Soutěže

Soutěž o 5 kalendářů: Louise L. Hay – Miluj svůj život 2017

Máme tu konec října a s ním blížící se konec roku. Už jste přemýšleli o tom, jaký kalendář si pro příští rok pořídíte? Aby pro Vás byl příští rok plný pozitivních dnů, naplněných pozitivními myšlenkami, přinášíme Vám možnost získat od nás kalendář pro rok 2017 Miluj svůj život plný moudrých myšlenek a krásných ilustrací.

Nástěnný kalendář Miluj svůj život obsahuje hlavní myšlenky ze stejnojmenného knižního bestselleru Louisy L. Hay. Tato silná, moudrá kniha je mnohými považována za průkopnické dílo na poli pozitivního myšlení a svépomoci. Louise L. Hay nám ukazuje, jakou sílu myšlenky mají a jak ji můžeme využít. Změníme-li způsob, jakým o věcech přemýšlíme, bude náš život mnohem šťastnější. Ke každému měsíci náleží inspirující moudrá myšlenka doplněná ilustrací, text k zamyšlení a praktická afirmace. Kalendář poprvé doprovází krásné ilustrace české autorky Lucie Ernestové.
soutez_synergie_kalendar_02
Soutěž: Odpovězte správně na jednoduchou otázku a získejte možnost vyhrát jeden z pěti kalendářů Miluj svůj život 2017.

Soutěžní otázka: Na stránkách nakladatelství Synergie najdete kromě motivačních knih, inspirativních příběhů a knih pro děti také tarotové karty. Jak se jmenuje soubor tarotových karet (patřící mezi novinky nakladatelství), jehož součástí je tarotový bestseller Tarot zrcadlo duše, ve kterém se dozvíte jak karty vykládat a hlouběji pochopit?

a) Tarot snů

b) Thothův Tarot

c) Mytický tarot

Nechcete-li tipovat, nápovědu najdete na stránkách www.synergiepublishing.com.

Správnou odpověď zašlete na e-mail info@womanandstyle.cz do 2. 11. 2016, do předmětu uveďte KALENDÁŘ. Pět autorů správné odpovědi od nás obdrží kalendář Miluj svůj život 2017.

Pokud se vám kalendář nepodaří získat v soutěži, můžete jej zakoupit na www.synergiepublishing.com.

Staňte se fanoušky WOMAN&STYLE na facebooku a nepropásněte žádnou z připravovaných soutěží.

Účastí v soutěži potvrzuji souhlas s Obecnými podmínkami soutěží.

Doporučené

Přidat komentář