Soutěže

Vše pro Vaši klidnou dovolenou s balíčkem produktů Hartmann

Chystáte se na dovolenou a přemýšlíte, co všechno si sebou zabalit? Nenechte nic náhodě a přibalte si do kufru 11 praktických věciček, které Vám můžou ulehčit pobyt, nebo Vám pomoci v případě, že Vás potká nějaká ta „nehoda“ a poblíž nebude nikdo, kdo by Vám okamžitě poskytl potřebnou péči.

V naší dnešní soutěži může 5 z Vás získat těchto 11 pomocníků od společnosti Hartmann-Rico:

Odličovací tampony – 100% bavlna
Velmi jemné a přitom vysoce kvalitní odličovací tampony z 100% bavlny. Z jedné strany vroubkovaný povrch a z druhé strany povrch hladký zaručuje důkladné očištění i citlivé pleti v očním okolí. Velice dobře absorbují odličovací přípravky, nezanechávají na pleti vlákna. Každé balení obsahuje 80 ks tamponů, k odlíčení jednoho oka vám postačí 1 kus, vydrží vám tedy déle, než běžné odličovací tampony, kterých je mnohdy třeba použít více.

Ria Intim
Ria Intim nabízí komfort, jistotu a diskrétnost, na které se můžete spolehnout v každém okamžiku, tedy i na dovolené. Ria Intim jsou určeny nejen pro dny, kdy je menstruace již slabá, ale také pro každodenní osobní hygienu. Díky velmi jemnému povrchu z netkaného textilu a čtyřlístkové ražbě se budete cítit pohodlně a příjemně každý den. Vložky jsou lehce ohýbatelné, proto se přizpůsobí každému spodnímu prádlu. Jsou vyrobeny z prodyšného netkaného textilu, který umožňuje vzduchu proudit ke kůži a zajišťuje přirozenou svěžest.

2x Ria Tampóny
Tampóny Ria jsou jistou a spolehlivou ochranou pro všechny dny menstruace. Úzká, zaoblená špička a hladký povrch umožňují snadné zavedení i odstranění tampónu. Prostřednictvím 8 drážek se tampón rovnoměrně rozšiřuje a optimálně přizpůsobuje tělu. Tampóny mají jednoduché a rychlé otevírání TWIST & OPEN. V balíčku najdete variantu Ria 16 Super Tampons a Ria 8 Normal Tampons.

Bel Premium vatové tyčinky
Vatové tyčinky (200 ks) s Aloe Vera a provitaminem B5 jsou ideální pro odstranění nebo opravu očního make-upu či laku na nehty. Vzhledem ke kombinaci bavlny a mikrovlákna jsou extra měkké.

Bel Premium vlhké odlakovací tampony
Vatové tampony napuštěné odlakovačem s vůní citrusů vám velmi ulehčí práci s odlakováním vašich nehtů. Ideální pro rychlé a šetrné odlakování nehtů bez nepříjemného zápachu, vitamin E navíc zabraňuje vysoušení okolí nehtu. Už sebou na dovolenou nemusíte vozit odlakovač a vatu, stačí Vám tato malá krabička a máte vše, co pro dokonalé odlakování bez poškození potřebujete.

3 Hřejivé náplasti s kapsaicinem
Bolí Vás často záda a v kříži, máte revmatické bolesti, které by se mohly objevit i na Vaší vysněné dovolené? Nedejte bolesti šanci Vám dovolenou pokazit! Produktová řada Cosmos společnosti Hartmann – Rico se rozšiřuje o nové náplasti s obsahem kapsaicinu. Hřejivý účinek přináší postiženému místu rychlou úlevu. Náplasti obsahují kapsaicin, látku známou z chili papriček, která na tkáni člověka vyvolává pocit pálení a na pokožce je schopná simulovat teplotu nad 37°C. Vytvořené teplo přináší postiženému místu uvolnění a okamžitou úlevu. Cosmos Hřejivá náplast s kapsaicinem Klasická a Cosmos Hřejivá náplast s kapsaicinem Jemná se od sebe liší množstvím obsažené látky. Mají různou úroveň hřejivosti a také jiný průběh působení v čase. Všechny tři typy náplastí je možné jednoduše stříhat na požadovaný rozměr a na pokožce mohou zůstat až 8 hodin. Na jedno postižené místo je možné nalepit až tři náplasti denně, a to po dobu jednoho týdne. Náplast výborně drží a díky hypoalergennímu lepidlu je šetrná k pokožce.

Cosmopor Waterproof
Vodotěsné samolepící krytí k ošetření pooperačních a drobných ran. Náplast je průhledná a prodyšná, sterilní. Můžete se s ní bez problému sprchovat i koupat, nelepí se na ránu, je šetrná k Vaší pokožce.

Idealast Color Cohesive
Elastické obinadlo s tažností 80%, které je určeno pro středně silnou kompresi. Využívá se jako podpůrný a odlehčovací obvaz při poškozeních pohybového aparátu a také jako sportovní bandáž či sekundární obvaz na rány, k fixaci dlah a jako ochrana obvazů. Jednotlivé vrstvy obinadla mají dobrou soudržnost, aniž by se slepovaly s kůží, ochlupením nebo oblečením. Zaručuje vysokou propustnost vzduchu, bavlněná vlákna transportují vlhkost od kůže. Je možné ho 1x až 2x vyprat v ruce.
soutez_hartmann_leto_02
Soutěž: Odpovězte správně na jednoduchou otázku a staňte se jedním z pěti výherců balíčku na dovolenou od Hartman-Rico.

Soutěžní otázka: Jak dlouho mohou na pokožce zůstat Hřejivé náplati s kapsaicinem, které uleví od bolesti zad a revmatických bolestí?

a) až 6 hodin

b) až 8 hodin

c) až 12 hodin

Správnou odpověď zašlete na e-mail info@womanandstyle.cz do 29. 6. 2016, do předmětu uveďte HARTMANN-DOVOLENÁ. Pět autorů správné odpovědi obdrží balíček produktů Hartmann-Rico.

Staňte se fanoušky WOMAN&STYLE na facebooku a nepropásněte žádnou z připravovaných soutěží.

Účastí v soutěži potvrzuji souhlas s Obecnými podmínkami soutěží.

Doporučené

Přidat komentář