Soutěže

Soutěž: Lipová řada od Nobilis Tilia – přelomová novinka v péči o pleť

Převratnou pečující lipovou řadu uvádí na trh přední český výrobce přírodní a biokosmetiky, Nobilis Tilia. Nová lipová řada totiž aktivně chrání a udržuje optimální kožní film a bojuje proti prvním vráskám.

„Receptury lipové řady vycházejí z bio hi-tech technologie – přírodní mikroemulze, jež je výsledkem našeho vlastního výzkumu a vývoje. Ta výrazně posunuje účinnost přípravků, neboť mikročástice se velmi dobře vstřebávají i do nejhlubších vrstev pokožky, která tak účinné látky využije výrazně efektivněji,“ říká Simona Brhelová, marketingová specialistka společnosti Nobilis Tilia.

Vedle výtažků z lípy výrobky nové řady obsahují látky bohaté na flavonoidy, které působí proti stárnutí buněk. Výtažek z kasie křídlaté aktivně chrání DNA buněk před škodlivými následky UV záření, olej z pšeničných klíčků pleť vyživuje a regeneruje, k prevenci vrásek je použita kyselina hyaluronová zajišťující hydrataci a zpevnění. S novou lipovou řadou tak pleť získává veškerou podporu a pomoc pro své přirozené fungování. Parfemace řady vychází z vůně lipových květů.

Soutěž: Odpovězte správně na otázku a získejte možnost stát jedním ze tří výherců dárkové sady Nobilis Tilia, která obsahuje tyto 3 produkty: čisticí balzám pro šetrné čištění a odličování, projasňující krém pro každodenní použití a pleťovou masku pro výživu a detoxikaci.

Čisticí balzám
Hedvábně jemný lipový mycí balzám pro pleť s prvními vráskami hydratuje, chrání DNA buněk a obnovuje kožní film. Přestože je balzám velmi jemný, účinně čistí pleť a odstraňuje líčidla. Vedle hlavních bioaktivních látek pro hydrataci a ochranu DNA obsahuje unikátní receptura včelí med, který má na pokožku antimikrobiální, zklidňující a hydratační účinky. Pomáhá šetrně odlučovat odumřelé buňky pokožky a odstraňuje z ní škodlivé látky. Spolu s prachovým červeným jílem detoxikuje pleť, odstraňuje přebytečnou mastnotu a doplňuje minerály a stopové prvky. Aktivní pěnu vytváří přírodní tenzidy na bázi jednoduchých cukrů, které nejen chrání lipidový kožní film, ale zároveň pleti přinášejí hydrataci. Obsažený pupalkový olej navrací pleti elasticitu, zatímco přesličkový extrakt ji zpevňuje a podporuje její látkovou výměnu.
Čisticí balzám je vhodný pro všechny typy pleti.
soutez_nobilis_tilia_03
Projasňující krém

Jemný lipový krém pro pleť s prvními vráskami s antioxidačním a hydratačním účinkem chrání DNA buněk a udržuje zdravé pH pleti. Vyhlazuje pleť a účinně chrání DNA buněk před UV zářením, čímž oddaluje stárnutí. Základem krému je proaktivní mikroemulze, která vyniká jemností, snadno proniká do pokožky a zanechává ji sametově hebkou. Pomáhá obnovovat lipidový film, podporuje přirozenou mikroflóru a udržuje pH pleti ve zdravém rozmezí. Tak je pleť účinně chráněna proti poškození volnými radikály z vnějšího prostředí a dlouhodobě si zachovává svěžest, jas a mládí.

Obsažený olej z pšeničných klíčků vyniká vysokým obsahem vitaminu E a je nejúčinnějším olejem proti předčasnému stárnutí pleti. Rostlinný skvalen má silné antioxidační působení a v kombinaci s jojobovým olejem a bambuckým máslem pleť účinně vyživuje a udržuje ji hebkou a vláčnou. Přeslička rolní obsahuje organicky vázaný křemík, který přispívá k metabolismu elastinu a kreatinu a spolu s vysoce hydratační kyselinou hyaluronovou se významně podílí na obnově struktury a pevnosti pleti. Květová voda lipová má zklidňující a protialergenní účinky a její jemná vůně je součástí parfemace krému.

Lipový krém je vhodný k péči o pleť s prvními vráskami a k jejich prevenci.

Detoxikační maska
Unikátní lipová maska hydratuje, čistí, vyhlazuje pleť, chrání DNA buněk. Intenzivní vůně lípy a medu vás bude provázet také během relaxace s pleťovou maskou. Přináší pocit klidu a pohody, je určená pro pleť s prvními vráskami. Čistí, opravuje, vyhlazuje a projasňuje pleť. Pomáhá odvádět přebytečnou mastnotu, ale zároveň pokožku nevysušuje. Regeneruje a obnovuje pleť na buněčné úrovni, reguluje její pH tak, aby zůstala dlouhodobě zdravá a svěží.
Prachový červený jíl dodává masce cihlové zabarvení, během použití kouzelná maska na pokožce postupně bělá. Hlavní bioaktivní látky s účinným obsahem flavonoidů a polyfenolů z přírodních extraktů zajišťují dlouhodobou hydrataci pleti a ochranu DNA buněk před poškozením oxidací. Včelí med působí antimikrobiálně, zmírňuje podráždění a podporuje hydrataci. Pomáhá odlučovat odumřelé buňky pokožky a spolu s červeným jílem na sebe váže toxiny a odvádí je z pleti. Přesličkový extrakt má díky vysokému obsahu kyseliny křemičité stahující a zpevňující účinky na kožní pojivo. Povzbuzuje látkovou výměnu pokožky, podílí se na metabolizmu elastinu a keratinu, a tak posiluje vazivovou tkáň. Po použití masky se dostaví okamžitý efekt dokonale hydratované a vypnuté pleti umocněný požitkem z okouzlující lipové vůně.

Detoxikační maska je vhodná pro všechny typy pleti.

Všechny výrobky mají osvědčení Certifikovaná přírodní kosmetika, nenajdete v nich proto syntetické, potenciálně dráždivé látky.
soutez_nobilis_tilia_02
Soutěžní otázka: Lipová řada Nobilis Tilia zahrnuje 4 produkty. A my se ptáme: který je ten čtvrtý?

a) noční krém

b) krém na ruce

c) zpevňující mléko

Nechcete-li tipovat, nápovědu najdete na stránkách www.nobilis.cz.

Správnou odpověď zašlete na e-mail info@womanandstyle.cz do 11. 8. 2016, do předmětu uveďte NOBILIS TILIA – LÍPA. Výherce dárkových kosmetických sad budeme o výhře informovat odpovědním e-mailem.

Nepodaří-li se vám získat produkty v soutěži, můžete je spolu s dalšími zakoupit v e-shopu Nobilis Tilia.

Staňte se fanoušky WOMAN&STYLE na facebooku a nepropásněte žádnou z připravovaných soutěží.

Účastí v soutěži potvrzuji souhlas s Obecnými podmínkami soutěží.

Doporučené

Přidat komentář