy pleti a CBN Sérum Hyper Régénérant – výjimečné sérum proti stárnutí pleti s regeneračními vlastnostmi na bázi aktivních rostlinných zárodečných buněk a dalších účinných látek původem ze švýcarských lázní, vhodné pro všechny druhy pleti. Zvlhčuje a chrání pleť proti dehydrataci, stresu a předčasnému stárnutí, zrychluje životní funkce pleťových buněk, vyhlazuje jemné obličejové rýhy a drobné vrásky a stimuluje tvorbu strukturálních bílkovin. Výhodná cena balíčku je 2 990 Kč (samostatně: CBN Créme Hyper Hydratante 1 925 Kč, a CBN Sérum Hyper Régénérant 1 471 Kč). Zakoupíte na www.charming4ever.com.

text: redakce, výrobci / foto: bigstock, výrobci / komerční sdělení

Doporučené

1 komentář

  • Denisa 11/12/2015 at 10.18

    Replay dělá parfémy? Tak v tom případě opravdu díky za tip, neboť mám konečně nápad na dárek pro moji nej nej kamarádku, zarytou Replayku :-)

    Odpovědět

Přidat komentář