Představujeme

Praktická kosmetika, která vám může dělat společnost v autě

Trávíte velkou část dne v autě? A cítíte se v něm příjemně? Máte v něm vše, co byste mohla během dne potřebovat? Nyní už není v módě jako vůně do auta papírový stromeček, ale voňavý doplněk, který dotvoří design interiéru vozu. Pokud hledáte opravdu příjemnou vůni, která vás neomrzí a bude vás provázet na cestách a zároveň bude zdobit váš vůz, vybírejte z vůní Rituals.
rituals_do_auta_02
K dostání je vůně patchouli s eukalyptem, eukalypt s rozmarýnem nebo třešňový květ s rýžovým mlékem. Když si pořídíte první balení, které obsahuje i dřívko s držátkem, později si už můžete dokupovat jen náhradní náplně.

Další věcí, která by vám v autě neměla chybět, je určitě i dezinfekce na ruce. V případě, že na cestách nemáte možnost umýt si ruce mýdlem a vodou, na vydezinfikování stačí pár kapek gelu s bambusem a mořskými minerály. Bakterie zničí do 15 vteřin. O čisté ruce pak pečujte některým z vyživujících krémů, které navíc příjemně voní.
rituals_do_auta_03
V autě nebo cestovní kosmetické taštičce by měla mít své místo i miniatura vašeho oblíbeného parfému. Ženy osloví například jemná Fleurs de l’Himalaya, která voní po divokých orchidejích, himalájských pivoňkách a bavlněném mošusu.

Kompletní nabídku kosmetiky Rituals najdete na www.rituals.cz nebo v obchodních centrech, kde má značka své zastoupení. Jedná se o pražské OC Letňany, Metropole Zličín, Centrum Chodov, Nový Smíchov, Arkády Pankrác, Černý Most a nově také OC Olympii v Brně a Atrium Palác Pardubice.

zdroj: Rituals / foto: bigstock, Rituals / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář