Tipy na dárky pro muže

Kožené peněženky pro všechny tatínky

O jednom dárku ke Dni otců jsme již psali, nicméně ne každý tatínek si potrpí na kosmetiku, koupelové bomby a sprchové gely. Jestli si tím u toho svého nejste jistá, raději kupte věc, kterou ocení každý muž. Ptáte se, co to je? Jeden tip bychom měli. Žádný muž se neobejde bez peněženky.

Jen si vzpomeňte, jakou peněženku má váš tatínek. Vyšla už trochu z módy, je celá sedřená, nebo věčně naducaná, jak se mu do ní nemohou vejít všechny karty a drobné? Pak je načase s tím něco udělat. Dárek ke Dni otců je to více než vhodný, protože peněženku bude táta nosit každý den u sebe, a tak si na vás denně vzpomene.

Jaký je rozdíl mezi kůží a koženkou?
Drtivá většina stylových pánských peněženek je vyrobených z kůže nebo koženky. Ty látkové nepočítáme, hodí se spíš pro dospívající chlapce, nikoliv dospělé muže. Většina lidí ovšem nemá jasno, jaký je mezi kůží a koženkou rozdíl. Víte to?

Pravá kůže je dražší než koženka a také má znatelně lepší vlastnosti. Zatímco koženka se časem odrbává, kůže zraje a získává unikátní patinu. Dalo by se říci, že po několika letech používání vypadá ještě lépe než na začátku. Kožené pánské peněženky tedy vydrží déle, tatínek na vás bude mít vzpomínku po mnoho let.
panske_penezenky_02
Jaký vzhled vybrat?
Nedá se říct, jaké provedení by bylo lepší, každému prostě vyhovuje něco jiného. Někdo upřednostňuje menší peněženku, jinému vyhovuje velký model nastojato. Zatímco jedněm se líbí přezka, další upřednostňují zip. Vyberte prostě, co uznáte za vhodné, nebo si vzpomeňte, jakou peněženku má tatínek v současné době.

Co se týče barvy, nemusíte se omezovat jen na jednobarevné kousky. Například cenově příznivá značka Always Wild nabízí peněženky s decentním černým potiskem. Luxusní výrobce Golunski, jehož peněženky jsou z jemné kůže, jde ještě dál a představuje barevné retro vzory. Nebojte se vybrat tatínkovi hravý motiv, peněženkou ho určitě neurazíte, ať už vyberete jakoukoliv.

A nezapomeňte, že čas na vybírání dárku se krátí. Den otců budeme slavit již tuto nedělí 18.6.

Zdroj: Bc. Jan Synek (www.penezenky-ahal.cz) / foto: bigstock, www.penezenky-ahal.cz / komerční sdělení

Doporučené

3 komentářů

Přidat komentář