Tipy na dárky

Tipy na dárky – srpen 2016

Životní jubilea, svátky, narozeniny, ale také oslava nějakého životního úspěchu – to vše si zaslouží pozornost a alespoň drobný dárek. Mnohdy však v takovou chvíli nepřichází inspirace, nenapadá nás nic, čím bychom mohli udělat radost. A právě proto pro vás pravidelně připravujeme Tipy na dárky, třeba právě ony vás inspirují k nákupu vhodného dárku.

Dárek pro děti
Letní radovánky můžete svému dítku zpestřit třeba fotoaparátem COOLPIX S33 a batůžkem, který k němu dostanete zdarma. Tento fotoaparát můžete vzít na libovolné místo: je prachotěsný, vodotěsný do hloubky 10 m, mrazuvzdorný do −10 °C a nárazuvzdorný při pádu z výšky až 1,5 m. S přístrojem, který odolává nárazům, si můžete dovolit libovolné dobrodružství! Extrémně odolný a snadno použitelný COOLPIX S33 s 13 miliony pixelů odolá zkrátka všem nástrahám. Kompletní menu obsahuje ve výchozím nastavení jednoduché dětské menu, lze jej ale také snadno přepnout na menu pro dospělé uživatele.

Koupíte za cenu 2990 Kč například na CZC.cz nebo na Datart.cz
tipy_na_darky_srpen_2016_nikon
Pro nejlepší kamarádku
Nejlepší kamarádce, sestře nebo třeba mamince uděláte jistojistě radost nadčasovou modro-bílou kabelkou O bag. Je libo sněhobílý lem na tmavě modré O bag, nebo sexy bílou kabelku s bílým držadlem a šmrncovním modrým lemem k tomu? Italové vědí, jak se dělá móda. Nepřehlédněte při svém nákupu také nové vnitřní tašky s drobným modro-bílým vzorem, které pasují do O bag i do O basket kabelek. A jelikož je moderní materiál, ze kterého jsou tašky O bag vyrobeny plně omyvatelný, bílou barvu kabelky si může obdarovaná kráska užít bez obav!

Koupíte na obag.cz
tipy_na_darky_srpen_2016_obag
Pro oživení letní párty
Ozdobou každé letní párty a grilování se může stát nová kolekce značky Villeroy & Boch. Její název Boston Coloured napovídá, že velkou roli v ní hrají barvy. Konkrétně se jedná o barevný křišťál. Z něj jsou vyrobené sklenice na sekt, na vodu, vysoké sklenice, misky, panáky, sklenice na bílé i červené víno a odlivky na vodu a nealko. Vybírat můžete z růžové, modré, červené a zelené barvy. Celou kolekci Boston Coloured lze mýt v myčce nádobí, takže budete mít po párty o starost méně.

Koupíte v e-shopu Luxury Table nebo v obchodním domě Kotva v Praze, kde sídlí prodejna Villeroy & Boch.
tipy_na_darky_srpen_2016_luxurytable
Pro dlouhé letní večery
Chystá se někdo z vašich blízkých na dovolenou nebo prostě rád čte? Čeká někdo ve vašem okolí přírůstek do rodiny? Hledáte originální dárek pro kamarádku, který potěší na duši? Potom se můžete inspirovat naší nabídkou knižních titulů.

Paulo Coelho – Přátelství – Diář 2017
Diáře Paula Coelha patří bezesporu mezi ty nejkrásnější, nepotěšit jím tak, je v podstatě nemožné. Diář pro rok 2017 má za hlavní téma „přátelství“ a obsahuje originální, půvabně vyjádřené a hluboce pravdivé myšlenky, které pronášejí postavy autorových četných románů, včetně toho nejnovějšího, ale také autor sám ve svých fejetonech. Tento originální diář je ideálním dárkem pro každého, kdo si přeje, aby ho slova tohoto věhlasného spisovatele provázela každým dnem nadcházejícího roku.

Ukázka: Září – Až do konce života měj na paměti vše dobré, co vzešlo z obtíží. Je to důkaz tvých schopností, který ti dodá sebedůvěru před jakoukoliv překážkou.

Najdete v Knižním klubu, na bux.cz a u všech dobrých knihkupců.

Daniel Bettridge – Západozemí
Průvodce Západozemím by neměl chybět žádnému fanouškovi seriálu Hra o trůny. Rušná velkoměsta, starobylé památky i věčně zasněžené vrcholky hor. Tohle všechno a ještě mnohem více najdete pohromadě pouze v Západozemí, které se stalo jednou z turisticky nejžádanějších destinací známého světa. Tento průvodce vás přenese přímo do srdce kontinentu, který má rozmanitou a zajímavou kulturu i dech beroucí krajinu, měnící se skoro tak často jako rovnováha politických sil mezi hrdými a starobylými rody. Západozemí není klasickou cestovní příručkou a její použití vyžaduje jistou dávku fantazie. Všechny informace v ní obsažené jsou ale ověřené přímo z kanceláře lorda Varyse (a striktně založené na sérii fantasy knih od George R. R. Martina a seriálu Hra o trůny).

S tímto průvodcem se v Západozemí prostě neztratíte.

Koupíte u všech dobrých knihkupců za cenu 299 Kč nebo výhodněji na stránkách Albatros Media.
tipy_na_darky_srpen_2016_knihy
Alpress – Naše miminko
Díky tomuto albu si obdarovaný může s láskou uchovávat nejkrásnější vzpomínky na první chvíle života svého dítěte. Neopakovatelné okamžiky od prvního nadechnutí, nejdůležitější mezníky v jeho vývoji i roztomilé příhody miminka, to všechno jemu a jednou i jeho potomkovi přinese radost.

Koupíte u všech dobrých knihkupců za cenu 299 Kč nebo výhodněji na stránkách nakladatelství Alpress.

text: redakce, partneři / foto: bigstock, partneři

Doporučené

2 komentářů

Přidat komentář