Fashion

Kadeřníci Haute Coiffure Française představují: kolekce First

Kadeřníci Haute Coiffure Française představují úplně první kolekci svého druhu, která vznikla na oslavu 15. výročí založení asociace HCF v České Republice. Název kolekce je First. Podíleli se na ní světově známí kadeřníci Irena Vavrušková, Misha Čadková a Petra Měchurová.

Asociace Haute Coiffure Française sdružující významné kadeřnické salony celého světa představuje novou autorskou kolekci First 2017. Cílem Asociace je ukázat, jaký je její pohled na nadcházející trendy pro rok 2017.
haute_coiffure_francaise_kolekce_first_02
Kolekce First je inspirována samotnými ženami a je tvořena tak, aby i samotné ženy co nejvíce oslovila. Je velice originální, nespoutaná a módní zároveň. Je určena pro ženy, které se nebojí být vyzývavé a sexy.

A jak vidí kolekci First 2017 Irena Vavrušková, prezidentka české sekce HCF?
„K patnáctým narozeninám klubu významných světových kadeřnických salonů Haute Coiffure Française jsem se rozhodla představit historicky první autorskou kolekci v České republice s názvem First. Autorskou kolekcí navážeme na celosvětovou filozofii Vysokého kadeřnického umění, kterou je kromě vzdělávání kadeřníků především zvyšování kadeřnického kreditu v zemi.“
haute_coiffure_francaise_kolekce_first_03
Umělecká ředitelka Misha Čadková dodává:
„Chtěla jsem, aby účesy vypadaly vzdušně, nositelně a kladla jsem důraz na lehkost účesů. Toužila jsem po tom, aby se v naší práci našla každá žena. Touhou po tom být krásná přece oplýváme všechny.“

zdroj: Asociace HCF

Doporučené

Přidat komentář