Beauty

Jak zvládnout denní make-up do 5 minut

Nemáte čas každý den ráno trávit dlouhé a dlouhé minuty před zrcadlem, nebo jste zaspala, a přijít pozdě do práce je nemyslitelné? Dnes vám poradíme, jak se rychle a efektivně nalíčit.

Korektor
Potřebujete schovat kruhy pod očima? Není nic jednoduššího, než použít korektor. Aplikovat korektor trvá zhruba 30 vteřin. Vyberte odstín, který je nejblíže tónu vaší pleti a malé množství vklepejte pod oči. K aplikaci můžete použít houbičku nebo konečky prstů.

BB krém
Máte-li potíže s nanášením make-upu – trvá vám to dlouho, stále není dokonalý, na pleti se tvoří fleky – použijte BB nebo CC krém. BB krém je víceúčelový výrobek, který by neměl chybět ve výbavě žádné ženy. Tento produkt zároveň hydratuje, vyživuje a sjednocuje tón pleti, minimalizuje viditelnost pórů, skryje jemné linky a vrásky, rozzáří pleť obličeje a dodá jí zdravější vzhled. Vyhnete se tak nejen aplikaci denního krému a séra, ale také aplikaci make-upu. CC krémy jsou pak určené hlavně pro ženy, jejichž pleť má sklon k rudnutí.
makeup_za_5_minut_02
Tvářenka nebo bronzer
Je-li vaše pleť spíše bledá, použijte tvářenku nebo bronzer (podle odstínu pleti). Volte výrobek, který je nejblíže tónu vaší pleti.

Oční stíny, linky, řasenka
Jste-li ve spěchu, nebo vám jde o přirozený vzhled, stačí použít jeden oční stín na horní víčko. Pokud chcete, aby vaše oči vynikly, použijte místo očního stínu linku nad horní řasy. Následně aplikujte pouze jednu vrstvu řasenky.

Lesk na rty
K dotvoření uceleného vzhledu vám místo rtěnky postačí lesk na rty. Aplikovat lesk trvá několik málo vteřin a můžete to v podstatě udělat již za pochodu.

Tak hurá do práce!

text: redakce / foto: bigstock, dreamstime

Doporučené

Přidat komentář