Filmové novinky

Magic Box uvádí filmové novinky – červenec 2017

O červenci se říká, že je nejkrásnějším měsícem v roce. A zřejmě to platí i na filmovém poli, neboť právě červenec je doslova nabitý filmovými skvosty – Kráska a zvíře, Den patriotů nebo Mlčení určitě mluví za všechny. Jako každý měsíc vám dnes představíme 5 novinek, které upoutaly naši pozornost.

Kráska a zvíře (fantasy, muzikál, pohádka, rodinný, romantický)
Oblíbená animovaná klasika Kráska a zvíře studia Disney velkolepým způsobem ožívá v hrané adaptaci, jež je ohromující filmovou oslavou jednoho z nejpopulárnějších příběhů vůbec.

Ve filmu hrají: Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Josh Gad, Kevin Kline, Hattie Morahan, Haydn Gwynne, Gerard Horan a další. V českém znění: Anežka Pohorská, Petr Lněnička, Roman Říčař, Tomáš Savka, Ondřej Brzobohatý, Zuzana Ščerbová, Pavel Šrom, Jiří Štěpnička a další.

Na Blu-ray nosiči najdete kromě filmu také mnohé bonusy:
– Kouzelné čtení
– Krásná pohádka
– Ženy za kráskou a zvířetem
– Od písně na plátno: Jak se točily muzikálové scény
– Prodloužená píseň: „Láska a smích“ s úvodním slovem Billa Condona
– Vystřižené scény
– Okamžik s Celine Dion
– „Tenhle příběh náš“ hudební videoklip od Ariany Grande a Johna Legenda a další

V prodeji od: 26. 7. 2017

Den patriotů (akční, drama, thriller)
Film od režiséra Na život a na smrt – podle skutečných událostí. Působivý akční thriller podle skutečných událostí, které následovaly po bombovém útoku na bostonském maratonu 2013. Policejní seržant Tommy Saunders (Mark Wahlberg) se spojuje s odvážnými přeživšími, záchranáři a vyšetřovateli v závodu o čas – musí vypátrat atentátníky dřív, než znovu udeří. Film v režii Petere Berga (Deepwater Horizon: Moře v plamenech) vzdává poctu všem, kteří v Bostonu projevili odvahu a sílu tváří v tvář tragédii a nepřízni osudu.

Ve filmu hrají: Mark Wahlberg, John Goodman, J.K. Simmons, Michelle Monaghan, Melissa Benoist, Kevin Bacon, Lana Condor, Erica McDermott a další.

V prodeji od: 19. 7. 2017

Kong: Ostrov lebek (akční, fantasy, sci-fi, dobrodružný)
Tým dobrodruhů zkoumá tajemný a nezmapovaný ostrov v Pacifiku, ale jejich cesta za poznáním se stává bojem o přežití, když narazí na území mocného Konga.

Ve filmu hrají: Tom Hiddleston, Brie Larson, Corey Hawkins, Samuel L. Jackson, John C. Reilly, Jason Mitchell, Toby Kebbell, John Goodman a další.

Na DVD najdete také bonusový materiál:
– Tom Hiddleston: Neohrožený cestovatel:
– Připojte se k herci na turné po dechberoucích místech natáčení
– Vynechané scény

V prodeji od: 12. 7. 2017
magicbox_novinky_dvd_cervenec_2017_02
Mlčení
(drama, historický)
Mlčení může být tím nejzhoubnějším zvukem… V polovině 17. století je Japonsko zcela uzavřené kontaktu se západními mocnostmi a křesťanství je zde postavené mimo zákon. Dva portugalští jezuité, otec Rodrigues (Andrew Garfield) a otec Garupe (Adam Driver), se vydávají do země vycházejícího slunce s velmi nebezpečným cílem: najít svého učitele, otce Ferreiru (Liam Neeson), který se prý zřekl víry. V zemi, kde jsou křesťané pronásledováni a brutálně mučeni, čeká mladé mnichy ta nejtěžší zkouška víry a vytrvalosti, na kterou možná nejsou připraveni…

Ve filmu hrají: Andrew Garfield, Adam Driver, Liam Neeson, Tadanobu Asano, Ciarán Hinds, Šin’ja Cukamoto, Jósuke Kubozuka, Ogata Issei a další. Režie: Martin Scorsese

V prodeji od: 5. 7. 2017

John Wick 2 (akční)
Nedráždi hada bosou nohou… V pokračování úspěšného akčního thrilleru přinutí legendárního Johna Wicka (Keanu Reeves) k návratu ze zabijáckého důchodu jeho bývalý spolupracovník, který se pomocí intrik snaží převzít kontrolu nad tajemným mezinárodním sdružením nájemných zabijáků. Krevní přísaha Johna zavazuje, aby mu pomohl, a tak se vypraví do Říma, kde se utká s několika nejnebezpečnějšími zabijáky na světě.

Ve filmu hrají: Keanu Reeves, Common, Bridget Moynahan, Laurence Fishburne

Na DVD najdete také bonusový materiál:
– Počítání mrtvých
– Retro Wick: Hledání příčin neočekávaného úspěchu
– Vercajk
– Nabito: Evoluce bojové scény
– Wickovy kaskadérské kousky
– CarFu
– Vystřižené scény
– Výcvik Johna Wicka a další!

V prodeji od: 12. 7. 2017

text: redakce, Magic Box / foto: bigstock, Magic Box / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář