Vztahy

Horoskop – říjen 2015

Říjen bude pro většinu znamení velmi dynamickým měsícem plným příležitostí, který sebou přinese novou chuť do života, bude přát zejména energickým, ctižádostivým a odvážným lidem. Pozor však na nedostatek trpělivosti, předvídavosti a vytrvalosti – řada projektů by tak mohla selhat. Opatrní pak buďte hlavně na své zdraví – pozor si dejte zejména na zánětlivá a infekční onemocnění, na nehody a zbytečné konflikty, které by mohly vyvolat stres.

Beran
Celý říjen se bude točit kolem vašeho vztahu. Vyřešit se mohou mnohé problémy, pochopíte různé věci, které pro vás dosud byly záhadou, můžete učinit důležité rozhodnutí. Co se týká kariéry, bude říjen také velmi aktivním a náročným měsícem. Pomocí velké snahy a soustředění se na správnou cestu můžete dosáhnout důležitého cíle. Problémy by mohl způsobit nedostatek disciplíny a strategického uvažování. Více než kdy jindy bude důležité dávat pozor na své zdraví – vyhněte se vyčerpání, oslabená imunita by mohla mít za následek nějaké infekční onemocnění, pozor dávejte také na nehody.

Býk
Oplýváte sexuální energií a smyslností, jste náchylní k zamilovávání se – může to přijít kdykoli, kdekoli. Jednejte však s rozmyslem, neskákejte do ničeho po hlavě, abyste později nelitovali. Říjen by mohl být také velmi produktivní co se práce a financí týká, mějte ale na paměti, že peníze přinese vaše pracovní úsilí, nikoli například hazardní hry. Jste ve skvělé kondici, plni energie, i tak však věnujte pozornost svému zdraví – zejména hygieně a tomu co jíte.
horoskop_rijeni_2015_03
Blíženci
Přichází měsíc lásky a zábavy. Jste v dobré formě, máte spoustu energie. Šíříte kolem sebe světlo přitahující objekty opačného pohlaví. I v práci by se vám mělo dařit, vaše úsilí by mělo přímo korespondovat s dosaženými výsledky a finančním ohodnocením. Podporu můžete očekávat i od své rodiny. Máte-li nějaké zdravotní problémy, nastal ten nejlepší čas na jejich řešení.

Rak
Pomalu vás opouští napětí a věci začínáte vidět v jasnějším, optimističtějším světle. Chcete-li něco změnit na vašem vztahu, nebo udělat nějaký důležitý krok – nastal správný čas. Pokud lásku teprve hledáte, můžete ji potkat právě v tomto podzimním měsíci. Doma ji však nenajdete – cestujte, poznávejte nové lidi, dívejte se kolem sebe. Co se kariéry týká, vaší největší zbraní je velká duševní síla, přesvědčovací a vyjednávací schopnosti a také schopnost shromažďovat a zpracovávat informace. Štěstí vám bude přát také u zkoušek a konkurzů, pracujete-li jako obchodník, můžete zaznamenat nejeden úspěch. Pozor si dejte na stres – mohl by vést k podrážděnosti a netrpělivosti.

Lev
Jste ve fázi, kdy je pro vás velmi důležitá romantika a sexuální život. Není-li však ve vašem vztahu jiskra, není tam ani vášeň, možná je čas začít nový milostný život, i kdybyste ho měli hledat delší dobu. Je pravděpodobné, že obrátíte své úsilí směrem ke kariéře, nastartujete nějaký nový projekt, který bude generovat vyšší zisky, říjen by pro vás měl být finančně velmi aktivním měsícem. Buďte však opatrní, nejednejte zbrkle, jediná chyba ve výpočtu může přinést velké ztráty. Pozor na zdraví – nejste zrovna v nejlepší kondici.

Panna
Jste plni milostné energie. Zadaní mohou prohloubit svůj vztah, nezadaní mají velkou šanci na vztah nový. Zachovejte však chladnou hlavu, máte tendenci si vše idealizovat a ne vše musí být tak, jak to na první pohled vypadá. Máte hodně síly a sebedůvěry, vitalitu a dobrou náladu by vám mohl leckdo závidět, dařit by se vám tedy mělo i po pracovní stránce. Půjdete-li vstříc svým cílům, mohli byste dosáhnout pozoruhodných výsledků. Pozor na neopatrnost. Přebytek energie a sebedůvěry by mohl zapříčinit krok špatným směrem.
horoskop_rijeni_2015_04
Váhy
Nastalo období, kdy by mohl dojít naplnění váš vztah, vynikat budete i v práci. Vaše nadání, organizační dovednosti a vůdčí schopnosti přinesou úspěch, na který již nějakou dobu čekáte. Říjen je také dobrým obdobím pro zkoušky, důležitá jednání, konkurzy. Jste plni síly, energie a vitality, pozor však na možné zdravotní problémy, které by mohly být způsobeny vaší náchylností k neopatrnosti.

Štír
Nastal čas pro uvolnění. Jste ambiciózní, ale příliš napjatí, i od svého partnera žádáte mnoho, laťky si stavíte příliš vysoko. Zvolněte. Jakmile tak učiníte, přijde i více příležitostí, štěstí a s ním úspěch – a to jak na poli vztahů, tak i na poli pracovním. Podpory se vám dostane jak od přátel, tak i od vašeho partnera. V první polovině měsíce věnujte pozornost svému zdraví, na konci měsíce byste již měli být v nejlepší formě.

Střelec
V první polovině října by u vás mohlo dojít k nějakému zásadnímu zvratu, rozhodnutí s velkým dopadem na váš vztah nebo k významné události u vašeho partnera. Nezadaní mohou potkat novou lásku, a to na nějaké veřejné akci nebo přes kamaráda či známého. Jste v dobré kondici, nechybí vám podnikavost ani optimismus. Nebudete-li stát na místě a budete-li jednat, máte velkou šanci na pracovní úspěch, příležitost bude nejedna, nenechte si je tedy proklouznout mezi prsty.

Kozoroh
Ve vztahu máte tendence spíše analyzovat než jednat, vše se však zlepší v třetím týdnu října, kdy vás zaplaví nová vlna energie, a vy začnete vzhlížet k novým horizontům. Co se začíná příznivě formovat, je vaše kariéra a úspěch v pracovní oblasti. Okolím jste vnímán jako inteligentní a sebevědomí člověk, který ví, co dělá. Může dojít k novým pracovním vztahům s cizinci nebo i nadnárodními společnostmi. S úspěchem přichází ruku v ruce i peníze. Vyhněte se excesům, stresu, udržujte se v energetické rovnováze, zkrátka: dávejte pozor na své zdraví. Bude-li po vás v tomto měsíci vyžadováno nějaké důležité rozhodnutí, učiňte ho až po všestranné analýze, nežeňte se do ničeho po hlavě.
horoskop_rijeni_2015_02
Vodnář
Říjen bude přát zejména vašemu vztahu, otevírají se vám obzory překračující hranice na intelektuální, duchovní i fyzické úrovni, čas přeje cestování ve dvou či společnému studiu. Současná konstelace planet také povzbuzuje váš smysl pro podnikání, to by mohlo přinést dodatečné příjmy prostřednictvím třetích stran (partnera, spolupracovníků). Není vyloučen ani příjem z dědictví, sponzorský dar nebo dar od někoho blízkého. Uvažujete-li ale o půjčce nebo o nějaké významné peněžní transakci, držte se v mezích svých možností, nepůjčujte si více, než jste schopni splácet. Co se týká všeobecně peněz – buďte zdrženlivý a čestní, pohybujte se pouze na straně zákona. Věnujte pozornost i drobným zdravotním problémům, není vyloučeno riziko nehody.

Ryby
Říjen by pro vás mohl být v mnoha směrech přímo báječným měsícem. Jste plni energie a touhy dobývat, pozor si dejte pouze na sklon k přílišnému očekávání, nechtějte toho příliš mnoho, zejména od svého partnera. Dobře se vyvíjí i oblast pracovní – rozšiřuje se okruh vašich známých, přichází více klientů, s nimi nové pracovní nabídky a ziskovější smlouvy. Neberte si toho ale příliš mnoho, přestaňte si dělat přílišné starosti o druhé, tuto pozornost obraťte k sobě a svému zdraví, vaše síla a energie jsou omezené, váš nervový systém je velmi citlivý. Vyhněte se impulzivnímu jednání, neklidu a stresovým situacím, věnujte se dostatečně také odpočinku.

text: redakce / foto: bigstock

Doporučené

Přidat komentář