Vánoční tipy

Vánoční tipy

Dnes vám opět přinášíme tipy na dárky pro vaše blízké, kamarády a přátele. Osvěžte svůj domov novým povlečením s dotekem přírody od společnosti Matějovský, vychutnejte si kvalitní kávu Segafredo, nebo dopřejte vysokou kvalitu svým vlasům s některým z dárkových balíčků Paul Mitchell.

Matějovský – Ložní povlečení Wood
Hledáte něco originálního pro svou ložnici? Máme pro vás zajímavý kousek bytového textilu. Novinka z dílny špičkových návrhářů v tradičním zpracování firmy Matějovský, přináší kvalitní povlečení z přírodních materiálů. Dotek přírody, nekonečný zdroj nápadů a dokonale sladěné odstíny – to vše najdete v novém designu Wood. Přírodní motivy se prolínají na obou stranách přikrývky a polštáře. Povlečení má praktický zipový uzávěr, což oceníte při každém převlékání lůžkovin. V prodeji jsou také prodloužené délky povlečení, cena od 825 Kč. Více se dozvíte přímo na webu výrobce: www.matejovsky-povleceni.cz
vanocni_tipy_04_03
Segafredo Zanetti – Nová řada Le Origini

Společnost Segafredo Zanetti CR připravila pro milovníky kávy skutečné kávové speciality vyznačující se intenzivní vůni a harmonickou chutí. Jedinečnou vánoční atmosféru vykouzlí šálek kávy s medovým, čokoládovým nebo ovocným nádechem. Produktová řada Le Origini zahřeje kávovými zrny pocházejícími z plantáží Jižní a Střední Ameriky. Zrnková káva Le Origini Brasile je pěstována na největší kávové plantáži světa Nossa Senhora da Guia v srdci oblasti Minas Gerais na jihovýchodě Brazílie. Káva se vyznačuje vyváženou a jemně zaoblenou chutí s medovým nádechem a jemnou vůní. Káva ze sáčku Le Origini Costa Rica pochází z bujné vegetace oblasti Sarchí ve střední Kostarice. Její intenzivní vůni harmonicky doladí dlouhotrvající ovocná chuť. Řadu doplňuje káva z peruánských plošin Le Origini Peru. Mikroklima této oblasti je ideální k pěstování kávy vyznačující se bohatou a intenzivní chutí s čokoládovými odstíny s jemnými karamelovými rysy. Více informací o kávě Segafredo Zanetti najdete na stránkách www.segafredo.cz.
vanocni_tipy_04_07
Dermacol – Vánoční balíčky s tělovou kosmetikou
Během dlouhých zimních večerů i v chladných dnech nejedna z nás podlehne kouzlu voňavých koupelí. Pokud pod stromečkem některé z nás najdou i balíčky z řady Aroma Ritual, pak si budou moci dopřát skutečně voňavý zážitek, např. s antistresovou vůní hroznů s limetkou (sprchový gel, tělové mléko a krém na ruce), osvěžujícím vodním melounem (sprchový gel a tělové mléko), povzbuzující vůní černé třešně (sprchový gel a tělové mléko) nebo se sladkou vůní ananasu s kokosem (sprchový gel a tělové mléko). Harmonizující vůni belgické čokolády a pomeranče najdete hned ve dvou variantách (sprchový gel a tělový scrub anebo sprchový gel, tělové mléko a krém na ruce). Kombinaci tří svěžích ovocných vůní nabízí balíček sprchových gelů, které probudí smysly a osvěží tělo (černá třešeň, jahoda s rebarborou a sladké mango).
vanocni_tipy_04_05
Vánoční balíčky Paul Mitchell
I letos se můžete vy i vaši blízcí těšit pod vánočním stromečkem z kompletní kolekce vánočních balíčků Paul Mitchell. Pro rok 2014 nese kolekce název The Art of Style. O estetickou podobu vánočních balíčků se postarala malířka Sarah Hankinson, která doplnila vánoční vizuálovou kolekci modelek jednotlivých řad značky Paul Mitchell o vlastní ilustrace. Autory vizuálové kolekce jsou členové Global Artistic Teamu pod vedením Noogie Thai a Mary Cuomo. Sarah Hankinson pak pro dokonalé spojení umění svého s uměním kadeřnickým použila vodové barvy a štětce, se kterými zanesla na papír jemné tóny barev dotvářející celkový vzhled modelek. Koupíte v partnerských salonech Paul Mitchell (např. HAIRAREA (www.hairarea.cz), nebo v kadeřnictví CUT& COLOR v OC Smíchov).
vanocni_tipy_04_02
JanWphotography – Autorský kalendář 2015
Další z autorských kalendářů profesionálního fotografa Jana Wasserbauera je na světě, a to kalendář pro rok 2015 s názvem Seaside. Kalendář představuje spojení krásy ženského těla s drsnou krásou severských moří. Kalendář si můžete objednat, jako originální dárek pro manžela či přítele, na e-mailu jan@janwphoto.cz a následně si ho nechat zaslat poštou, nebo po dohodě vyzvednout přímo v ateliéru – Bolzanova 1 (4.patro), Praha 1. Cena 299 Kč. A kdo ví, třeba se i vy rozhodnete, že příští rok věnujete manželovi nebo příteli kalendář vlastních fotografií. Nafocení vašich fotografií na kalendář není pro ateliér JanWphotography žádný problém.
JanWphoto_calendar_seaside_2015_01
Zippo Breakzone
Zippo uvádí novou dvojici vůní Breakzone. Vůně jsou určeny rebelům, vzdorující mládeži, která miluje styl a módu, hudbu a tanec, přátele a zábavu, extravaganci a svobodu. Zippo Breakzone for her – květinovo-ovocná vůně, vyzařující energii, barvu a kreativitu, je určena pro dobrodružné mladé ženy, které milují módu. Okamžitá a fascinující čerstvost brusinky, bílé broskve a tónů citronu v hlavě vůně splývá s tóny srdce, karamelového akordu a romantické květinové kytice z konvalinky a jasmínu. Vůně následně plně rozvine svou vzpurnou povahu v základních tónech, které obsahují kombinaci vzácných, smyslných a ambrových dřevin. Zippo Breakzone for him – aromaticko-dřevitá Eau de Toilette je věnovaná urbanistickému a nekonformnímu mladému muži, který projevuje neúctu vůči společnosti. Tóny bergamotu a citronu jsou vyvýšeny ledovým nádechem máty. Jasmín a gardénie se pojí v srdci vůně, jako v breakdance, s dřevitými akordy (cedrové dřevo, pižmo, santalové dřevo) základu, čímž vytváří moderní a mužnou vůni. Zakoupíte exkluzivně v parfumeriích FAnn. Doporučená MOC je 799 Kč za 40 ml a 999 Kč za 75 ml.
vanocni_tipy_04_06
Divadlo Rokoko – poukaz na Dámskou jízdu
Pro dámy všech věkových kategorií je připravený poukaz na Dámskou jízdu v Divadle Rokoko, večer se zajímavým doprovodným programem sestaveným tak, aby si jej ženy pořádně užily. Více informací o vánočních dárcích najdete na www.MestskaDivadlaPrazska.cz.
vanocni_tipy_04_04
text: redakce, výrobci / foto: bigstock, výrobci / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář