Testujeme pro vás

Testujeme pro vás – 4 poklady od Rouge Bunny Rouge

Před nedávnem naše ženská část redakce zaregistrovala kosmetickou značku Rouge Bunny Rouge, která nás nenechala chladnými, a tak jsme se rozhodly, že otestujeme některé z jejich produktů.

Skin Perfector
Která žena by nechtěla perfektně vypadající pleť, aniž by musela trávit každé ráno dlouhé minuty tím, že bude nanášet a zdokonalovat make-up. Samozřejmě, že od určitého věku to asi nemine žádnou ženu, která chce vypadat dobře a pěstěně, ovšem je-li vám kolem 30ti, 35ti let (a samozřejmě méně) a nemáte výraznější nedokonalosti pleti, jako jsou hluboké vrásky nebo výrazná pigmentace, klidně můžete vsadit na Skin Perfector! Tato zdokonalující podkladová báze se může stát vaším ideálním pomocníkem při každodenním líčení. Díky velmi jemné krémové konzistenci trvá nanesení pouhých několik vteřin, vaši tvář však okamžitě promění z unavené na zdravou a rozjasněnou s méně viditelnými příznaky stárnutí, a to, aniž by ji jakkoli zatěžovala nebo působila dojmem masky. Na pleti ji v podstatě neuvidíte, tu změnu ale uvidí každý. Pro dokonalý matný efekt už stačí jenom použít váš oblíbený pudr. Jako bonus vám navíc Skin Perfector poskytne ochranu před škodlivými účinky znečištěného životního prostředí a přispěje k buněčné ochraně vaší pleti. Díky jemně béžovému tónování je vhodný pro všechny odstíny pleti. Nanášet ho můžete jak konečky prstů, tak kosmetickou houbičkou či plochým štětcem na make-up. Produkt neobsahuje mastek, D5 ani parabeny.

Paletka očních stínů Caliche z řady Raw Garden
Tato paletka nás zaujala okamžitě svými čtyřmi dokonale sladěnými barvami – krémově růžovou, popelavě fialovou, tmavou šedo-fialovou a béžovým odstínem růžového dřeva. Bylo tedy ihned jasné, že zde bude možnost mnoha barevných kombinací, že bude stačit jak na denní, tak i na večerní, výraznější líčení. A co je pro každou zaměstnanou ženu velmi důležité – už na první pohled vypadala paletka velmi kvalitně s příslibem celodenního dokonalého vzhledu bez nutnosti oprav či doplňování. Výsledek nás tedy nepřekvapil – stíny po nanesení dokonale přilnou k pleti a během dne se nerozmazávají ani nestírají. Není tedy nutné líčení doplňovat ani nikterak opravovat. Stíny v paletce Caliche jsou navíc obohaceny o arganový olej, který má nejen skvělé hydratační vlastnosti, ale také podporuje obnovu a pružnost kůže, pomáhá ji udržet zdravou.

Tip: Pro vetší krytí a intenzivnější vzhled barev při nanášení použijte mokrý štěteček na oční stíny.
testujeme_rouge_bunny_rouge_02
Tužka na obočí Alchemy
Přirozeně vykreslit a zvýraznit obočí a dodat mu dokonalý tvar, který vydrží celý den, může být v některých případech opravdová alchymie. Ne však s extra tenkou tužkou na obočí Rouge Bunny Rouge Alchemy. S tou totiž dokonalé obočí vykouzlíte během pár krátkých minut. O to, abyste svému obočí dala opravdu dokonalý tvar, se postará velice tenká a ostrá špička, která pracuje přesně a pouze tam, kde opravdu chcete. Tužka je k dostání ve dvou studených hnědých odstínech, je voděodolná, nerozmazává se. Neobsahuje žádné minerální oleje, parafín, syntetické konzervanty ani těkavé látky.

Řasenka Amplitude
Pleť máme perfektní, obočí vytvarované a zvýrazněné, oči hrají krásnými barvami, tak co nám k dokonalému looku ještě zbývá? Ano, zvýraznit řasy. A tak jsme se podívaly na zoubek řasence Amplitude v černé barvě. A ani ta nás nezklamala. Jedním tahem s ní totiž dosáhnete naprosto přirozeného zvýraznění řas bez toho, aby byly slepené, nebo trčely, kam nemají. Extrémně přesný kartáček dokonalého tvaru řasy nadzdvihne a nová, technologicky vyspělá emulze s obsahem přírodních vosků se postará o jejich sílu a objem. Řasy vypadají přirozeně silné, bohaté, nelepí se k sobě ani se neobtiskávají na pleť okolo očí. Zatoužíte-li po větším zvýraznění, není nic jednoduššího, než přejet řasy kartáčkem ještě jednou – s touto řasenkou to není problém. Řasenka během celého dne zůstává na svém místě, nedrolí se, neopadává.

A závěr? Vyplatí se vsadit na kvalitu. Kvalitní produkty vám nejen dlouho vydrží, ale také dobře poslouží, a to se o všech produktech na trhu říct nedá.

text: redakce / foto: bigstock, RBR

Doporučené

Přidat komentář