Cestování

Samsonite novinky 2015: Stylové cestování, luxus i funkčnost

Značka Samsonite, která patří mezi špičku na trhu v oblasti cestovních zavazadel, představuje s neskrývaným nadšením novinky pro rok 2015. Ti nejlepší konstruktéři a designéři se opět spojili, aby vytvořili výjimečnou kolekci s důrazem na nezaměnitelný design, inovativní technologie a především funkčnost. Letošní kolekce byla pod jejich taktovkou sestavena tak, aby uspokojila všechny náročné cestovatele. Díky neuvěřitelné píli a precizní práci vznikají rok od roku zavazadla, která jsou lehčí a mnohem odolnější. I přes tyto neobyčejné vlastnosti je u kufrů zachován charakteristický a zcela výjimečný design. Ať už se rozhodnete prožít dovolenou plnou dobrodružství či klidný pobyt s rodinou u moře, Samsonite vám bude tím nejvěrnějším společníkem. Nová kolekce ve vás probudí dobrodruha s neskonalou touhou objevit každý kout světa.
samsonite_nova_kolekce_03
Cosmolite Liberty: Vyjádřete svůj smysl pro originalitu
Každá renomovaná značka má svou ikonu. Pro Samsonite je to kultovní kolekce Cosmolite. Kufry jsou vyrobeny z materiálu Curv, díky kterému je kufr pevný a přesto mimořádně lehký. Pouhým okem jsou rozpoznatelné pro svůj nezaměnitelný design připomínající vzor mušle. Cosmolite každý rok rozšiřuje svou stálou řadu a vzhled kufrů okořeňuje špetkou něčeho neotřelého a designově ojedinělého. A přesně taková je i nová limitovaná edice. Ta se pro letošní rok spojila s věhlasnou anglickou značkou Liberty Art Fabrics. Kolekce je doslova jako dělaná pro ty, kdo nechtějí splynout v davu a touží po tom být majiteli něčeho originálního. Liberty Art Fabrics vtiskl kolekci Cosmolite své největší dědictví v podobě decentního květinového motivu, který v každé ženě probudí pocit jedinečnosti a odhalí její romantickou duši. Limitovaná řada Cosmolite Liberty zaujme především díky něžnému květinovému vzoru. Kufry z této kolekce jsou důkazem toho, že i cestování může být stylové.
samsonite_nova_kolekce_04
Lite-Shock: Cestujte s lehkostí a maximální ochranou
Cestování je především o prožitých okamžicích, dobrodružství a nezapomenutelných zážitcích. Při náročných a mnohdy dlouhých cestách vyžadujeme od zavazadla maximální komfort a spolehlivost. I přesto, že do kufru mnohdy musíme vměstnat spoustu věcí, nechceme, aby bylo zavazadlo příliš těžké. Po několikahodinovém letu a náročné cestě zase oceníme zavazadlo, se kterým se bude snadno manipulovat a v neposlední řadě i něco vydrží. Ne vždy se ale můžeme spolehnout na opatrné zacházení se zavazadly ze strany letištního personálu. Samsonite si je plně vědom těchto překážek, proto se snaží všem zákazníkům jejich cestování maximálně ulehčit. Na trh přichází s novinkou s názvem Lite-Shock. Jak už název napovídá, kufry z této kolekce jsou maximálně odolné i těm nejsilnějším nárazům. I přesto, že jsou velmi bytelné, tak si dokázaly zachovat lehkost. To vše díky patentovanému materiálu Curv. Rohy kufru jsou rovněž velmi odolné a byly navrženy tak, aby překonaly i sebevětší náraz. Design, jenž našel inspiraci v přírodě, ocenění zejména nároční cestovatelé, mající v oblibě jednoduchost, minimalismus a nadčasové barevné provedení.
samsonite_nova_kolekce_02
Pokud hledáte opravdu bytelný kufr, který bude odolný nárazům a neopatrné manipulaci na letištích, tak jste na správné adrese. Zavazadla Lite-Shock tyto nároky splňují do posledního puntíku. Navíc mají krásný design a k dostání jsou v jedinečné škále barev.
samsonite_nova_kolekce_06
Neopulse: Vznešená zavazadla v metalických barvách
Neopulse se dá jednoduše charakterizovat těmito slovy- luxus, elegance a technická propracovanost do těch nejmenších detailů. S nově vzniklou kolekcí Neopulse se podařilo Samsonitu zbourat veškeré standardy definující lehkost. Důkazem jsou velká a prostorná zavazadla o minimální váze. Objemný Spinner 75 se může pyšnit pouhými 3,1 kg. Pomyslnou třešničkou na dortu jsou barvy v metalickém nádechu. Ty mají v kombinaci se slunečními paprsky doslova oslňující efekt. Cestovní zavazadla Neopulse v sobě snoubí luxus, eleganci a mimořádné technické zpracování. Na první pohled si je zamilujete i díky nadčasovým barvám v metalickém nádechu.
samsonite_nova_kolekce_05
B-Lite 3: Promyšlený kufr pro cestovatele se smyslem pro detail
Noční můrou každého cestovatele jsou vysoké poplatky za nedodržení hmotnosti a velikosti zavadla. S kufry B-Lite již nebudete muset řešit nepříjemnosti s omezením hmotnosti zavazadel. Spinner 55, vážící pouhých 2,2 kg, splňuje přísné předpisy pro rozměry (40 x 55 x 20 cm) kabinového zavazadla. Opatřen je navíc několika šikovnými detaily pro co nejpohodlnější cestování. Přední kapsa je konstruována tak, aby svému majiteli umožnila okamžitý a snadný přístup k osobním věcem a cestovním dokladům. Pro co nejsnazší manipulaci jsou zavazadla B-Lite doplněna designovými prvky, jako je například integrovaná horní a boční rukojeť. S tímto vychytaným zavazadlem si užijete cestování bez větších potíží. Vybírat můžete nejenom z nadčasových a klasických barev, ale také z limitované edice s květinovými vzory.

Samsonite myslí samozřejmě i na naše muže a děti. Pánská a dětská zavazadla vám představíme v některém z dalších příspěvků.

Prodejní místa – Samsonite Original Store:
Praha – Obchodní centrum Atrium Flora, Arkády Pankrác
Bratislava – Central, Aupark, Bory Mall

zdroj: Samsonite / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář