Beauty

Dodejte svým řasám Glamour každý den!

Dramatický objem řas neodmítne žádná žena, proto Dermacol představuje řasenku Dramatic Look Mascara. Pohled, který podlomí kolena nejen mužům, už není jen nesplnitelnou touhou, ale splněným snem!

Každá žena od své řasenky očekává jiné vlastnosti. Některé z nás touží po tom, aby byly dokonalé řasy tečkou za líčením, jiné zase volí nenápadný look, ale ani ten se bez řasenky neobejde.

Řasenka Dermacol Dramatic Look Mascara zaručí řasám dramatický objem a mimořádné natočení. Rychleschnoucí přilnavá krémová textura na bázi vosků a polymerů obalí řasu po řase. Speciální kartáček řasy nádherně vykreslí, rozčeše a dodá každé z nich tloušťku a plnost. Vaše řasy tak získají neodolatelný glamour look.
dermacol_dramatic_look_rasenka_02
Řasenka Dermacol Dramatic Look Mascara obsahuje karnaubský vosk, který dodá řasám zdravý lesk, včelí vosk pro jejich ochranu a regeneraci, vitamin E s antioxidačními účinky a panthenol, který hydratuje a regeneruje. Řasenka neobsahuje parabeny a je dermatologicky testovaná.

Kompletní řada řasenek Dermacol Mega Lashes
Řasenka Dermacol Dramatic Look Mascara je novým přírůstkem v řadě Mega Lashes. Doplňuje tak řasenky Express Volume a Super Volume, které Dermacol nabízí i ve voděodolné a hnědé verzi.

zdroj: Dermacol / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář