Beauty

Probuďte své vlasy zpět k životu!

Nejedny vlasy v průběhu léta trpí, jsou oslabené a poškozené, a proto je důležité dopřát jim speciální péči. Matrix Biolage Advanced nabízí jedinečnou řadu Repair Inside obsahující arginin a sóju, která je skvělým řešením pro nápravu vážně poškozených vlasů zevnitř i zvenku.

Pro maximální výsledek je tu unikátní služba Kauterizace – dostupná pouze v salonech Biolage, která za působení tepla hloubkově ošetří vlasové vlákno a poskytne hloubkovou proměnu a regeneraci vlasů.

Co je pokročilá péče Biolage Advanced?
Péče, která nabízí komplexní řešení pro různé úrovně poškození vlasů. Díky exkluzivní směsi jedinečných rostlin a unikátní technologii nabízí Biolage šetrné, ale zároveň účinné složení, které přináší řešení na míru. Řada Repair Inside s obsahem argininu a sóji cíleně působí na kůru vlasového vlákna a pomáhá regenerovat vlasy, jejichž struktura je opakovaně narušována mechanickými či chemickými úpravami nebo vlivem prostředí.

Šampón pro intenzivní výživu poškozených vlasů jemně čistí a vyživuje poškozené vlasy. Navrací jim lesk.

Balzám pro intenzivní výživu poškozených vlasů přináší intenzivní péči, která vlasům pomáhá navracet pružnost, lesk a pohyb.

Maska (intenzivní pečující kúra) pro intenzivní výživu poškozených vlasů pomáhá poškozeným vlasům navracet pružnost, lesk a pohyb.
matrix_repair_inside_02
Molekulární obnova pro vaše vlasy
Kauterizace od Matrix Biolage – Molekulární obnova pro vaše vlasy – unikátní služba v salonech Biolage
Služba kauterizace spočívá v uzamčení účinných látek ve vlasech díky působení tepla při přesně dané teplotě, specifickou technikou, pro maximální vstřebávání účinných látek. Služba je určená pro všechny ženy, které trápí poškozené a oslabené vlasy, vyžadující intenzivní péči pro viditelný výsledek.

Jaký výsledek můžete očekávat?
– intenzivní výživa
– navrácení síly a pružnosti
– zvýšení odolnosti
– hebkost a krásný lesk
– na dotek pocit nových vlasů

zdroj: Matrix / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář