Představujeme

Představujeme MoliCare Skin – Menalind professional v novém hávu

Kosmetické výrobky společnosti Hartmann známé pod značkou Menalind jsou nově na trhu k dostání pod novým názvem MoliCare Skin a mohou se pochlubit rovněž novým obalem. Produkty určené primárně pro zralou a namáhanou pokožku zatíženou inkontinencí si oblíbily stovky uživatelů i ošetřovatelů ve zdravotnických zařízeních a domovech důchodců. Pro vysokou kvalitu však tuto kosmetiku vyhledávají i lidé, které trápí suchá a praskající pokožka či nejrůznější ekzémy.

„Naše produkty dobře znají zákazníci po celém světě. Jejich stálá přízeň i důvěra jsou pro nás zavazující, a proto se snažíme neustále rozšiřovat své portfólio a přicházet s řešeními, které budou odpovídat vzrůstajícím požadavkům. Kosmetika MoliCare Skin (dříve Menalind) společně s absorpčními pomůckami MoliCare tvoří tu nejlepší komplexní péči o zdravou pokožku při potížích s inkontinencí. Proto jsme se rozhodli jejich název i obal sjednotit. Kosmetiku jsme přehledně rozčlenili do tří nových barevných řad, což našim zákazníkům i ošetřujícímu personálu usnadní orientaci mezi jednotlivými produkty,“ vysvětluje Brand Manžerka Hartmann – Rico Andrea Pisingerová.

Pečující kosmetika MoliCare Skin nabízí tu nejlepší péči o oslabenou, namáhanou a podrážděnou pokožku. Obsahuje Nutriskin Komplex z mandlového oleje, esenciálních mastných kyselin, aminokyselin a kreatinu, jenž jako součást emulze na bázi voda v oleji působí blahodárně na pokožku. Studie, provedená v roce 2017 v českých institucích a nemocnicích navíc prokázala, že spotřeba kosmetiky MoliCare Skin je až o 30 % nižší, než u jiných značek kosmetiky používaných pro zralou a namáhanou pokožku.
molicareSkin_Hartmann_02
Na výběr jsou tři barevné řady. Modrá (Čisticí) umožňuje snadnou a důkladnou hygienu bez použití vody, eliminuje podráždění kůže a šetrně ji čistí. Do této řady patří čisticí pěna, mycí emulze, ošetřující šampon, ošetřující přísada do koupele, vlhké utěrky, napuštěné mycí žínky či čisticí ubrousky. Tělová řada (Pečující) umožňuje na základě unikátní emulze voda v oleji hloubkovou a dlouhodobou hydrataci a posiluje pružnost i funkčnost pokožky. Vyzkoušet můžete například tělové mléko, ošetřující olej, krém na ruce nebo masážní gel. Třetí, růžová řada (Aktivní ochrana) kůži chrání, zajišťuje její obnovu a zabraňuje opruzeninám. V nabídce je ochranný krém, ochranná pěna a olejový sprej.

Pravidelná hygiena a ochrana pokožky celého těla by měly být běžnou součástí každodenního života. Zralá, citlivá a namáhaná pokožka si pak zaslouží péči speciální, kterou nabízí právě kosmetika MoliCare Skin. Od července do prosince navíc bude nová řada kosmetiky dostupná za mimořádnou akční cenu. Tři nejoblíbenější a nejprodávanější produkty (čisticí pěna, ochranný krém a tělové mléko) pak budou v prodeji za doporučenou prodejní cenu 159 Kč za produkt.

Chcete se dozvědět víc? Volejte bezplatnou telefonní linku 800 100 150 nebo navštivte webové stránky www.moliklub.cz.

Zdroj: Hartmann – Rico / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář