Filmové novinky, Volný čas

Magic Box uvádí filmové novinky – říjen 2016

Sotva jsme stačili shlédnout všechny zářijové novinky, je tu říjen a s ním další dávka filmů, které stojí za to vidět. Správní chlapi s Russellem Crowem, pokračování Alenky v říši divů nebo třeba český film Dvojníci, kde si střihl dvojroli Ondřej Sokol. To a mnohem víc přináší společnost Magic Box pro vaši podzimní domácí pohodu.

Správní chlapi
Aby vyřešili zločin století, musí na to jít jako správní chlapi! 70. léta v Los Angeles. Ranař Jackson Healy (Russell Crow) a „nejhorší detektiv na světě“ Holland March (Ryan Gosling) se dají dohromady, aby vypátrali pohřešovanou dívku a přitom sejmuli pár záporáků. Zatímco si budete lámat hlavu, kdo je vrah, na plátně se budou lámat kosti i rekordy v neuvěřitelných náhodách. Parťácká komedie v režii Shanea Blacka (Iron Man 3) je „chytrá, sexy a neuvěřitelně vtipná“. (Gino Salomone, FOX-TV)

Ve filmu hrají: Russell Crowe, Ryan Gosling, Angourie Rice, Matt Bomer, Margaret Qualley, Yaya DaCosta a další.

V prodeji od: 19. 10. 2016

Alenka v říši divů: Za zrcadlem
Ohromující směsice akce, vizuálního kouzla a ryzích emocí vás čeká na výpravě za kouzelné zrcadlo. Alenku čeká nebezpečná cesta, během které musí zachránit potrhlého Kloboučníka (Johnny Depp) dřív, než jí vyprší všechen čas. Alenka v říši divů: Za zrcadlem je povzbudivé dobrodružství, které oslavuje sílu odpuštění a rodinných a přátelských pout.

 

Ve filmu hrají: Johnny Depp, Mia Wasikowska, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Sacha Baron Cohen, Rhys Ifans, Matt Lucas, Lindsay Duncan a další. V českém znění se představí Saša Rašilov – Johnny Depp (Kloboučník), Marika Šoposká – Mia Wasikowska (Alenka), Tatiana Vilhelmová – Helena Bonham Carter (Srdcová královna), Lenka Vlasáková – Anne Hathaway (Bílá královna), Jan Vondráček – Sacha Baron Cohen (Čas), David Suchařípa – Rhys Ifans (Zanik Vršklobouk), Radek Kuchař – Matt Lucas (Tydlidýn a Tydlidum), Dana Batulková – Lindsay Duncan (Helen Kingsleighová) a další.

V prodeji od: 5. 10. 2016

V zajetí démonů 2
Seznamte se s pravdivými souvislostmi události, která šokovala svět! Další skutečný případ z archivu Eda a Lorraine Warrenových. Stejně jako ve snímku V zajetí démonů účinkují v rolích Lorraine a Eda Warrenových kandidátka na Oscara Vera Farmiga a Patrick Wilson. Manželé pomáhají osamělé matce, která vychovává své čtyři děti v domě zamořeném zákeřnými démony. Případ Enfield Haunting, považovaný za anglickou obdobu Amityville, je nejlépe zdokumentovaným případem v historii paranormálních jevů.

Ve filmu hrají: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Madison Wolfe, Frances O’Connor, Lauren Esposito, Benjamin Haigh, Patrick McAuley a další. Na DVD najdete také bonus v podobě vystřižených scén.

V prodeji od: 5. 10. 2016

Dvojníci
Komedie plná záměn – to je příběh dvou mužů, kteří jsou si podobní jako vejce vejci. Honza Rambousek (Ondřej Sokol) je sympatický podvodník a nenapravitelný sukničkář. Právě mu teče do bot, protože ho má v hrsti mafián Vytloukal (Petr Nárožný) kvůli velkým dluhům. Pokud Honza neukradne z galerie obraz Dívky v modrém, tak je s ním amen… Zachrání ho náhoda – do cesty se mu připlete jeho dvojník, středoškolský profesor Richard Prospal (Ondřej Sokol), pedant a slušňák k pohledání.

 

Ve filmu hrají: Ondřej Sokol, Jakub Kohák, Jitka Schneiderová, Petr Nárožný, Miroslav Etzler, Petr Čtvrtníček, Milan Šteindler, Miroslav Táborský, Zuzana Slavíková, Simona Krainová a další. Scénář k filmu napsal Petr Hudský, režie se ujal Jiří Chlumský. Na DVD najdete také bonusový materiál s vtipnými virály, fotogalerií, trailerem nebo filmem o filmu.

V prodeji od: 19. 10. 2016
magicbox_novinky_dvd_rijen_02
Oslněni sluncem
Příběh plný intrik, žárlivosti a skrytých vášní. Slavná rocková hvězda Marianne (Tilda Swinton) tráví poklidnou dovolenou na slunečném ostrově v Itálii se svým partnerem Paulem (Matthias Schoenaerts). Idyla je narušena nečekaným příjezdem jejího starého přítele Harryho (Ralph Fiennes) a jeho okouzlující dcery Penelope (Dakota Johnson). Radost z příjemného setkání se pomalu mění v atmosféru plnou skrytých vášní, nedůvěry, podezírání a žárlivosti…

Ve filmu hrají: Tilda Swinton, Matthias Schoenaerts, Ralph Fiennes, Dakota Johnson a další.

V prodeji od: 26. 10. 2016

text: redakce, partneři / foto: bigstock, partneři / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář