Luxury, Soutěže

Královnou noci s magickou vůní Black Opium Nuit Blanche

Prožívejte noc. Popusťte uzdu té tajemné chemii. Yves Saint Laurent Beauté představuje Black Opium Nuit Blanche – příslib elektrizující nezapomenutelné noci, v níž se může stát úplně všechno.

Výprava do hlubin noci
Mistři perfuméři – Nathalie Lorsonová, Marie Salamagneová, Honorine Blancová a Olivier Cresp se znovu sešli, aby napsali už třetí kapitolu ságy Black Opium a vytvořili novou generaci této gurmánské vůně.

Ryzí bílá energie
Black Opium Nuit Blanche se otevírá výzvou k probuzení. Hedvábně hebká rýžová pára příjemně dráždí smysly a přináší jemný hřejivý pocit, který je stejně prchavý a vzácný jako celý tón. Akord, který mistři zachytili a reprodukovali, než stačil zmizet, stojí v kontrastu se svým druhem, nepředvídatelným motivem bourbonu a pepře. Tato složka pocházející z ostrova Réunion byla přidána v podobě intenzivního čistého extraktu, který do celku přispívá elektrizujícím a živoucím kořeněným květinovým rázem.

Lehoučký bílý opar
Zhluboka se nadechněte a užijte si centrálního motivu v podobě absolutu z pomerančových květů, který vyniká řízností, svěžestí a jasem. Okvětní plátky pomerančových květů, z nichž doslova vyzařuje slunce, se sbírají v oblasti Středozemního moře a jejich křišťálové tóny vytvářejí čirou harmonii s jemnými fasetami akordu pivoňky.

Živočišná posedlost
Známý charakteristický základ tvoří akord kávy. Zraje po dobu čtyřiceti dní v zapečetěných soudcích, dokud směs nedosáhne kýžené kvality. Ultraabsolut z vanilky tvoří neuvěřitelně požitkářský podklad. Vanilkové lusky získáváme na ostrovech v Indickém oceánu, pak se zpracovávají v Grasse, kde se mění v ušlechtilou, tajemnou a živočišnou přísadu, která vůni přináší uhrančivou temnotu. Celek podtrhuje motiv santalového dřeva. Kompozici nakonec překrývá závoj bílého pižma jako vřelý a něžný dárek, který po sobě zanechává stopy tělesné touhy. Zářivý koktejl. Vůně, která je určena k prožití noci naplno, bez omezení… Až do rána.

Žhnoucí krása
Nikdy se neomrzí. Třpytí se, ale není nevkusný. Je černý jako noc, ale uvidíte v něm i růžovo bílé stopy svítání. Návyková vůně si žádá dotyk ženskosti. Black Opium Nuit Blanche vstupuje na trh v legendárních liniích lahvičky Black Opium. Ale všechno ostatní se liší. Černá je vyleštěná do té míry, že působí skoro jako černorudá. Lesklý lak se topí v záplavě tisíců stříbřitých hvězdiček. Kruh prozrazuje příjemný růžový odstín ušlechtilého koktejlu, který se ukrývá v srdci lahvičky. Celou kompozici korunuje uzávěr v barvě růžového zlata. Jaké přísliby magické noci na vás čekají, až uzávěr sundáte?
soutez_yves_saint_laurent_black_opium_02
Soutěž: Odpovězte správně na otázku a staňte se královnou noci s vůní Black Opium Nuit Blanche. Předmětem soutěže je 5 vůní Black Opium Nuit Blanche EDP 50 ml v hodnotě 2330 Kč.

Soutěžní otázka: Která kráska je oficiální tváří Black Opium?

a) Naomi Campbell

b) Edie Campbell

c) Danielle Campbell

Správnou odpověď zašlete na e-mail info@womanandstyle.cz do 24. 1. 2017, do předmětu uveďte BLACK OPIUM NUIT BLANCHE . 5 z vás získá tuto překrásnou vůni.

Nechcete-li tipovat, nápovědu najdete v Nákupní příloze časopisu Woman&Style, na www.shoppingisland.cz.

Staňte se fanoušky WOMAN&STYLE na Facebooku nebo Instagramu a nepropásněte žádnou z připravovaných soutěží.

Účastí v soutěži potvrzujete svůj souhlas s Obecnými podmínkami soutěží.

Doporučené

Přidat komentář