Představujeme

Přizvěte svůj počítač na párty!

Přizvěte svůj počítač na párty a bavte se s myšmi Logitech z designové kolekce „2016 Party Collection“. Myši plné barev a inspirované retro stylem vaši party rozjedou!

Společnost Logitech představuje letošní kolekci stylových myší 2016 Party Collection. Tato hravá kolekce je inspirována stylem z Memphisu 80. let, který zdůrazňuje jasné, kontrastující barvy a grafické vzory, a v bohaté míře kombinuje oblíbené předměty, jako například melouny, plameňáky, nanuky a další předlohy plné energie.

Letošní kolekce smělých vzorů a barev vnáší dotek rozmaru do designu bezdrátových myší Logitech® M238. Tyto bezdrátové myši reflektují zábavný přístup posouvající hranice ve stylu současné pop kultury.
logitech_mysi_party_02
„Letos je možné cokoli a všichni jsou zváni na party,“ řekl Anatoliy Polyanker, globální ředitel pro portfolio a značky společnosti Logitech. „Účelem designu myší z kolekce s anglickým názvem ‚2016 Party Collection‘ je rozjasnit cokoli budete s počítačem dělat. Vzali jsme spoustu věcí, které máte rádi, a vytvořili z nich poněkud ‚šílenou‘ a nečekanou koláž, která vychází ze současných trendů a inspiruje vyjádření vaší jedinečné osobnosti.“

Zábavné a současně plně funkční myši z kolekce 2016 Party Collection vydrží s jednou baterií fungovat až 12 měsíců. Můžete hladce a snadno ovládat navigaci na webových stránkách nebo v dokumentech pomocí pohodlného rolovacího kolečka bez ohledu na operační systém, který používáte: Windows®, MacOS®, Chrome OS™nebo Linux®. Miniaturní „nano“přijímač připojovaný do USB portu vám umožní myš používat až do vzdálenosti 10 metrů od něj.

Cena a dostupnost
Očekává se, že designová kolekce myší „2016 Party Collection“ je k dostání od června 2016 za doporučenou maloobchodní cenu 689 Kč. Podrobnější informace můžete získat na webových stránkách společnosti Logitech.

zdroj: Logitech / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář