Testujeme pro vás

Zbavte se všech problémů pleti najednou!

Potřebuje vaše pleť hloubkovou očistu a zmatnění, je unavená a potřebuje rozjasnit nebo by potřebovala „jen“ zbavit hrubosti a vyhladit? V L´Oréal Paris našli řešení pro všechny tyto problémy pleti a uvedli na trh 3 nové jílové masky na obličej. Můžete aplikovat po celé ploše obličeje pouze jednu, nebo použít všechny tři zároveň na různé části obličeje s různými potřebami.

Na výběr je detoxikační maska s obsahem aktivního uhlí pro detoxikaci a rozjasnění, dále maska s eukalyptem pro hloubkové čištění a zmatnění pleti nebo maska s červenou řasou pro exfoliaci a krásně hladkou pleť. Dopřejte si alespoň 10 minut týdně s novou maskou od L´Oréal Paris pro dokonalou detoxikaci pleti!

Vyzkoušely jsme je všechny!
loreal_clay_maska_02
„Černá“ maska obsahuje kromě jílu i aktivní uhlí pro detox a rozjasnění pleti. Kupte „černou“ masku a rozlučte se s černými tečkami, nečistotami a škodlivinami, které mohou ohrožovat stav vaší pleti. Tato maska působí do hloubky póru, vaši pleť dokonale vyčistí a dodají ji jas a zdravější vzhled.

Potýkáte se s mastnou pletí? Pro péči o mastnou, aknózní a problematickou pleť volte „zelenou“ masku. „Zelená“ maska je obohacena výtažkem z eukalyptu, který je známý svými hojivými, očišťujícími a detoxikačními vlastnostmi. Výsledkem je hloubková očista a zmatnění pleti.

Trápí vás hrubá kůže? „Červená“ maska v sobě skloubila jíl a červenou řasu, bohatou na vápník, křemík, zinek, magnézium a vitamíny B a C pro exfoliaci a hladkou pleť. Řasa navíc obsahuje 70 stopových minerálů, které zlepšují strukturu kůže.

Použití: Nanášejte v tenké vrstvě na čistou pleť až třikrát týdně. Vynechte oči a rty. Nechte zaschnout 5 – 10 minut, potom odstraňte teplou vodou nebo vlhkým ručníkem. Okamžitě pocítíte dotek čistoty a svěžesti, vaše pleť bude jemnější.

Text: redakce, L´Oréal Paris / foto: L´Oréal Paris

Doporučené

Přidat komentář