Bydlení

Sklenice a odšťavňovač Kilner vám pomohou nezapomínat na tekutiny

Léto umí svým teplým počasím vylepšit náladu, ale i zkomplikovat zdraví. Pro samou práci i zábavu, se často zapomíná na pitný režim, který je v létě potřeba dodržovat více než kdy jindy. Se sklenicemi a odšťavňovačem Kilner se ale povinnost snadno promění v radost, a to díky krásnému designu a chytrému řešení.

Vintage sklenice si můžete pořídit ve dvou velikostech. Žebrovaný styling a těžké dno sklenic vás vrátí do dob, kdy se k večernímu drinku přistupovalo jako k malému obřadu. Do této retro kolekce se totiž dobře hodí jak bezinková limonáda a ledový čaj, tak koktejly či digestiv. Díky tepelně odolnému sklu si můžete ve skleničkách dopřát i něco na zahřátí. Odšťavňovač Kilner potěší nejen svým čistým a stylovým vzhledem, ale také svou praktičností. Vymačkat šťávu můžete totiž rovnou do sklenice s nepropustným uzávěrem. Po použití můžete sklenici jednoduše uzavřít a skladovat v ledničce. Vyhnete se tak jednomu zbytečnému kousku nádobí v kuchyni.
villeroy_boch_kilner_luxurytable_02
Praktické sklenice Kilner vznikly v roce 1842 v Anglii. Dnes nabízí značka širokou škálu nádobí, které usnadňuje život v kuchyni a krášlí domov. Kromě skleniček a odšťavňovače si tak můžete pořídit například skvělý nápojový automat nebo džbánky, které se zejména v poslední době staly velkým hitem. Prohlédnout a objednat si je můžete v internetovém obchodě Luxury Table nebo ve 3. patře obchodního domu Kotva v Praze 1 na Náměstí republiky, kde sídlí prodejna Villeroy & Boch.

Zdroj: Villeroy & Boch / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář