Pro gurmány

Užijte si i vy letní novinky v Costa Coffee

Těšíte se na léto už jenom proto, že jste zvědaví, jaké novinky pro vás chystají ve vaší oblíbené kavárně Costa Coffee? Letos to bude obzvlášť lákavé! Čeká na vás ledové pokušení nazvané „Frostino“. Protože v Costě myslí na všechny, nabízí vám hned několik báječných příchutí s kávou i bez ní – Strawberry Cheesecake Frostino, Coffee Frostino, Coffee Frostino (vanilka/karamel/mocha), Creamy Frostino Vanilka a Creamy Frostino Malina&Bílá čokoláda.

Slunce praží a vy se procházíte městem, až dojdete ke kavárně Costa Coffee. Jdete dovnitř, ale ještě nevíte, na co vůbec v tom horku máte chuť. Určitě na něco ledového. Bude to káva, nebo něco jiného osvěžujícího a plné chuti? Ať tak či onak, určitě si vyberete některé Frostino, které je k dispozici ve dvou variantách – s kávou i bez ní. Rozdíl poznáte jednoduše podle názvu.

Jestliže jste milovníkem „cheesecaku“, nejspíše se stane vaším favoritem Strawberry Cheesecake Frostino. „Do jemna“ rozmixované čerstvé mléko s ledem provoněné jahodami, bílou čokoládou a vanilkou zdobí čepice šlehačky posypaná rozdrcenými sušenkami. Je to ideální nápoj a dezert v jednom, který vás v horkém letním dni příjemně naladí a osvěží. Dalšími „nekávovými“ pochoutkami jsou lahodně jemné Creamy Frostino Vanilka a Creamy Frostino Malina & Bílá čokoláda.
costa_coffee_novinky_01
Pokud preferujete ledové nápoje s kávou z jedinečné směsi Mocha Italia, budete nadšeni z těchto kávových variant – Coffee Frostino a Coffee Frostino s různými příchutěmi (vanilka/karamel/mocha).

Kávové a černorybízové “mini cheesecaky”
Káva a dezert je stejně nerozlučná dvojice jako kapr a bramborový salát. Nicméně přesto občas váháte, zda byste neměli omezit sladké kvůli hubnutí do plavek nebo plesové sezóně. Každé roční období nabízí nějaký důvod, proč zahájit redukční režim. Každopádně v kavárnách Costa Coffee pro vás našli ideální řešení v podobě nabídky „mini cheesecaků“, a to hned ve dvou příchutích – kávy a černého rybízu. Malý, lehký a zároveň lahodný dezert v jednom. Základem obou druhů mini cheesecaků – kávového i černorybízového – je farmářský tvaroh a smetana. K tomuto lehkému krému se skvěle hodí tenoučký kakaový korpus, který je ve tvaru kruhu. Kávový mini cheesecake má navrchu voňavou kávovou vrstvu ozdobenou třemi zrnky kávy, černorybízový je zase protkaný spirálou z pyré připraveného z tmavých ovocných bobulí plných vitamínů C.

Užívejte si léto na zahrádce vaší oblíbené „Costy“ s nejlepšími dezerty na světě – kávovým a černorybízovým mini cheesecakem. Pobočky kaváren CostaCoffee najdete nejen po Praze, ale i v Plzni, Liberci, Ostravě, Pardubicích či Teplicích.

zdroj: Costa Coffee / foto: bigstock, Costa Coffee / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář