Pro gurmány

Ozdobte své pokrmy novými omáčkami Arax

Chutnají Vám pokrmy z rýže, těstovin, luštěnin či obilovin, ale docházejí Vám nápady, jak jídla ozvláštnit tak, aby nechutnala pořád stejně?

Rýži, těstoviny, luštěniny, obiloviny, kuskus, ale také vločky a různé přílohové nebo polévkové směsi můžete v Česku zakoupit pod značkou Arax (přízeň svých zákazníků si získává již od roku 1997) v každém supermarketu Kaufland, Globus, Penny Market, Norma, Billa, ale také v mnoha maloobchodních sítích. Letos si Zdravé potraviny Arax připravily novinku v podobě dvou speciálních omáček: Lilková ikra a jemně pikantní Adžika.

Lilková ikra
Lilková ikra Arax je hotová omáčka ze směsi grilovaného lilku, paprik, mrkve, rajčat, cibule a bylinek. Chutná výborně na čerstvém pečivu. Hodí se k masovým pokrmům, zvláště pak ke grilovanému masu, bramborám, do těstovin, rýže i tortill, či jako základ pro omáčky nebo dipy. S nízkým obsahem soli.
arax_omacky_02
Adžika jemně pikantní
Adžika Arax je hotová omáčka ze směsi pečených paprik, rajčat, česneku a bylinek. Nejlépe se hodí k pečeným a grilovaným masům, bramborám, na pečivo, do těstovin, rýže a tortill, či jako základ pro omáčky a dipy. Jemně pikantní. S nízkým obsahem soli.

Nové omáčky Arax koupíte například v síti prodejen Penny Market, JIP, Rosa market, a také na stránkách e-shopu www.potravinyarax.cz.

zdroj: Arax / foto: bigstock, Arax / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář