Beauty

Zvolte pro svou pokožku to nejlepší – třeba pravé provensálské mýdlo

Le Petit Lourmarin je pravé provensálské mýdlo, vyráběné v centru malé obce v Luberon, Lourmarin. Ještě dnes se vše vyrábí podle tradice provensálské ruční výroby – „hand made“. Mýdla obsahují přírodní parfémy, které osvěží, dezinfikují a vyživují. Vybírat si můžete ze třech kategorií: jemná vonná mýdla, peelingová mýdla a marseillská mýdla. Jemná vonná mýdla obsahují nejrůznější vůně květin, ovoce a ořechů. Díky svému pečlivě vybíranému složení blahodárně působí na vaši pokožku. Tato mýdla mají různé účinky, takže si můžete pořídit mýdlo vhodné přesně pro vaši pleť.
provensalske_mydlo_02
Rozmarýnové vám pomůže proti bolesti, fialkové zase v boji s problematickou pletí. Peelingová mýdla obsahují kousky ingrediencí, které pokožku šetrně zbavují odumřelých buněk. Najdete v nich nasekanou levanduli, pšeničné klíčky, meruňková jádra nebo třeba tymián. Marseillské mýdlo je symbolem oblasti Provence. Jedná se o skutečné domácí mýdlo, které můžete používat na tělo i prádlo.

Je vhodné i pro citlivou pokožku a je 100% biologicky odbouratelné. Mýdla Le Petit Lourmarin nejsou testována na zvířatech a neobsahují žádné konzervanty, parabeny ani barviva. Cena se pohybuje od příjemných 99 Kč. Pořídit si je můžete na webu Luxury Table nebo v OD Kotva v Praze.

zdroj: Luxury Table / foto: bigstock / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář