Tipy na dárky

Den matek: další z příležitostí navštívit obchůdky Lush

Den matek je oslavou mateřství, oslavou žen, které daly život nám dětem. Je příležitostí, kdy můžeme našim maminkám poděkovat za jejich lásku, péči a podporu. Někteří volí jako formu poděkování květiny, jiní krásnou knihu, další pak zavítají do oblíbeného obchodu své maminky a koupí něco jejímu srdci blízkého.

Lush je společnost založená na vůních. Vytváří vůni pro každičký nový produkt, který vyrobí, a často jen díky vůni se produkt stává jedním z nejoblíbenějších. Parfuméři Lush vědí, že čichové vjemy a tudíž i parfémy jsou nedílnou součástí našeho života. Vůně komunikují s naším mozkem, umějí vyvolávat vzpomínky.

V minulosti byly vonné oleje, vosky, vody a balzámy přinášející vůně přírody do lidských rukou tak drahé, že se staly symbolem bohatství a luxusu. V Lush se snaží přinášet tento nepopsatelný luxus a smyslnost parfému do běžného, každodenního života nás všech pomocí úchvatných ingrediencí, ze kterých míchají své produkty.
lush_den_matek_03
Darujte Lush
Lush k příležitosti Dne matek připravil mnoho oku i tělu lahodících kousků. Pro svou maminku tak můžete zvolit například báječnou květinovou lázeň plnou sladké silice z pelargonie v podobě roztomilé berušky, matičku všech krémových sprchových gelů s fair trade bio kakaovým máslem a absolue z tonky – krémový sprchový gel Yummy Mummy nebo můžete sáhnout po již hotovém dárkovém balení více produktů, kterých si pro Vás v Lush připravili hned několik.

Ladybird koupelová pěna – zachumlejte se do bublinek
Tenhle přátelský brouček si vás chce vzít pod svá křídla a dopřát vám báječnou květinovou lázeň plnou sladké silice z pelargonie. Troška silice z máty peprné dodává této květinové směsi mentolový nádech a pomáhá tak osvěžit vaše tělo i mysl.

Sunrise mýdlo
Vydejte se na expedici na Mars v pohodlí své koupelny. Dopřejte si svůj vlastní kousek nádherné Rudé planety, tvořené spoustou silice ze šťavnatých tangerinek a rozjasňujících sicilských mandarinek pro báječné povznášející mydlinky. Pokračujte v misi a objevte jádro
planety z heboučkého másla murumuru a jemného bio tofu, nebesky krémového a něžně pečujícího.

Flutterby koupelová pěna
Relaxujte v lázni s uklidňující tonkou a silicí z brazilských pomerančů. Tenhle lahodný motýlek vám přinese na svých křídlech spoustu nádherných květinových bublinek voňavých po pelargoniích.

Sunflower koupelová pěna (exkluzivně v Lush Oxford Street)
Proměňte svou lázeň ve Van Goghovo plátno plné zářivých barev, slunečnicových okvětních lístků a povznášející silice ze sicilských citronů, která rozjasňuje a tónuje pokožku.
lush_den_matek_02
Dárková balení:

Happy Mother’s Day
Tento krásný dáreček je plný sprchových i koupelových dobrot připravených k dobití baterek a hýčkání na těle i na duchu. Ve znovupoužitelném květináči si maminka může uschovat své oblíbené koupelové bomby, nebo si do něj zasadit přiložená semínka. Dárek obsahuje: Rose Bombshell koupelová bomba; Think Pink koupelová bomba; Sunflower koupelová pěna; Yuzu and Cocoa bubbleroon – koupelová pěna; Sunrise mýdlo; Helping Hands krém na ruce; Lemony Flutter máslo na nehtovou kůžičku, Yummy Mummy krémový sprchový gel.

Just For Mum
Pět báječných rozmazlujících koupelí čeká na maminku, která rozbalí tenhle krásný dáreček.
Obsahuje: Intergalactic koupelová bomba; Twilight koupelová bomba; Guardians of the Forest koupelová bomba; Yoga Bomb koupelová bomba; Rose Bombshell koupelová bomba.

Love You Mum
Dva báječné rozkošnické produkty do koupele v tomto dárečku přinesou Vaší mamince absolutní klid a pohodu. Dárek obsahuje: Rose Bombshell koupelová bomba; A French
Kiss koupelová pěna.

Tyto a mnohé další dárky pro maminku můžete už nyní zakoupit v obchůdku Lush v pražském Palladiu nebo na e-shopu www.lush.cz.

zdroj: Lush / komerční sdělení

Doporučené

5 komentářů

Přidat komentář