Vztahy

Hledáte životního partnera? Hledáte Oheň, Vzduch, Zemi nebo Vodu?

Budete do roku 2020 vcházet s předsevzetím, že se k sobě pokusíte najít partnera na celý život? Vaše dosavadní vztahy ztroskotaly na neslučitelnosti vašich povah? Věříte, že hvězdy můžou předurčit vlastnosti člověka? Potom se podívejte, jaké vlastnosti daly do vínku tomu kterému znamení a vyberte si partnera, který bude smýšlet podobně jako vy, jehož priority budou korespondovat s těmi vašimi a jehož povahové rysy vám budou vyhovovat.

Oheň: Beran, Lev, Střelec
Lidé narození v těchto třech znameních bývají velmi silnými osobnostmi. Jsou aktivní, vášniví, sebevědomí, soběstační, spontánní. Vždy chtějí být středem pozornosti. Jsou přirozenými vůdci. Berani jsou stateční, odvážní, sebevědomí, přímí a impulzivní, často mívají dobrodružnou povahu, mají přirozené vůdcovské schopnosti. Rádi cestují a poznávají nové lidi. Nemají rádi zaběhnutou rutinu. Lvům vládne hrdost a ego. Lev je sebevědomý a ctižádostivý, chce zazářit, ohromit i potěšit. Chce žít a být oceňován. Touží po pevném zázemí a stabilitě. Rád se obklopuje drahými věcmi. Často mívá sklony k panovačnosti a náladovosti. Střelci jsou odvážní a velkorysí, mají však sklon přehánět. Zbožňují cizí místa a cizí lidi, mají rádi venkovní aktivity. Mají velké ambice, mnoho zájmů a životních snů. Na vše mají rychlou odpověď. Opravdu šťastni se cítí pouze v případě, že se jim daří své sny uvádět ve skutečnost.

Vzduch: Blíženci, Váhy, Vodnář
Lidé narození v těchto znameních bývají dobrými analytiky a plánovači, vypravěči a tlumočníky, milují debaty. Jsou zvědaví, vnímaví, vynalézaví a chytří. Mají rádi spravedlnost, nemívají předsudky. Rádi by na zemi vytvořili lepší svět. Blíženci se vyznačují zejména svou neuvěřitelnou lehkostí bytí, milují rozmanitost života a nové zážitky, které jim může přinést. Mají pozoruhodný duševní potenciál, obchodního ducha a organizátorské schopnosti. Mají přirozený cit pro hodnoty. Umí to s lidmi, a tak bývají ve společnosti velmi oblíbení. Váhy se dokážou rychle zorientovat v každé sociální situaci a vyjít téměř s každým, mají družnou povahu a dobrodružného ducha, jsou elegantní a přímé. Lidé narození ve Vahách jsou neradi sami. Aby byli šťastní, musí vést aktivní život a naplňovat je musí i jejich práce. Vodnáři jsou upřímní a otevření lidé, vždy připraveni šokovat masy a bouřit se proti nim. Mají pevné zásady a bystrý intelekt, trvají na svých vlastních pravidlech, záměrně boří tradice. Bývají velmi chytří a také citliví. Budují pevné základy všemu, čeho chtějí v životě dosáhnout. Milují změny a tak je okolí může vnímat jako nestabilní a nespolehlivé. Přátelství si cení víc než lásky.
znameni_zivot_02
Země: Býk, Panna, Kozoroh
Hlavní charakteristikou zemských znamení je důslednost, praktičnost a spolehlivost, mají smysl pro povinnost a zodpovědnost. Tato znamení se narodila s nohama na zemi a nebudou často startovat do nebes, jsou statičtí, drží se svých kořenů, inklinují k opatrnosti a konzervativnosti. Nevadí jim tvrdá práce. Bývají dobrými rodiči. Býk se vyznačuje nekonečnou trpělivostí. Je pevný, zodpovědný, schopný, spolehlivý a upřímný, nicméně také tvrdohlavý. Miluje hýčkání všeho druhu. Je velmi společenský s širokým okruhem přátel, zároveň však touží po klidném rodinném zázemí. Nemá rád, naruší-li někdo jeho plány. Panna je vybíravá, kritická a puntičkářská, má oko pro detaily a přirozenou schopnost vidět i drobné nedostatky. Má však také smysl pro spravedlnost, je společenská, bývá dobrým přítelem. Kozoroh je praktická, láskyplná bytost s velkou touhou po stabilním zázemí a harmonickém vztahu, má silnou potřebu lásky a sebevyjádření. Má také organizační talent a bystrý intelekt, Chce stavět, budovat, tvořit, s nadšením se pouští do nových výzev a úkolů. Je neustále v pohybu. Je opatrný a ukázněný, všechny jeho plány mají své limity, nikam se nežene bezhlavě. Rád dodržuje zaběhlé pořádky a tradice.

Voda: Rak, Štír, Ryby
Lidé vodních znamení jsou snílci zvěrokruhu, mají tendenci skrývat emoce, jsou intuitivní a citliví, pro svůj život potřebují prostor. Mají schopnost vidět věci jasněji než ostatní. Znamení Raka vládne domov, rodina, mateřství a děti. Rodinný život je pro ně velmi důležitý. Lidé narození v Raku jsou citově zranitelní, citliví a náladoví, nabízejí ta nejsilnější objetí. Mají rádi pocit, že je na nich někdo závislý. Štír je obdařen schopností vnímat, bývá pečlivým analytikem. Může však být také neúprosný, posedlý a žárlivý, různé situace cítí hluboce a navždy. Štír má většinou mnoho talentů, je aktivní, houževnatý a cílevědomý. Touží po různorodosti, zkušenostech, dobrodružném životě. Ryby jsou velmi citlivým znamením, často vyhledávají samotu a únik od reality. Jsou okouzlující a vnímavé, přátelské a sociálně orientované. Jsou známé pro svůj realistický pohled na svět. Jsou to romantici zvěrokruhu. K těm, které milují, jsou velmi ochranitelští a velkorysí.

text: redakce / foto: dreamstime, bigstock

Doporučené

Přidat komentář