Představujeme

Unikátní zubní kartáček s bělícím perem pro zářivý úsměv

Genetické dispozice, kouření, jídlo, pití a špatná ústní hygiena – všechny tyto faktory se podílejí na zabarvení zubů, které běžné abrazivní zubní pasty a jiné speciální prostředky pro domácí bělení neodstraní. Průlomovým, klinicky ověřeným bělícím systémem na českém trhu je zubní kartáček Colgate 360° Max White Expert White s bělícím perem. Obsahuje totiž stejnou bělící složku, jakou používají stomatologové při bělení v ordinacích a pomůže tak odstranit zažloutnutí a zbarvení skloviny už při běžném každodenním čištění zubů.
zubni_kartacek_colgate_maxwhite_expertwhite_02
Hluboko usazené skvrny pod sklovinou zubů lze odstranit pouze chemickým bělením, např. na bázi peroxidu vodíku, které běžně provádějí zubní lékaři nebo dentální hygienisté v ordinacích. Peroxid vodíku s pomocí silikonového adheziva jednoduše a efektivně přilne k zubům a přinese výsledky bělení. Na stejném principu funguje i bělící systém zubního kartáčku Colgate 360° Max White Expert White s bělícím perem.

„Zubní kartáček je vybaven speciálními spirálovitými vlákny a leštícími pohárky, které odstraňují povrchové skvrny na zubech. Pro následné optimální podpovrchové bělení se v rukojeti kartáčku nachází vyjímatelné pero s bělícím gelem, které obsahuje profesionální bělící složku s obsahem 0.1% peroxidu vodíku,“ vysvětluje Pavel Vyčichlo ze společnosti Colgate – Palmolive Česká republika.
Aktivní bělící složka gelu, který je součástí zubního kartáčku Colgate 360° Max White Expert White s bělícím perem, s technologií založenou na peroxidu vodíku je zcela bezpečná pro sklovinu a nezpůsobuje citlivost zubů. Při pravidelném užívání po dobu tři týdnů přináší až o tři odstíny bělejší zuby.

„Pacienti, kteří používají běžně dostupné prostředky pro bělení zubů, jako jsou například pasty s vysokou abrazivitou, si často stěžují na nedostatečný výsledek při dlouhodobém používání. Tyto prostředky pouze mechanicky odstraňují pigmentace usazené na povrchu zubu. Rozdílem jsou bělící prostředky fungující na chemické bázi. Ty se dostávají do hlubších vrstev zubu, tím mění jeho barvu a výsledek je viditelnější,“ dodává dentální hygienistka Eliška Kývalová.

Sada Colgate 360° Max White Expert White zubní kartáček s bělícím perem dokáže vybělit povrchové i vnitřní zabarvení zubů. Svým uzpůsobením se navíc stává přirozenou součástí rutinní ústní péče. Po jeho použití není potřeba čekat s konzumací jídla ani pití.

„Po vyčištění zubů tímto speciálním kartáčkem jednoduše vyjměte z jeho rukojeti bělící pero a dvakrát otočte nástavcem. Gel aplikujte na horní zuby a po dalších dvou otočeních i na dolní zuby a ústa si již nevyplachujte. Díky unikátní silikonové adhezivní složce se gel udrží na zubech a přináší tak maximální efektivitu bělení,“ popisuje správný postup Pavel Vyčichlo.
zubni_kartacek_colgate_maxwhite_expertwhite_03
Během ranní i večerní ústní hygieny je ideální kombinovat zubní kartáček Colgate 360° Max White Expert White s bělícím perem se zubní pastou Colgate 360° Max White Expert White, která jako jediná zubní pasta pro každodenní použití na českém trhu obsahuje profesionální bělící složku peroxidu vodíku. Tato nejpokročilejší bělící sada od Colgate odstraňuje skvrny zpod povrchu zubu a dokáže odstranit následky roky probíhajícího žloutnutí.

zdroj: Colgate – Palmolive Česká republika / foto: bigstock, výrobce / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář