Pro maminky

Hamleys: Mnohem víc než obyčejné hračkářství

Hamleys, nejúžasnější obchod s hračkami na světě, otevřel 4. května 2016 v Praze brány největšího hračkářství ve střední Evropě. Prostor o ploše 6 130 m2 zahrnuje nové koncepty navržené tak, aby provázely celé rodiny světem zábavy a poznání.

Nový koncept pod názvem Hamleys World zahrnuje interaktivní atrakce pro děti, které provázejí zákazníky na cestě po dvou podlažích. Každé patro je kombinací prodejny, atrakcí a zábavy, nabízejících pastvu pro všechny smysly. Návštěvníci zde najdou závodní dráhu, ozvučený kolotoč, obří skluzavku, interaktivní vodní prvky, fotostěny s živými postavami a mnoho dalších možností zábavy a her. Ocitnou se tak na místě lákajícím k ponoření se do objevování, které nabídne dokonce velkou raketu startující každý den.
hamleys_otevreni_praha_02
Hamleys Praha se nachází ve zrenovované obchodní a administrativní budově na rohu ulic Na příkopě a Panská v historickém centru Prahy, na adrese Na příkopě 14. Světově proslulá značka se tak stává jedním z největších lákadel při návštěvě české metropole.

Gudjon Reynisson, CEO Hamleys, řekl: „Hamleys znamená radost z hraček a jedinečné zážitky pro rodiny na celém světě. Díky partnerství se společností Inexad máme v Praze fantastickou možnost rozvíjet maloobchodní zákaznickou zkušenost v našem pojetí tak, aby byla ještě více nezapomenutelná.”
hamleys_otevreni_praha_03
Pavel Čmelík, ředitel společnosti Inexad, která je držitelem licence Hamleys pro střední Evropu, řekl: „Máme velkou radost, že nyní mohou i zákazníci v Praze sami zažít, co znamená Hamleys. Dokážete si představit něco úžasnějšího pro vaše děti, než svět zábavy s více než padesáti tisíci hraček a plný atrakcí na dosah ruky? Nic nemůže být lepší, než vidět jejich šťastné tváře, budou nadšeny! Hamleys Praha otevíráme proto, abychom plnili jejich sny a dali vzniknout společným vzpomínkám rodin z celého světa. Máme fantastický tým demonstrátorů hraček a bavičů a chystáme spoustu překvapení, která zákazníci nikdy předtím nezažili. Zábava začíná!“

O Hamleys
Již více než 255 let je londýnská značka Hamleys tím nejúžasnějším obchodem s hračkami na světě, který přináší magické zážitky a potěšení dětem každého věku. Bohatá historie Hamleys začala u Williama Hamleye, původem z města Bodmin v britském hrabství Cornwall. William Hamley si otevřením Hamleysna londýnském Holbornu v roce 1760 splnil svůj sen o nejlepším obchodě s hračkami na světě.
hamleys_otevreni_praha_06
Dnes, v roce 2016, je Hamleys globálním brandem s působností daleko za hranicemi Londýna. V současnosti působí ve 22 zemích světa s celkovým počtem 75 obchodů.

Pro více informací navštivte www.hamleys.cz.

Propozice Hamleys
Unikátní maloobchodní koncept Hamleys zahrnuje příležitosti pro dětskou zábavu, podmanivý design prodejen, dlouholetou zkušenost v oblasti služeb a úžasnou formu prezentace hraček v akci.
hamleys_otevreni_praha_04
Prodejny se mohou pochlubit tisíci různých hraček, zahrnujícími tradiční i high-tech produkty, které inspirují děti v jejich tvůrčím rozvoji a vzdělávání – od nejoblíbenějších značek až po vlastní exkluzivní řady Hamleys. V sortimentu najdete více než 10 000 hraček, z toho zhruba 40% hraček, které na českém trhu nejsou jinde k dostání.

Hamleys je místem, kde hračky ožívají před zraky dětí a jejich rodin po celém světě. Děje se tak díky aktivnímu zapojení dětí, které v Hamleys povzbuzujeme, aby si hračky vyzkoušely – buď samy, nebo zapojením se do hry s našimi talentovanými a školenými demonstrátory.
hamleys_otevreni_praha_05
Chceme dětem dát šťastné vzpomínky na krásné zážitky, proto mohou v Hamleys vidět živé hračky v životní velikosti, naše maskoty, kterými jsou tradiční plyšový medvěd Hamley a medvědice Hattie, hadrová panenka, nebo vojáček, ale také oživlé oblíbené postavy z filmů a televize.

Všechny tyto radosti mohou děti zažívat v atmosféře dotvořené veselou hudbou, barevným interiérem a týmem, který kouzlí dětské úsměvy a tuto dovednost si pěstuje už více než 255 let.

Tak hurá do Hamleys!

zdroj: Hamleys / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář