Beauty

Seznamte se prosím – vaše nová dokonalá pleť

Nalezení dokonalého fluidního make-upu, který by zahalil pleť do perfektního neviditelného závoje, aniž by si kdokoli čehokoli všiml, je snem žen po celém světě. Přesto, že nároky na funkci se mění v závislosti na klimatu a liší se na každém kontinentu, všude ženy touží po perfektní, zkrášlené pleti plné svěžesti, optimálním krytí a zdravém odstínu. Ale hlavně, úplně všechny ženy světa touží po jednom: přirozeném looku, bez efektu masky.

Perfektní textura? Neviditelná!
Hlavním trendem v líčení je již po mnoho let přirozený, nahý make-up, s efektem druhé kůže. Tento trend se etabloval jako punc bezchybné pleti. Za myšlenkou přirozeného looku vězí touha po zdravé pokožce, jež vyzařuje pohodu.

Nový ultra vnímavý a extrémně lehký make-up Lingerie de Peau se stane vaší druhou pletí a poskytne vám dlouhotrvající komfort díky technologii, kterou si Guerlain vypůjčil ze světa těch nejjemnějších textilních vláken.

Bio-fusion micro-”vlákenná síťka“ – tento Guerlain vynález vychází z technologie přírodního hedvábí a plátěných vláken. Díky této technologii jsou make-upy Lingerie de Peau lehké jako peříčko, váš obličej zahalí do hedvábného závoje a jsou zárukou trvalého pohodlí a komfortního pocitu nošení. Korekční ultra jemné pigmenty perfektně zakryjí nedostatky a vytvoří dokonalý efekt druhé kůže, právě díky technologii « Bio fusion micro vlákenné síťky. Složení make-upů Lingerie de Peau dokonale balancuje mezi realitou a ideálem. Dokonale se přizpůsobí a vytvoří dojem přirozeně krásné pleti. Přináší zdravý lesk a zároveň umožňuje pleti prosvítat ve své svěží kráse.
guerlain_lingerie_de_peau_02
Perfektní odstín? Ten, který nepodvádí!
Abychom co nejpřesněji pochopili očekávání žen s různými typy a odstíny pleti, zrealizovali jsme velký test se 44 různými ženami z celého světa. Zatímco barevná intenzita pleti se liší v závislosti na podnebí nebo počasí, indikátor výběru zůstává stejný: podtón barvy pleti. Proto přichází Guerlain s novým měřítkem (šesti stupni) intenzity barevnosti pleti v rozmezí od porcelánové až po ebenovou.

Guerlain uvádí řadu nových 18 odstínů, (v ČR a SR 13) které dokonale odpovídají všem barvám kůže, a to jak z hlediska intenzity, tak i podtónu. Přinášejí neuvěřitelně bezchybný efekt, dokonalé, bezešvé, hedvábné spodní prádlo pro vaši pleť, které jen tak někdo neodhalí. S novým Lingerie de Peau je pleť prozářená, zkrášlená a přirozená, již není znatelný rozdíl mezi vaší pletí nenalíčenou a nalíčenou. S Lingerie bude vaše pleť krásně přirozeně zahalená neviditelným závojem, aniž by se zcela změnila. Make-up Lingerie de Peau bude vaším soukromým tajemstvím, neviditelným pouhým okem!

Nový make-up Lingerie de Peau od Guerlain bude na českém a slovenském trhu k dostání v 13 ultra přirozených odstínech za cenu 1490 Kč.

zdroj: Guerlain / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář