Soutěže

Krásná vůně a svěží účes vždy po ruce s limitovanou edicí Batiste

Krásné vůně a svěží účes vždy po ruce, to jsou suché šampony Batiste! Britská značka pečlivě sleduje nejnovější trendy a každoročně přináší nové limitované edice. Pro letošní jaro se jejich nabídka oproti loňsku zdvojnásobila a těšit se tak můžete hned na 4 druhy.

První dvojice spolu souzní a skvěle se doplňuje
Toužíte po něčem jemném a neskutečně trendy? Batiste Rose Gold je tak jemné, svěží a růžově zlaté, že vám nesmí chybět! Růže a frézie se příjemně doplňují s nasládlou mandlí a vanilkou, vnímaví jedinci zachytí i drobný nádech pralinek. Nechybí ani bergamot, jasmín a iris. Zkrátka vůně, kterou si pořídíte na léto, ale vydrží s vámi celý rok. A obal? Ten je mistrovským dílem designerů z dílny Batiste!

Říkal tady někdo párty? V létě jich bude tolik, že je ani nespočítáte. Dokonalý doprovod si musíte najít sama, ale máme něco, co zaručeně pomůže! Batiste Party kombinuje letní ovoce s irisem a frézií pro dokonalé spojení svěžích a melounově-broskvových tónů. Vůni doplňuje bergamot, pačuli, pižmo a orientální vanilka. Veselý fialový obal a svěží vůně z něj dělají nepostradatelný kousek pro setkání s přáteli na zahrádce i pro večer plný tance s kamarádkami. Léto bez Party? Nikdy!

Batiste Rose Gold a Batiste Party zakoupíte exkluzivně v drogériích dm a na e-shopech www.kupkosmetiku.cz a www.babybaby.cz za doporučenou cenu 119 Kč.

Druhou dvojicí jsou protiklady jak vůní, tak obalem
Batiste Nice, svůdná a ženská vůně, která dodá vašim vlasům sladký nádech a spoustu svěžesti. Hodné dvojče je plné květinových tónů růže, fialky a bílé frézie v kombinaci s ovocnými vůněmi grepu, melounu cantaloupe a jablka, doplněné o cedrové dřevo, pižmo a ambru. Ta správná letní vůně pro ženy, které chtějí lehký dotek ovoce a květin ve svých vlasech! Originální design rtů se určitě hodí do každé koupelny.

Tak trochu zlobivá sestřička Batiste Nice, Batiste Naughty, nabízí dokonalou volbu pro večerní osvěžení účesu. Smyslná vůně bobulových plodů, růže a frézie je ale tak návyková, že ji snadno začnete používat i ve dne. Vůně, která se svou propracovaností blíží parfému (nechybí pižmo, ambra, vanilka a cedrové dřevo), se stane dokonalým společníkem pro letní a podzimní večery, během kterých se chcete cítit neodolatelně. Design rtů se tentokrát proměnit do kontrastní červené a černé, to pravé pro ženy, které se ničeho nebojí!

Batiste Nice a Batiste Naughty momentálně zakoupíte exkluzivně na e-shopech www.kupkosmetiku.cz a www.babybaby.cz a nejbližší době také v hypermarketech Tesco za doporučenou cenu 119 Kč.

Pro okamžité osvěžení nepotřebujete nic jiného než Batiste! Objem, textura a pocit právě umytých vlasů, to vše přináší suché šampony Batiste, které mají v portfoliu základní řadu plnou různých vůní, čtyři cestovní balení do každé kabelky a řadu s přidanou hodnotou, ve které naleznete nejen speciální suchý šampon pro extra objem, ale také barevné varianty pro všechny blondýnky i brunetky.

Více informací naleznete na www.batiste.cz.
soutez_batiste_sampony_02
Soutěž: Odpovězte správně na otázku a staňte se právě Vy jedním z pěti výherců 2 suchých šamponů Batiste – Batiste Rose Gold a Batiste Party.

Soutěžní otázka: Co je srdcem všech suchých šamponů Batiste?

a) výtažky z ovoce

b) přírodní látka – bavlna

c) inovativní formule založená na škrobu

Nechcete-li tipovat, nápovědu najdete na stránkách www.batiste.cz.

Správnou odpověď zašlete na e-mail info@womanandstyle.cz do 1. 6. 2017, do předmětu uveďte BATISTE. Výherci budou o výhře informováni e-mailem.

Staňte se fanoušky WOMAN&STYLE na Facebooku nebo Instagramu a nepropásněte žádnou z připravovaných soutěží.

Účastí v soutěži potvrzuji souhlas s Obecnými podmínkami soutěží.

Doporučené

Přidat komentář