Beauty/Fashion

Když za nás mluví barvy: lak na nehty

To, že o nás barvy, do kterých se oblékáme, dokážou hodně vypovědět, už víme. On toho ale o naší osobnosti hodně dokáže říct i prostý výběr laku na nehty. Je vaší oblíbenou barvou na nehty červená, černá nebo snad zelená?

Neonové barvy
Jsi zábavná, energická, přátelská a živá osobnost, nebojíš se zkoušet nové věci, nezkazíš žádnou zábavu.

Bílá
Jsi sebevědomá a elegantní. Máš ráda čistotu a svěžest v každé oblasti svého života.

Stříbrná
Jsi kreativní typ, je s tebou legrace, jsi velmi spontánní a ráda zkoušíš nové věci. Jsi přesně ten typ člověka, který chtějí mít ostatní ve své blízkosti.
barvy_nehty_02
Růžová
I jako dospělá žena se cítíš být stále holčičkou. Netoužíš být středem pozornosti, ve všech vidíš spíš to dobré. Jsi mateřský typ a ten aplikuješ i na své přátele. Lidé se ve tvé blízkosti cítí dobře, vnímáni a milováni.

Fialová
Fialová barva je již od pradávna spojována s luxusem, sílou, mocí a ambicemi. Můžeš být trochu výstřední, žiješ ve světě fantazie, ve světě, kde nic není nemožné a láska je vším.

Červená
Velmi pravděpodobně jsi silná, odvážná žena milující nadčasový vzhled. Ráda vynikáš a vystupuješ z řady, máš v sobě vášeň, divokost a smysl pro drama.
barvy_nehty_03
Vínová
Cítíš se sexy, vyjadřuješ styl a eleganci. Jsi individualita, která chce vyniknout v davu, zkrátka žádná šedá myška.

Modrá
Modrá barva vyjadřuje klidného ducha. Nic tě nedokáže rozčílit, lidé si k tobě chodí pro radu a pochopení.

Zelená
Jsi žena, která stojí nohama pevně na zemi, žádný svět fantazie, žádné létání v oblacích. Jsi praktická, laskavá a velkorysá.

Černá
Kreativita a odvaha – to budou základní atributy tvého života. Do všeho jdeš po hlavě, nebojíš se zkoušet vše, co život nabízí.

text: redakce / foto: bigstock

Doporučené

Přidat komentář