Vánoční tipy

Tipy na dárky – Vánoce 2015

Dnešní Tipy na dárky zahájíme i ukončíme knižními novinkami, nejen proto, že stojí za to, ale knihy zkrátka pod stromeček patří. Na své si však přijdou i milovníci luxusní kosmetiky nebo ti, kteří přemýšlejí o tom, že letos darují svým blízkým něco opravdu originálního.

Knižní novinky – část první
Heidi Rehnová – Vojenská felčarka (1. díl)
Německo ve třicetileté válce – chytrá žoldnéřská dcerka Magdalena pracuje jako ranhojička v císařském vojsku. Brzy zahoří velkou láskou ke kupeckému synovi Erikovi, který od smrti svých rodičů žije sám. Je to ale zakázaná láska, protože otcové milenců kdysi proti sobě stáli jako nepřátelé. Po jedné bitvě Erik beze stopy zmizí a Magdalenu čeká osudové rozhodnutí… Vydává Knižní Klub. Druhý díl vyjde rovněž v Knižním klubu v příštím roce.

Sophie Hannah – Pusinka
V románu Pusinka se čtenářům poprvé představují policisté Charlie Zailerová a Simon Waterhouse. Jen na pár hodin si Alice Fancourtová odskočila od svého dvoutýdenního miminka. Starost o malou Florence svěřila svému manželovi. Jakmile však po návratu vstoupí do dětského pokoje, jako by se propadla do zlého snu. Trvá na tom, že dítě, které leží v postýlce, není její dcera. Její manžel David tvrdí, že Alice buď lže, nebo se zbláznila. Jenže Alice ví, že musí policii přesvědčit, než bude příliš pozdě… Vydalo nakladatelství Ikar.
tipy_na_darky_04_2015_knihy_01
Patricia Cornwellová – Prach
Prach je dalším románem bestsellerové autorky Patricie Cornwellové, jejíž thrillery milují čtenáři ve více než 120 zemích světa. Příběhy soudní lékařky Kay Scarpettové by měly brzy zamířit i na filmová plátna. Tělo zabalené v nezvyklé látce a pokryté práškem, který podivně barevně září. Našlo se přímo u bran vyhlášeného technologického institutu. Patřilo Gail Shiptonové – naposledy ji viděli živou předchozí večer v módním baru. Někdo ji sprovodil ze světa jen pár týdnů před začátkem soudního procesu, ve kterém po svém bývalém finančním poradci žádala sto milionů dolarů. Není divu, že Kay Scarpettová to nepovažuje za náhodu. Když se navíc ukáže, že důkazy vedou k sérii dalších vražd spáchaných ve Washingtonu, začne být jasné, že tohle rozhodně nebude obyčejná vražda… Vydává Knižní klub.

Vánoce od Lancôme
Značka Lancôme představuje každým rokem speciální dárkové kazety s nejoblíbenějšími produkty. Tento rok v sobě vánoční dárková balení ukrývají nejúspěšnější bestsellery. My jsme pro Vás vybrali 2 luxusní dárkové kazety, kterými jistě potěšíte každou, i tu nejnáročnější, ženu.

Visionnaire sérum
Dárková kazeta obsahuje: Visionnaire sérum plus 50 ml, Visionnaire denní krém 15 ml, Advanced Génifique rozjasňovač pleti 7 ml, Visionnaire sérum plus 7 ml a Visionnaire noční krém 15 ml. Cena kazety 3 000 Kč.
tipy_na_darky_04_2015_lancome
Rénergie Multi-Lift Légère denní krém
Dárková kazeta obsahuje: Visionnaire denní krém 50 ml, Visionnaire sérum plus 7 ml, Advanced Génifique Light Pearl oční sérum 5 ml, Advanced Génifique rozjasňovač pleti 7 ml. Cena kazety 2 600 Kč.

Dárkové kazety Lancôme jsou k dostání v Lancôme Beauty Institutu na Jungmannově náměstí v Praze a ve vybraných parfumeriích Sephora, Marionnaud, Douglas, Fann, MY, Marionnaud SK a Fann SK.

Dárkový poukaz na nafocení profesionálních fotografií
Chcete-li k letošním Vánocům darovat něco opravdu originálního, darujte poukaz na nafocení profesionálních fotografií v ateliéru v centru Prahy. Na stránce www.janwphoto.cz si můžete vybrat z několika cenových balíčků, zaplatíte cenu u tohoto balíčku uvedenou a následně Vám bude vytvořen a zaslán (e-mailem) dárkový poukaz ve formátu tiskového PDF – neplatíte tedy nic navíc!
tipy_na_darky_04_2015_janwphoto_darkovy_poukaz
Oslavte Vánoce s Paul Mitchell
Vánoce si žádají výjimečné dárky. Učiňte z tradičních kosmetických prezentů luxusní záležitost. Potěšte své nejbližší produkty kultovní vlasové kosmetiky Paul Mitchell. Značka Paul Mitchell není jen synonymem krásy postavené na přírodní bázi, ale i angažovanosti na poli společenské odpovědnosti. Letos přichází s výhodnými vánočními balíčky produktů Paul Mitchell, Tea Tree, Mitch a Awapuhi Wild Ginger. A my Vám dnes představíme právě Awapuhi Wild Ginger – ryzí luxus v podobě vánočních balíčků, nejčistší a nejkvalitnější ingredience v přepychovém balení pro ty nejnáročnější.
tipy_na_darky_04_2015_paul_mitchell
Awapuhi Wild Ginger Exquisite Repair obsahuje Keratin Intensive Treatment 150 ml, Keratin Cream Rinse 250 ml a Moisturizing Lather Shampoo 250 ml – doporučená cena balíčku 1 790 Kč.

Awapuhi Wild Ginger Exquisite Styling obsahuje Moisturizing Lather Shampoo 250 ml, Styling Treatment Oil 100 ml a Hydromist Blow-Out Sporay 150 ml – doporučená cena balíčku 1 790 Kč.

Awapuhi Wild Ginger Completely Exquisite obsahuje Moisturizing Lather Shampoo 250 ml, Keratin Intensive Treatment 150 ml, Hydrocream Whip 200 ml plus zdarma Shine Spray 125 ml – doporučená cena balíčku 2 309 Kč.

Yves Saint Laurent pro ni i pro něj
Darujte pod stromeček luxus se značkou Yves Saint Laurent: Značka Yves Saint Laurent připravila i letos pro Vaše blízké vánoční sety složené z těch nejoblíbenějších produktů z řady vůní, dekorativní kosmetiky i péče o pleť. Z nabídky jsme vybrali:

Vánoční set Black Opium – pro ni
Set se skládá z parfémové vody Black Opium EDP 50 ml, miniatury rtěnky a miniatury řasenky Mascara Volume Effect Faux Cils. Cena setu je 2150 Kč.
tipy_na_darky_04_2015_yves_saint_laurent
Vánoční set La nuit de l’homme
Neodolatelné spojení cedru, levandule a bergamotu otevírá novou kapitolu svádění. Set se skládá z toaletní vody La nuit de l’homme EDT 60 ml, sprchového gelu 50 ml a balzámu po holení 50 ml. Cena setu 1 730 Kč.

Knižní novinky – část druhá
Clive Cussler – Havanská bouře
Cliva Cusslera snad nemusíme pánskému čtenářstvu ani představovat. Americký bestsellerista, jež začal psát již v roce 1965 má na svém kontě více než 60 knih. Nyní přichází s dalším nezapomenutelným dobrodružstvím Dirka Pitta v knize příznačně nazvané Havanská bouře. Během vyšetřování úniku toxických látek do Karibského moře, které by mohlo v důsledku ohrozit velkou část Spojených států, se Pitt náhodou zaplete do čehosi ještě nebezpečnějšího – mocenského boje o vládu nad Kubou po Castrově smrti. Pittovy děti, námořní inženýr Dirk a oceánografka Summer, se mezitím věnují vlastnímu pátrání po aztéckém kameni, který by mohl vést k odhalení nedocenitelného historického pokladu. Všeobecně se však má za to, že kámen byl zničen na palubě bitevní lodi Maine roku 1898 v přístavu v Havaně. Pátrání proto přivede i oba sourozence na Kubu – a také do velkého nebezpečí. Havanská bouře, kniha nabitá dech beroucím napětím a mimořádnou fantazií, je dalším důkazem, že když jde o dobrodružný román, Clivu Cusslerovi se nikdo nevyrovná. Vydává Albatros Media.

Viktorie Hanišová – Anežka
Román (první kniha) Viktorie Hanišové je bolestně střízlivým pohledem do vztahu matky a dcery, narušeného od samého počátku… Sebevědomá, vzdělaná a světem protřelá Julie nemůže mít děti, do adopčního programu ji zařadí jen těžko a pověstné biologické hodiny tikají. Anežka, plavovlasá panenka s cůpky, se pozvolna mění v nesplněný sen. Zoufalá Julie však dítě chce za každou cenu, a tak obchází zákon, aby si mohla vzít do péče Agnes – nechtěné romské děvčátko. Touží po miminku, Anežce, místo toho si domů přinese klubko svých vlastních předsudků, ztělesněný neuralgický bod české společnosti. A tak začne lhát. Nejdřív ostatním, později i sobě. Agnes vyrůstá v neustálém zápasu s cizími představami o sobě samé, poznamenaném maloměšťáckou ustaraností své matky a vlastní neschopností vymanit se z klece stereotypů. Vydal Host – vydavatelství.
tipy_na_darky_04_2015_knihy_02
Julia Gruber – 36 Smoothies pro duši – karty
36 báječných receptů na krémová smoothies z čerstvých bylin, ovoce a zeleniny – to je obsahem balíčku karet 36 Smoothies pro duši. Smoothies mohou být sametově červená, tmavě zelená nebo křiklavě oranžová; rozpouštějí se na jazyku, zahřívají žaludek a rozzáří pokožku; jmenují se Elixír královen, Zběsilost v srdci, Luxusní fialové nebo Mangoldové smoothie pro imunitu; hýčkají, chrání před nachlazením a působí jako očista – a to po celý rok. Díky praktické velikosti karet si své oblíbené recepty můžete připevnit na ledničku nebo nosit s sebou. Na vlastní kůži pak zažijte, jak smoothies změní váš všední den, dodají vám energii, chuť a radost ze života. Vydává Synergie Publishing.

text: redakce, výrobci (vydavatelé) / foto: bigstock, výrobci (vydavatelé) / komerční sdělení

Doporučené

1 komentář

  • GVKB 18/12/2016 at 8.28

    1
    Jak často bude dárek sloužit uživateli a jak dlouho bude uživateli spolehlivě sloužit?
    2
    Je dárek opravdu vhodný pro uživatele, nebyl by pro uživatele vhodnější jiný dárek?
    3
    Zaslouží si uživatel drahý dárek, nebo si jej vůbec nezaslouží.
    4
    Je dárek pro uživatele prioritní, nebo on má zcela jiné priority.
    5
    Bude si muset uživatel k dárku kupovat drahé příslušenství, aby mohl dárek plně využívat?
    6
    Je dárek správně veliký a správně těžký, mnoho dárků není vůbec obdarovanými využíváno, protože jsou veliké nebo těžké.
    7
    Nebylo by nejlepším řešením nakonec to, že si dárek obdarovaný sám v obchodě nebo na internetu vybere, a my mu jej zaplatíme?
    8
    Nedělá z nás reklama nebo móda jenom hlupáky, jsou slibované hodnoty u dárku skutečnou objektivní hodnotou, nebo jde jenom o geniální podraz na naivní zákazníky?
    9
    Odpovídá cena skutečně hodnotě dárku, nebude za krátkou dobu ta cena poloviční?
    10
    Může ten dárek využívat více lidí v rodině, nebo je ten dárek určen jenom pro toho, kdo ten dárek dostane, a ostatní mu jej budou jenom závidět.

    Odpovědět

Přidat komentář