Beauty, Luxury

Skin Breakfast a Body Breakfast – vydatná snídaně pro vaši pleť

Slunečné ráno, snídaně je na cestě! Coby průkopníci v oblasti chronobiologie a přední specialisté na cirkadiánní rytmy – laboratoře Méthode Jeanne Piaubert přinášejí nové metabolické techniky s metodou Chrono-výživy pleti.

Naprostý průlom v kosmetickém světě
Jeanne Piaubert uvádí na český trh dva revoluční produkty : Skin Breakfast a Body Breakfast – produkty nové generace, které dokážou synchronizovat naše buněčné „hodiny“ a umějí naší pleti v ten nejvhodnější moment dne dodat potřebné živiny.

Snídaně v režimu Chrono-výživy
Skin Breakfast a Body Breakfast dokážou následovat naše cirkadiánní rytmy, které jsou rozloženy do 24 hodinových cyklů a jsou založeny na principu Chrono-výživy. Tzn. potřeby pleti jsou uspokojeny v tu nejvhodnější dobu dne, podle aktuální potřeby. Během dne potřebuje pleť zrealizovat 4 zásadní akce, přinášející: energii / hydrataci / ochranu / projasnění.

Správná ranní rovnováha
Ergothioneiny probudí buňky, minerální soli hydratují a nastartují proces ochranných mechanizmů v pleti, patentovaný komplex amino lipidů a vitamínů posiluje buněčné membrány, ovesné vločky pleť rozzáří.

Ovoce, zásadní složka pro naši “dietu”
Specifické ingredience: kiwi – nepostradatelné pro “Skin Breakfast” – přináší zjemňující péči a maliny – nepostradatelné pro “Body Breakfast” – zajišťují skvělou hydrataci.
piaubert_face_02
„Wake up“ ingredience
Pro energii – esenciální aminokyseliny , které se nacházejí v obilovinách, Ergothioneine reaktivují metabolismus a chrání buňky proti denním agresorům.

Pro hydrataci – protiúnavové a antistresové minerální soli v kombinaci se sodíkem, hořčíkem, zinkem a Magnanese posilují schopnost pleti nastartovat svou obranu a hydrataci systému ještě před tím, než začnou” agresoři útočit”.

Pro ochranu – patentovaný vitamínový komplex podporuje syntézu lipidů a tím přispívá k posílení membrány. Nově posílená membrána ztrácí méně vody a buňka je odolnější , může čelit každodenním vnějším agresorům.

Projasnění – ovesné vločky zjemňují pleť a přinášejí jas.

K dostání exkluzivně v síti parfumérií Douglas.

zdroj: Méthode Jeanne Piaubert / foto: bigstock, Méthode Jeanne Piaubert / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář