Tipy na dárky pro muže

Den otců 2016 s dárky od Lush

V neděli 19. června budou v mnoha rodinách slavit svátek tatínků, neboť i oni si jistě zaslouží poděkování za lásku a péči, kterou svým dětem věnují. Chcete-li svému tatínkovi udělat radost a potěšit ho dárkem určeným přímo jemu, porozhlédněte se v Lush, kde pro vás mají připravenu nejednu inspiraci.

Superdad koupelová bomba – pro superhrdinu vašeho života
Ty nejlepší superhrdiny někdy nepoznáte podle masky a pláště… Jedním z nich je i tahle bomba s guajakovým a santálovým dřevem a jejich sladkou, dřevitou a kouřovou vůní.

The Modfather koupelová pěna
Schovejte se před světem a rozdrobte si do vany tuhle osvěžující pěnu plnou brazilské pomerančové silice.

Smuggler’s Soul víceúčelový krém
V tomto víceúčelovém krému najde váš hrdina také čerstvou okurku, která utiší pokožku těla, rukou i tváře, zatímco arganový olej bude pracovat na její hebkosti. A to santalové dřevo? To naše pochází z etických, udržitelných zdrojů.
lush_den_otcu_02
Smuggler’s Soul peeling na obličej
Omamné kouřové tóny santálového dřeva v tomto skvělém peelingu pochází z etických, udržitelných zdrojů. Zrníčka z bambusu odstraní odumřelé kožní buňky a rozjasní pokožku, nálev z čerstvé okurky ji ochladí a utiší.

Smuggler’s Soul šampuk – šikovný pomocník s fair trade bio kakaovým máslem
Tento hydratační šampuk s očistnou silicí z citronové trávy je prošpikován kousky fair trade bio kakaového másla. Jeho pronikavá, lehce kouřová vůně by mohla vyprávět… Příběhy o pašerácích santalového dřeva a dobrodružstvích při hledání udržitelných, etických zdrojů. Napěňte v dlaních nebo přejeďte rovnou po vlasech, umyjte je a dodejte jim krásnou, uklidňující dřevitou vůni.

Thanks Dad mýdlo
Thanks Dad je mýdlo, co vám připomene sladké bonbónky a radosti z dětství, je plné brazilské pomerančové silice a očistné pomerančové šťávy. Jen pro případ, že byste náhodou zapomněli, komu ho dát, všimněte si, co je na něm napsáno D A D – TÁTA! Protože tátům je za co děkovat.

Dárková balení:

Superdad! Dáreček – být skvělý rodič není žádná sranda
Za to, že má vždycky pravdu (nebo alespoň většinou), si taťka zaslouží pár báječných koupelí s vůní osvěžující silice z brazilských pomerančů nebo uklidňujícího santalového dřeva. Dárkové balení obsahuje The Modfather koupelová pěna; Superdad koupelová bomba.
lush_den_otcu_03
A Wash On The Wild Side dáreček
Pomozte tátovi zůstat cool! Pořiďte mu jeho vlastní kosmetickou výbavu. Šampuk Smuggler‘s Soul mu pomůže pečovat o korunu slávy (tedy… o vlasy), koupelová bomba Big Blue se šikne pro relaxační koupel a krémový sprchový gel Yuzu And Cocoa je jako pohlazení na duši i pokožce. Dárkové balení obsahuje: Yuzu and Cocoa krémový sprchový gel; Big Blue koupelová bomba; Smuggler’s Soul šampuk.

Papa Bear dáreček
Heboučká šála plná dárečků čeká na toho nejlepšího tátu! Najde v ní peeling na obličej i tělo, víceúčelový krém a šampuk, vše provoněné opojným santalovým dřevem. Dárkové balení obsahuje: Thanks Dad mýdlo; Smuggler’s Soul peeling na obličej; Smuggler’s Soul víceúčelový krém; Smuggler’s Soul šampuk.

K dostání od 13. května 2016 v obchůdku Lush v pražském Palladiu a na e-shopu Lush: www.lush.cz.

zdroj: Lush / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář