Představujeme

Zažijte egg-celentní Velikonoce s Lush

Tak jako k jaru patří vůně, tak i při vyslovení slova Lush si každý určitě jako první vybaví nepřeberné množství nejrůznějších vůní. A co si pro vás v Lush připravili pro letošní velikonoční čas?

Rozveselí vás Chick ‘n’ Mix (koupelová bomba)
Tahle sladká bomba je plná překvapení. A také absolue z tonky a osvěžující bergamotové silice, aby vám přinesla trochu jara.

To prostě budete chtít – Golden Egg (krémová koupel)
Jaké vejce je dobré? No přeci to zlaté! Libujte si v lázni s hydratačním fair trade olivovým olejem a fair trade bio kakaovým máslem, dokud si vy a vaše pokožka nebudete připadat sladší než karamel a voňavější než továrna na čokoládu.

Zamávat si můžete Bunch Of Carrots (znovu použitelná koupelová pěna)
Nechte citrusové bublinky, ať odplaví vaše starosti. Podržte mrkvičky v proudu tekoucí vody, vyčarujte spoustu osvěžující tropicky voňavé pěny a pak je odložte stranou oschnout a čekat na příště. Opřete se, relaxujte a užívejte si koupel plnou bublinek se silicemi ze sicilských citronů, bergamotu a těhozevu.

Skočte do toho s Flopsy (želé na mytí obličeje)
Potřebujete trochu dobít baterky? Budete hopsat radostí, až si umyjete tvář želátkem s nálevem z čerstvých mrkviček a extraktem z mořské řasy. Uvidíte, jak báječně hebkou pleť vykouzlí.

Neodolatelní budete s Wash Behind Your Ears (sprchový gel)
Určitě si budete přát, aby každičký kousek vašeho těla (i za ušima!) voněl tak návykově jako tenhle gel s jasmínem a růží. Zahalte svou pokožku do květinové vůně s osvěžujícími tóny neroli, zatímco pečující bio slunečnicový olej vykouzlí luxusní mydlinky, díky kterým bude vaše pokožka heboučká a spokojená.
lush_velikonoce_vyber_02
Stejně jako čokoládu budete milovat Chocolate Easter Egg (mýdlo)
Sladkostí nemáte nikdy dost? Dopřejte si je i v koupelně a umyjte se luxusními mydlinkami s vanilkou, veganskou bílou čokoládou a citrusovými silicemi, které si vaše pokožka zamiluje.

TEN moment na rtech zažijete s Chocolate (scrub na rty)
Oslaďte si rty lahodným, čokoládovo-pomerančovým cukrovým scrubem. Uspokojte své čokoholické chutě tmavou čokoládou, absolue z kakaa a kakaovým práškem – o tuhle čokoládu se nemusíte dělit! Silice z tangerinek a pomerančů dodávají peelingu šťavnatost a vašim rtům osvěžení. Promasírujte rty a užijte si dokonale naleštěné, heboučké a sladké pusinky.

Produkty z limitované velikonoční kolekce jsou od 10. března 2017 k zakoupení v našem obchůdku v pražském Palladiu nebo v e-shopu cz.lush.com.

Doporučené

Přidat komentář