Volný čas

Magic Box uvádí filmové novinky – duben 2016

V našem dnešním příspěvku vám představíme několik novinek, které vyšly během měsíce dubna na DVD a Blu-ray. Nejvíc očekávaným filmovým počinem byl bezesporu Star Wars: Síla se probouzí, druhé části se dočkal také film Gangster Ka – Gangster Ka Afričan.

Star Wars: Síla se probouzí
I doma můžete nyní sledovat snímek Star Wars: Síla se probouzí s mnoha bonusovými materiály, které přinášejí fanouškům zcela ojedinělý divácký zážitek.

Od uvedení do kin představuje Star Wars: Síla se probouzí kasovní trhák, který v českých kinech vidělo přes 600 tis. diváků s tržbami převyšujícími 95 milionů korun, celosvětově pak utržil více než 2,05 miliardy dolarů.

Vyčerpávající dokumentární a bonusový materiál uvede fanoušky filmu do vzrušujícího světa scén ze zákulisí natáčení. Mnohá tajemství budou odhalena a čekají nás nezkrácené, zatím neuvedené, či vynechané scény a exkluzivní rozhovory s herci a tvůrci.
magicbox_novinky_dvd_duben_03
Na disku s bonusovými materiály se můžete těšit například na:
– Síla se probouzí: Filmový příběh: vůbec poprvé můžete sledovat celý příběh odehrávající se v pozadí natáčení – dokumentární pohled do zákulisí nabízí rozsáhlý filmový materiál a exkluzivní rozhovory s herci a tvůrci filmu.
– Výroba droida BB-8: Jak se nejnovější droid dostal na filmové plátno a ihned se stal oblíbencem fanoušků Star Wars.
– Výroba tvorů: přiblíží nám, jakým způsobem se vytvářeli noví tvorové.
– Plány bitvy: Boj ve sněhu: vrcholný souboj světelných mečů Rey a Kylo Rena.
– ILM: Vizuální magie Síly: podrobný pohled do umění jedinečné digitální technologie vizuálních efektů filmu.
– Vystřižené scény

Star Wars: Síla se probouzí je dlouho očekávaný filmový počin, ve kterém se sešli původní hvězdy filmu Harrison Ford, Carrie Fisherová, a Mark Hamill společně s Anthony Danielsem, jediným hercem, který si zahrál ve všech sedmi dílech Star Wars, nebo například Peterem Mayhewem. Známé tváře doplnila nová tvář Daisy Ridleyová, která musela pokořit náročnou konkurenci, aby nakonec získala roli Rey. Mezi nové herce patří i držitel ceny BAFTA pro vycházející hvězdu John Boyega (Útok na věžák, Imperial Dreams), který si zahrál nesmělého stormtroopera Finna. Adam Driver (Lincoln, Girls) nominovaný na cenu Emmy, si zahrál zlého Kylo Rena a držitel ceny Zlatý Glóbus, Oscar Isaac (V nitru Llewyna Davise, Bournův odkaz), ztělesnil postavu pilota hnutí odporu Poe Damerona.

Filmoví fanoušci budou mít možnost vybrat si Blu-rayTM ve speciálním „temném“ nebo „světlém“ rukávu.

V prodeji od 20. dubna 2016 na Blu-rayTM a DVD.

Gangster Ka Afričan
Po nepochopitelném útěku přímo z rukou policie, opouští Kraviec Českou republiku. Začíná nová etapa jeho zločinného života. Káčko už nemá co ztratit. Teprve teď začíná vyplouvat na povrch veškerý odpad, který po něm zbyl. Káčko se usazuje na Seychelských ostrovech, v rukou má směnku na 80 milionů, která z fleku může položit premiéra i vládu. 6 miliard z vytunelovaného podniku ČEPRO se pomalu rozpustilo, je potřeba přijít s novým zdrojem příjmu. I kdyby kvůli tomu měl udělat státní převrat. Česká republika tak exportuje do světa gangstera prvotřídního formátu. Ať už to jsou Seychely nebo Jihoafrická republika, všude kam tento gangster vstoupí, likviduje místní mafii a nastoluje vlastní řád. Na povrch se derou negativní vlastnosti jeho charakteru v závislosti na přemíře užívání drog a alkoholu. Káčko se mění z nadprůměrně inteligentního podvodníka na nejtemnějšího gangstera, vraha a obchodníka s narkotiky. A to je místo v polosvětě, ze kterého není návratu…

V prodeji od: 13. 4. 2016

33 životů
33 životů je skutečným příběhem o tom, že zázraky se dějí. V roce 2010 bylo při důlním neštěstí v Chile zaživa pohřbeno 33 horníků. Na jejich vyproštění pak celých 69 dní pracoval dnem i nocí záchranný tým, zatímco jejich rodiny i svět čekal na jakýkoli záblesk naděje. Napětí vzrůstalo i v dusivém horku 200 pater pod zemí, kde brzy začaly docházet zásoby i čas. Ve strhujícím příběhu o houževnatosti, víře a triumfu lidského ducha natočeného podle skutečného závodu s časem exceluje Antonio Banderas.

V prodeji od: 20. 4. 2016
magicbox_novinky_dvd_duben_02
V srdci moře
V zimě 1820 napadl velrybářskou loď Essex z Nové Anglie naprosto nečekaný útočník: velryba gigantických rozměrů poháněná téměř lidskou touhou po pomstě. Toto skutečné námořní neštěstí se později stalo inspirací pro román Bílá velryba Hermana Melvilla. Jenže Melvillova kniha nabídla pouze polovinu příběhu. Prožijte spolu s otřesenou posádkou následující tragické chvíle, kdy muži vzdorují bouřím, hladu a beznaději a kdy je snaha přežít nutí dělat nepředstavitelné věci. Neobyčejný pravdivý příběh natočil režisér Ron Howard na motivy bestselleru Nathaniela Philbricka. V roli ostříleného prvního důstojníka exceluje Chris Hemsworth, nezkušeného kapitána hraje Benjamin Walker.

V prodeji od: 6. 4. 2016

Medvědí bratři – Edice Disney klasické pohádky
Magic Box nezapomíná ani na naše děti a pro měsíc duben si připravil hned několik pohádek. Vedle Aristokoček, Atlantidy a psa pro každý případ Bolta, najdete také nové animované dobrodružství zasazené do nádherné krajiny v severozápadní Americe – Medvědí bratři.

Život chlapce Kenaie se nečekaně změní v okamžiku, kdy jej Velký duch promění v medvěda – zvíře, které mladý Kenai nenávidí nejvíce. Ve své nové podobě se spřátelí s medvědím mládětem jménem Koda a pomalu začíná přemýšlet, jak se vrátit do svého lidského těla. V patách je mu však jeho bratr, který chce Kenaie pomstít, aniž by věděl, že pronásleduje jeho samého…

Na DVD najdete kromě pohádky také bonusy: legendy o medvědech, jak vznikly hlavní postavy, vystřižené scény, videoklip – Dívej se mýma očima a další.

V prodeji od 27. 4. 2016

Mezi další dubnové novinky distributora DVD a Blu-ray disků v ČR a SR Magic Box patří například Old Boy – kultovní korejský snímek režiséra Park Chan-wooka, akční Temný anděl s Dolphem Lundgrenem v hlavní roli nebo komedie Trable o Vánocích s Diane Keaton, Johnem Goodmanem či Amandou Seifried.

Více o dubnových novinkách a DVD či Blu-ray nosiče k prodeji najdete na stránkách www.magicbox.cz.

zdroj: Magic Box / foto: bigstock, Magic Box / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář