Fashion, Luxury

Luxottica představuje novou kolekci brýlí pro podzim a zimu

V nejnovějších kolekcích značek Persol, Vogue, Emporio Armani, Dolce & Gabbana, Versace nebo Michael Kors najdete mnoho zajímavých modelů různorodých tvarů, výjimečných materiálů, bohatých barev, luxusního zdobení a překvapujících vzorů, navazujících na podzimně-zimní auru.

Ray-Ban
Nejnovější kolekce značky Ray-Ban představuje především návrat ke kořenům, kde se po dlouhém očekávání objevuje legendární model Aviator, Outdoorsman, Shoother a Caravan v nových barvách. Zavedené jsou rovněž nové tvary, které jsou zhotoveny z nových materiálů, takových, jako Liteforce bebo Light-Ray.
luxottica_podzim_zima_2015_ray_ban
Giorgio Armani
Brýle Giorgio Armani jsou známy po celém světě svoji minimalistickou stylistikou. Milovníci střídmého a strohého designu v jemném vintage stylu najdou v nejnovější kolekci mnoho zajímavých modelů. Překvapujícím směrem se rovněž vyvíjí dámská kolekce – barvy kolekce navazují na linii doplňků a vzorů, které se objevují na doplňcích nejnovější kolekce.

Vogue
Vogue ve své nejnovější kolekci prezentuje neopakovatelné vzory jako např.: exotické květy, tetování hennou nebo výšivka květů z hedvábí. Kromě unikátních vzorů Vogue rovněž nabízí klasické tvary, tónované sezonní barvy a zdobení v podobě Swarovského křišťálů. Tato výjimečná kolekce byla inspirována třemi motivy: smyslnou krásou brazilské modelky Adriany Lima, kde se na brýlích vyskytuje překrásný motiv exotických květů Jižní Ameriky, indickou herečkou Deppicou Padukone, kde se na brýlích vyskytuje vzor tetování hennou, který navazuje na indickou kulturu a jemnou krásu čínské herečky Liu Shishu, kde jsou brýle zdobeny na vnitřní straně překrásným vzorem představujícím květy hedvábí z Dálného východu. V této neobvyklé kolekci najde svůj styl každý.
luxottica_podzim_zima_2015_vogue
Emporio Armani
Emporio Armani je synonymem nejvyšší kvality ležérního stylu pro ženy a muže. V nejnovější kolekci značka překvapuje smyslem pro detail a dohotovení, které navazuje na nejnovější kolekci oblečení a doplňků. Znovu se vyskytují gumové povrchy, ale tentokrát v kombinaci s aluminiem. Tuto kolekci ocení zejména zákazníci, kteří si libují v klasice. Tato linie prezentuje klasické tvary v tónované koloristice, s minimalistickým zdobením v podobě legendárního orla, který jemně zdobí obroučky a stranice. Celá linie brýlí byla inspirována nejnovějšími doplňky značky, zdobenými kultovním orlem.
luxottica_podzim_zima_2015_emporio_armani
Versace
Značka Versace klade v každé své kolekci silný důraz na prvky, které navazují na řeckou scenérii. V nejnovější kolekci najdeme mnoho legendárních motivů, jako například reliéf Medúzy, řecký dekor nebo kultovní medailon Vanitas, které ideálním způsobem zdobí modely brýlí a dávají jim silný a zároveň elegantní charakter.
luxottica_podzim_zima_2015_versace
Persol
V kolekci pro rok 2015 značka Persol obohacuje svou paletu barev a do svých kultovních módních linií přidává nové modely. Nejvýznačnější modely zahrnují skládací verzi modelu Cellor – symbol padesátých let minulého století, který byl v loňském roce s velkým úspěchem opětovně uveden, úplně nové sluneční brýle a optické rámy z edice Typewriter, které jsou stále oblíbené díky svému modernímu, intelektuálnímu půvabu a jedinečným barevným možnostem. Kromě toho všechny sluneční brýle značky Persol používají proslulá křišťálová skla, která zaručují úplně jasné vidění, a to i ve verzi Polar. Jsou testována v extrémních podmínkách – ideální pro každého, kdo hledá maximální ochranu před škodlivými slunečními paprsky.



Prada

Kolekce brýlí Prada opět překvapuje nekonvenčními tvary a detaily. Extravagance značky je viditelná především v kolekci „Prada Ornate” a ve speciálním projektu. Kromě odvážných modelů, nejnovější kolekce představuje rovněž modely, které mají klasickou formu s velkým komerčním potenciálem. Nová dámská kolekce brýlí značky Prada pro sezónu podzim/zima 2015-2016 je jemnou souhrou variací na téma krásy. Kolekce se vyznačuje ultraženským stylem a bohatstvím barev, velkými tvary a kónickými profily.
luxottica_podzim_zima_2015_prada
Bvlgari
Bvlgari je jednou z nejstarších značek v našem portfoliu. Svoji světovou slávu získala tato značka tvořením bohatě zdobené bižutérie, která je vždy inspirací pro tvoření brýlí. Nejnovější kolekce Bvlgari Giardini Italiani je ideálním důkazem, že tato značka dovede překvapovat svými inspiracemi. Modely, které jsou součástí této kolekce, dávají smyslný výraz bižutérii, která byla inspirována překrásnou architekturou italských zahrad. Na brýlích se objevuje zdobení ve formě výjimečného dekoru, který připomíná svým designem rozkvétající květy na jaře.

Dolce & Gabbana
Brokáty, květinové potisky a detaily inspirované Sicílií vzdávají hold všem matkám. Domenico Dolce a Stefano Gabbana deklarují svou lásku k „matce“ v kolekci Dolce & Gabbana pro podzim-zimu 2015/16. Kolekce maminčina brokátu od Dolce & Gabbana čerpá inspiraci ze Sicílie pro vintage efekt. Rámy s brokátovými detaily evokují výzdobu barokních paláců, jak u sofistikované reliéfní monochromní verze, tak u její květinové verze vyzdobené kyticí rudých růží.
luxottica_podzim_zima_2015_dolce_gabbana
Každá kolekce a každý pár brýlí je výsledkem neustále probíhajícího procesu výzkumu a vývoje, jehož cílem je podílet se na potřebách a touhách zákazníků po celém světě.

zdroj:Luxottica / foto: bigstock, Luxottica / komerční sdělení

Doporučené

2 komentářů

Přidat komentář