Představujeme

Lush adventní kalendář je tady!

Adventní kalendář Lush je tu letos zas a tentokrát je celý veganský. Dostupný je ode dneška (čtvrtek 27. srpna) za cenu 6 500 Kč. Doručován bude během listopadu, včas na tradiční adventní odpočítávání.

Adventní kalendář tvoří krabice s vyjmutelnými perforovanými vrstvami k odkrývání jednotlivých produktů po 24 dní odpočítávání do Vánoc. Představuje úplně první nahlédnutí do Vánoční kolekce 2020. Kromě výběru z letošní vánoční kolekce a několika celoročních oblíbenců obsahuje také 6 retro produktů z Lush Vánoc minulých a 3 zcela nové produkty k dostání pouze jako součást dárků.

Dárek je celý vyrobený ručně ve Velké Británii. Stužka je vyrobená v Itálii – z recyklovaných plastových lahvi přetvořených ve vlákna. Obsahuje 24 veganských produktů – kromě výběru z letošní vánoční kolekce a několika celoročních oblíbenců obsahuje také 6 retro produktů z Lush Vánoc minulých a 3 zcela nové produkty k dostání pouze jako součást dárků.

Úkol zněl jasně…Vytvořit adventní kalendář bez plýtvání obaly. A odpověď? Použít recyklované materiály. Podařilo se. Zabalili jsme do nich exkluzivní produkty ve standardní velikosti, kterými se můžete hýčkat a hrát si s nimi. Podařilo se. Odvážný a krásný obal, který si můžete ponechat navždy. Podařilo se.

„Už dávno jsme chtěli vytvořit Lush adventní kalendář, vždy jsme ale zjistili, že obaly, které bychom museli vytvořit, by nakonec vyžadovaly příliš mnoho obalového materiálu, a to prostě nebylo omluvitelné kvůli dopadu na životní prostředí,“ řekla v roce 2019 Emma Caswell z designérského týmu.

„Říkali jsme si, že pokud budeme dělat adventní kalendář, měli bychom ho udělat tak, aby bylo možné obal co nejlépe opakovaně používat po celý rok a aby se na něj zákazníci chtěli koukat,“ říká Emma. Díky krásnému vzoru na všech stranách krabice se zdá, jako byste ji viděli poprvé pokaždé, když se na ni podíváte. Vaši pozornost tak neupoutají pouze vůně vycházející z jednotlivých přihrádek, ale i svůdné motivy, které promlouvají samy za sebe.

Tento dárek vás určitě překvapí, potěší a předčí vaše očekávání. Stvořili jsme jich pouze limitovaný počet, každý je ručně vyroben a ukrývá 24 úžasných produktů, co ohromí tu šťastnou osůbku, která tento dárek dostane.
advent_calendar_hero_image_202001Udržitělnost pro Lush hraje prim…
Dárek je celý vyrobený ručně ve Velké Británii. Stužka je vyrobená v Itálii – z recyklovaných plastových lahvi přetvořených ve vlákna. Letošní design dárku vytvořila Sally Kelly, jejíž inspirací byla magická noční zahrada – naplněná produkty pro den i noc.

Hotové krabice putují do manufaktury Lush, kde jsou do nich uloženy exkluzivní produkty do koupele či pro péči o tělo a vlasy a mnoho dalších pro potěšení našich zákazníků.

Dárek obsahuje: Candy Cane koupelová pěna, Christmas Eve koupelová pěna, Bombardino koupelová bomba – Retro Satsumo Santa koupelová bomba, Abombinaball koupelová bomba, Ponche sprchový gel, Salt and Peppermint Bark, Dream Cream tělový krém, Sakura tělový krém, Coconut Snow tělový krém, Orange peeling do sprchy, Celebrate tělové mléko, Yog Nog sprchový gel, Sleepy sprchový krém, Candy Cane peeling na rty, Shooting Stars mýdlo, Golden Pear mýdlo, Kinky Boots koupelová pěna, Sleepy kuopelová pěna, Twilight koupelová bomba, Golden Wonder koupelová bomba, I want a Hippo koupelová bomba, Snow Fairy tuhý šampon, Fresh As parfém.

Zdroj: Lush / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář