Filmové novinky

Magic Box uvádí filmové novinky – červen 2017

Pravdivý příběh o životě ztraceném a znovu nalezeném – Lion, film o tom, že žádný pes tu není jen tak – Psí poslání nebo třeba skutečný příběh muže, který byl ztělesněním amerického snu a vybudoval nejznámější síť rychlého občerstvení na světě – Zakladatel – to vše a mnohem více na vás čeká mezi červnovými novinkami na DVD a Blu-ray nosičích společnosti Magic Box. Tak se na ně pojďme společně podívat!

Lion (drama) – 6 nominací na Oscara(r) včetně Nejlepšího filmu
Pětiletý indický chlapec Saroo se ztratí ve vlaku, který ho odveze tisíce kilometrů od jeho domova a rodiny. Ocitne se v ulicích Kalkaty, kde se musí naučit sám a opuštěný přežít. Po strastiplné a nebezpečné cestě se na něj usměje štěstí a adoptuje si ho manželský pár z Austrálie. O pětadvacet let později, vyzbrojen jen hrstkou nejasných vzpomínek, neochvějným odhodláním a revoluční technologií Google Earth, se vydává na dlouhou cestu za svou ztracenou rodinou v daleké Indii.

Ve filmu hrají: Sunny Pawar, Priyanka Bose, Tannishtha Chatterjee, Nawazuddin Siddiqui, Deepti Naval, David Wenham, Nicole Kidman, Dev Patel a další.

V prodeji od 28. 6. 2017

Psí poslání (dobrodružný, drama, komedie)
Všichni psi jednou přijdou do nebe… Ale nejprve musí splnit své poslání. Ve filmovém zpracování oblíbené knihy W. Bruca Camerona přináší renomovaný režisér Lasse Hallström příběh oddaného chlupáče, který na svět přišel hned několikrát. Jeho dojemné a vtipné vyprávění nám připomene, že láska nikdy neumírá, skuteční přítelé nás neopustí a každé stvoření má na světě svoje jedinečné poslání.

Ve filmu hrají: Dennis Quaid, Britt Robertson, Logan Miller a Josh Gad

V prodeji od 14. 6. 2017

Zakladatel (životopisný, drama) – podle skutečného příběhu
Skutečný příběh muže, který byl ztělesněním amerického snu a vybudoval nejznámější síť rychlého občerstvení na světě. V roce 1954 dostal Ray Kroc (Michael Keaton) objednávku na 6 mixérů na výrobu oblíbených mléčných šejků od bratrů McDonaldových, kteří provozovali malou restauraci s hamburgery v jižní Kalifornii. Toto neobvykle velké množství ho okamžitě zaujalo a rozhodl se, že dodávku vyřídí osobně. Od tohoto momentu se začala psát historie obrovského impéria McDonald, do kterého dnes patří neuvěřitelných 35.000 poboček po celém světě.
Smířil se s rizikem. Porušil pravidla. Změnil celou hru.

Ve filmu hrají: Michael Keaton, Laura Dern, Linda Cardellini, Nick Offerman, Patrick Wilson, B. J. Novak, John Carroll Lynch, Griff Furst a další.

V prodeji od 14. 6. 2017

Kruhy (horor)
Objevte novou, ještě děsivější kapitolu přelomové série Kruh. Když radikální univerzitní profesor (Johnny Galecki, Teorie velkého třesku) objeví tajemnou videokazetu, která údajně diváky zabije po sedmi dnech, rozhodne se se studenty uspořádat experiment. Při odkrývání Samařiny legendy však video unikne na internet a v ohrožení je celý svět. Jenže jak ji zastavit, když je úplně všude?

Ve filmu hrají: Matilda Anna Ingrid Lutz, Alex Roe, Johnny Galecki, Vincent D´Onofrio, Aimee Teegarden, Bonnie Morgan, Chuck David Willis, Patrick R.Walker a další. V českém znění: Petra Horváthová, Luboš Ondráček, Oldřich Hajlich, Vojtěch Hájek, Klára Jandová, Eva Kodešová, Martin Zahálka, Kateřina Lojdová a další.

Na DVD najdete také bonusový materiál:
– Zmrtvýchvstání: Samara je zpět
– Hrůza chodí v kruhu

V prodeji od: 7. 6. 2017
magicbox_novinky_dvd_cerven_2017_02
Neon Demon (thriller)
Dánský provokatér Nicolas Winding Refn, režisér moderní klasiky Drive, expanduje do žánru hororu v této neonové noční můře! Jesse je mladá, krásná a má onu tajemnou esenci, která ji vyčleňuje ze zástupu dokonalých krásek ucházejících se o svých pár let slávy na módních molech v Los Angeles. „Kdo by chtěl zkyslý mlíko, když muže mít čerstvý maso“, utrousí na její adresu jedna ze závistivých kolegyň. Neonový puls fashion světa pohlcuje Jesse natolik, že přehlíží varovné signály. Za marnivými kulisami kultu krásy totiž dříme dávné zlo, které se živí nevinností. Hypnotický nádech dodává filmu fascinující elektronický soundtrack Cliffa Martineze, jinak dvorního skladatele Stevena Soderbergha.

Ve filmu hrají: Elle Fanning, Jena Malone, Keanu Reeves, Christina Hendricks, Abbey Lee, Bella Heathcote, Karl Glusman, Desmond Harrington a další.

V prodeji od 14. 6. 2017

text: redakce, Magic Box / foto: bigstock, Magic Box / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář