Představujeme

Tekutá mýdla na ruce Aroma Ritual: z běžné rutiny voňavé potěšení

Aromaterapie má pozitivní vliv na náladu a navozuje pocit relaxace, tak proč si ji dopřávat jen výjimečně? Blahodárné účinky vůní si nyní můžete vychutnávat i několikrát denně s tekutými mýdly na ruce značky Dermacol. Pět nejoblíbenějších vůní řady Aroma Ritual – hrozny s limetkou, belgická čokoláda, irská káva, vodní meloun a rozpustilý citron – vás potěší při každém umytí rukou.

Tekutá mýdla z řady Dermacol Aroma Ritual šetrně čistí a zároveň pěstí pokožku rukou. Obsahují glycerin a panthenol, které ji hydratují, zvláčňují a regenerují. V nabídce najdete pět oblíbených svěžích a podmanivě sladkých vůní. Ve spojení s očistným proudem vody za pár okamžiků navodí pocit uvolnění, harmonie, osvěžení, povzbuzení nebo přílivu energie.

Antistresové mýdlo na ruce hrozny s limetkou s olejem z hroznových jadérek pomáhá uvolňovat nahromaděný stres po náročném dni a uklidňuje tělo i mysl. Harmonizující mýdlo na ruce se sladkou vůní belgické čokolády a pomeranče navozuje pocit klidu a svěžesti. Pomerančový olej pokožku osvěžuje, zatímco čokoláda jí propůjčuje sladkou vůni. Opojné mýdlo na ruce irská káva působí povzbudivě. Ruce zahalí do krémové pěny a zanechá je čisté a sametově hebké. Svěží mýdlo na ruce s vůní vodního melounu vyvolává okamžitý pocit osvěžení a probuzení pokožky.
Vzpružující mýdlo na ruce rozpustilý citron šetrně čistí a hýčká pokožku rukou a navozuje pocit svěžesti a povzbuzení.

zdroj: Dermacol / komerční sdělení

Postřeh redakce: tekuté mýdlo Dermacol Rozpustilý citron se výborně hodí i do kuchyně. Vaše ruce (po mytí nádobí nebo vaření) dokonale odmastí, očistí, osvěží a zanechá je krásně voňavé.

Doporučené

Přidat komentář