Soutěže

Hýčkejte své muže s Lush – soutěž o produkty

Každý muž, který o sebe pečuje, ví, že pouhé holení tváře nestačí, a že klíčem k dlouhodobému zachování mladistvého vzhledu pleti je minimálně 3krokový systém péče – mytí, holení a péče o vousy, závěrečná péče o pleť.

Základem zdravé a mladě vypadající pleti je její čištění. Mnohé produkty, k mytí obličeje určené, však mohou pleť dráždit nebo vysušovat. Ne však Coalface – antibakteriální mýdlo s dřevěným uhlím, silicemi z růžového a santalového dřeva a změkčujícím kořenem lékořice.
soutez_lush_muzi_02
Na řadu přichází holení a úprava vousů – vezměte svým mužům pěnu či gel na holení a nahraďte je koktejlem na holení Five O´Clock Whistle s obsahem extra panenského bio olivového oleje, bio jojobového oleje, nálevu z kávy a levandule, čerstvě vymačkané limetkové šťávy a kaolinu. Garantujeme, že Váš partner, bratr či tatínek už nikdy nebudou chtít svou pěnu zpět! A copak to tu máme? Hned vedle Koktejlu na holení můžete nenápadně postavit plechovou krabičku, v níž se ukrývá skvělý pomocník každého šviháka – Veerappan – vosk nejen na kníry, plný prospěšných přírodních olejů a vosků s novou vůní s dvěma druhy santalového dřeva. Bez povšimnutí jistě nezůstane.

Tak, a jsme u konce. Zbývá už jen zajistit pleti závěrečnou péči. Že tu pro Vás k tomuto účelu už nic nemáme? Správně! O dobrou kondici pleti Vašeho muže se totiž už postaral Five O´Clock Whistle – koktejl na holení. Tak jednoduché to je.
soutez_lush_muzi_03
Soutěž: Zúčastněte se naší soutěže a získejte tak možnost vyhrát produkty Lush pro svého muže v hodnotě 975 Kč. Každý z tří balíčků obsahuje tyto produkty:

Coalface – pleťové mýdlo
Uhlí i diamanty jsou obojí tvořeny uhlíkem. Nicméně přesto vám nedoporučujeme, abyste si myli obličej namletými diamanty, je to trošku nákladné a dost to škrábe. Ovšem namleté uhlí se na pleť výborně hodí, pomáhá totiž absorbovat přebytečný maz z jejího povrchu a navíc působí jako exfoliace. Proto jsme ho přidali do pleťového mýdla spolu se změkčujícím kořenem lékořice, santalovou silicí a silicí z růžového dřeva, které prý obě napomáhají regeneraci buněk a oddalují vrásky.

Five O´Clock Whistle – koktejl na holení
Zaměřte se na strniště a pusťte se do holení s tímto koktejlem s bio jojobovým olejem a čerstvě vymačkanou limetkovou šťávou, co zanechá vaši pokožku jemnou, čistou a hebkou. Přimíchali jsme také nálev z kávy a levandule, kaolin pro jemné čištění a extra panenský bio olivový olej pro dobrou kondici vaší pleti.

Veerappan – vosk na kníry
Péče nejen o kníry s prospěšnými přírodními oleji a vosky, jako je ricinový olej, vosk candelilla či růžový vosk a novou vůní s dvěma druhy santalového dřeva Smugler’s Soul. Váš švihácký knír bude uhlazený a v kondici. Skvělý i na péči o konečky vlasů a úpravu obočí.

Čerstvá, ručně vyráběná kosmetika. 100% produktů vegetariánských, 85% veganských, 65% samo-konzervačních, 35% bez obalů – to je Lush. Tak proč ho nezkusit!

Soutěžní otázka: Jak se jmenuje jeden z produktů Lush, který dokáže ochránit před třepením konečky vlasů a navíc vlasy rozzáří a provoní?

a) Magic Hair

b) Shine So Bright

c) Strength and Glow

Nápovědu najdete na stránkách www.lush.cz

Správnou odpověď zašlete na e-mail info@womanandstyle.cz do 29. 3. 2016, do předmětu uveďte LUSH – MUŽ. Tři autoři správné odpovědi se můžou těšit na jeden z balíčků Lush.

Staňte se fanoušky WOMAN&STYLE na facebooku a nepropásněte žádnou z připravovaných soutěží.

Účastí v soutěži potvrzuji souhlas s Obecnými podmínkami soutěží.

Doporučené

2 komentářů

Přidat komentář