Tipy na dárky pro muže

Nový autorský kalendář Jana Wasserbauera Seaside

U příležitosti zahájení prodeje vám dnes představujeme další z autorských kalendářů profesionálního fotografa Jana Wasserbauera, a to kalendář pro rok 2015 s názvem Seaside. Kalendář představuje spojení krásy ženského těla s drsnou krásou severských moří.

Jan Wasserbauer je profesionální fotograf, jehož mezinárodní kariéra překračuje nejen umělecká odvětví, ale i kontinenty. Jeho život a práce v jiných kulturách (Evropě, Asii a Severní Americe) mu pomáhá vnášet do fotografie unikátně lidské pojetí a odhalit osobnost skrývající se v každém z nás.

Jeho fotografie byly publikovány v časopisech a novinách jako Transitions Abroad, Executive Living, Corporate Life, MF Plus, Prague Insider, The Prague Post, Prazskije Ogni, King’s Cup Regatta Newsletter, Automakers, The Prague Tribune, Construction Journal, Czech Business Weekly, Salon SK… nebo jste je mohli vidět na jeho výstavách v Národní galerii v Praze, v galerii Špalíček, v Paláci Acropolis a Galerii Citadela.
JanWphoto_calendar_seaside_2015_02
Celý kalendář, bez omezení, si můžete prohlédnout zde: www.janwphoto.cz

Kalendář si můžete objednat, jako originální dárek pro manžela či přítele, na e-mailu jan@janwphoto.cz a následně si ho nechat zaslat poštou, nebo po dohodě vyzvednout přímo v ateliéru – Bolzanova 1 (4.patro), Praha 1.

A kdo ví, třeba se i vy rozhodnete, že příští rok věnujete manželovi nebo příteli kalendář vlastních fotografií. Nafocení vašich fotografií na kalendář není pro ateliér JanWphotography žádný problém.

zdroj: JanWphotography / komerční sdělení

Více o ateliéru JanWphotography na www.janwphoto.cz nebo na www.facebook.com/janwphotography

Doporučené

Přidat komentář