Vánoční tipy

Tipy na dárky – Vánoce 2015

Od dnešního dne až do Štědrého dne se u nás budete pravidelně setkávat s Vánočními tipy. Najdete zde inspiraci na dárky pro své blízké – rodiče, přátele, partnery, děti…

Vánoce s Redken
Redken si pro letošní rok připravil 5 barevných balíčků, které jistě potěší každého obdarovaného.

Balíček All Soft
All Soft šampon a kondicionér přináší hydrataci a hebkost suchým a křehkým vlasům. Satinwear 02 ochranné mléko pro foukání umožňuje snadnější úpravu vlasů, které díky němu nekrepatí, jsou hedvábné a příjemné na dotek.

Balíček Body Full
Body Full šampon a kondicionér poskytuje sílu a objem jemným vlasům, zhušťuje je a prodlužuje trvanlivost účesu. Wind Blown 05 sprej se suchým matným efektem dodává vlasům lehký objem a texturu. Vlasy jsou po jeho použití doslova jako rozfoukané větrem.
tipy_redken
Balíček Color Extend Magnetics
Color Extend Magnetics šampon a kondicionér chrání intenzitu barvy a vyživuje barvené vlasy tak, aby zůstaly zářivé a plné života. One United pečující sprej s 25 benefity je vhodný pro všechny typy vlasů. Po umytí šamponem se nanáší na vlhké vlasy, lze ho nechat ve vlasech či opláchnout.

Balíček Extreme
Extreme šampon a kondicionér posiluje, obnovuje a chrání chemicky a mechanicky zcitlivělé vlasy. One United pečující sprej s 25 benefity je vhodný pro všechny typy vlasů.

Balíček Diamond Oil
Diamond Oil šampon a kondicionér na 100% přírodní olejové bázi rekonstruuje vlas a přináší nevídaný lesk. Pillow Proof Blow Dry Two Day Extender suchý šampon ve spreji prodlužuje efekt foukané. Odstraňuje z vlasů přebytečnou mastnotu, dodává matný vzhled a nezanechává stopy.

Balíček Frizz Dismiss
Frizz Dismiss šampon a kondicionér vyživuje a uhlazuje velmi suché a nepoddajné vlasy, zároveň chrání před vlhkostí a krepatěním.

Cena každého z nich 890 Kč.

Vánoce s Noxi
Vydavatelství Noxi přichystalo pro letošní předvánoční trh mino jiné také několik publikací pro podporu našeho zdraví. Svým rodičům, prarodičům či kamarádům tak můžete věnovat klíč ke zlepšení či podpoře jejich zdraví.

Chantal Sandjonová – Raw pro začátečníky
Kdo se stravuje převážně syrovou stravou, vychutná nejen nejbáječnější rozmanitost ovoce, zeleniny, ořechů a klíčků, dělá tím také pro tělo a duši něco opravdu dobrého. V této knížce najdete důležité základní informace k stravování syrovou stravou: zdravotní efekty, podstatné živiny, optimální sestavení jídelníčku, vyzkoušené kuchyňské pomocníky, ale také poustu receptů pro všední den stejně jako pro svátky.
tipy_knihy_noxi
Aruna M. Siewertová – Rostlinná antibiotika
Rostlinná antibiotika vás naučí využívat přírodní zdroje a léčit nejrůznější onemocnění bez chemických prostředků. Užívejte přírodní antibiotika, která jsou navíc levnější, účinnější a šetrnější k organismu a lze je dostat bez předpisu. Léčivými rostlinami podpoříte efektivně svůj imunitní systém při boji s choroboplodnými zárodky. V knize najdete: přehled chemických antibiotik, jejich výhody a nevýhody, popisy 30 nejúčinnějších rostlinných antibiotik i nejčastější infekční nemoci a jejich přírodní léčbu.

Eva-Maria Kraske – Acidobazická rovnováha – Klíč k lepšímu zdraví
Nerovnováha kyselých a zásaditých látek v těle spolu s nezdravým stravováním, stresem a nedostatkem aktivního pohybu je příčinou většiny našich zdravotních potíží. Obnovení rovnováhy, zejména díky vyvážené stravě, vede k postupnému vyléčení. V knize Acidobazická rovnováha najdete: vše, co potřebujete vědět o příčinách a příznacích narušené rovnováhy kyselin a zásad, návod, jak si sami pomoci, a to díky praktickému návodu na vyváženou stravu a změnu životního stylu, osmidenní kúru s chutnými recepty a vyrovnávací cvičení.

Cena každé z nich je 279 Kč

Vánoce s Lush
Stejně jako jmelí nebo třeba voňavé perníčky jsou synonymem pro Vánoce, také některé tradiční „zimní“ výrobky z dílny Lush jsou pro některé lidi každoroční nezbytností a Vánoce si bez nich už ani nedokážou představit. Letošní zimu slaví návrat několik oblíbených stálic: bomby do koupele So White, Cinders či Butterbear, pěny Holly Go Lightly a Magic Wand, úžasné vaječňákové mýdlo Yog Nog nebo mandlové Snowcake, bestseller mezi sprchovými gely Snow Fairy nebo Rose Jam či scrub a balzám na rty Santa a Santa Baby. V nabídce najdete ale také mnoho již připravených dárků s produkty v ucelených tematických kolekcích a různých cenových skupinách. Kromě nich přicházejí tradičně i úplné novinky. Můžete se těšit na nové barvy, tvary a především neodolatelné vůně. Všechny produkty ze zimní a vánoční kolekce jsou dostupné v obchodě i e-shopu Lush.
tipy_lush
Vánoce s knihou: Čtení pro ženy
Letošní předvánoční trh je opět plný knižních novinek a vybrat si tu nejlepší není vůbec jednoduché. Pro inspiraci přinášíme několik titulů, jenž nás zaujaly.

Magda Váňová – Herečka (Šulc-Švarc)
Krásná Žofie Beladová vyrůstala bez otce a odmalička si nepřála nic jiného, než vypadnout z okresního zapadákova, kde se nic neděje a místním drbnám nic neujde. To se jí poštěstilo, když se matka podruhé vdala a přestěhovala do Prahy. V sedmnácti obsadili Žofii do hlavní role úspěšného filmu Červánky a po dalších čtyřech letech, kdy musela překonat několik podrazů na DAMU, odstartovala druhým filmem úspěšnou hereckou kariéru. V jejím životě se zabydleli tři osudoví muži – její první filmový partner a milenec Hanuš, který záhy emigroval, malíř František a arménský režisér Aram. Jeho milostnému kouzlu úplně propadla, ale postupně se ukáže, že pro Arama byla příležitostí, jak se dostat do Prahy a k filmové práci. Pojistil si ji tím, že ji úmyslně přivedl do jiného stavu a přesvědčil ji, aby si dítě nechala. Žofie se malé Evii nemohla věnovat tak, jak by chtěla, a také musela zajišťovat příjmy rodiny. Její pracovní zaneprázdněnost jí dcera v dospívání tvrdě vyčítala. V té době Žofii vyhledal její otec, který ji opustil, hned jak se narodila, a začal ji vydírat. Stala se z něho podivná existence na okraji společnosti a Žofii nutí, aby ho živila, jinak se svěří lidem od novin a pěkně jí ten její zářivý úsměv na veřejnosti pošramotí. Velké změny v životě slavné herečky pak přinesl rok 89…

Katharina Hagena – Chuť jablečných jadýrek (Host)
Pohnutý román o vzpomínání a zapomínání, psaný s nádherným humorem i moudrostí. Příběh o osudech tří generací žen v jedné rodině.

Po Berthině smrti zdědí Iris její dům. Ocitne se tak znovu po mnoha letech ve starém domě své babičky, kde si kdysi jako malá o letních prázdninách hrávala se svou sestřenicí. Prochází se pokoji a zahradou a ocitá se ve světě, který nepodléhá běhu času, ve světě, kde se červený rybíz přes noc mění v bílý a připravuje se z něj marmeláda slz, kde stromy kvetou dvakrát do roka, vesnice mizí a ženám od prstů srší jiskřičky. Ale dům je zanedbaný a zahrada zarostlá bodláčím. Iris se probírá vzpomínkami na věci dávno zapomenuté: Co opravdu dělal její dědeček, než odešel do války? Do koho byly zamilované Berthiny sestry? Kdo rád jedl jablka i s jadérky? Pak si vzpomene na sestřenici Rosemarii a na noc, kdy se jí stala ta nehoda. Co vlastně dělala Rosemarie na střeše skleníku? Chtěla snad Iris něco říci?
tipy_knihy_pro_zeny
Gortner Christopher W. – Božská Coco (Alpress)
Po smrti matky dal otec všechny děti do sirotčince. Tam se malá Coco Chanel dostala k profesi švadleny a vysnila si sen o slávě. Jak ho jen naplnit? Nejschůdnější cesta vedla přes vlivné muže, a tak se v podstatě stala kurtizánou, která je využívá. Když potká osudového muže Arthura Capela, má jak lásku, tak peníze i slávu. Ale může mít někdo opravdu všechno?

text: redakce, výrobci (vydavatelé) / foto: bigstock, výrobci (vydavatelé) / komerční sdělení

Doporučené

6 komentářů

  • Katka Strýcová 18/11/2015 at 13.00

    Zvláštní, nikdy mě nenapadlo přečíst si něco od české spisovatelky, ta Herečka ale vypadá dobře. Jsem zvědavá, jak dopadne můj první pokus :-)

    Odpovědět

  • Jíťa 18/11/2015 at 16.39

    Ty balíčky Redkenu vypadají dobře, kde se dají koupit?

    Odpovědět

  • womanandst 20/11/2015 at 10.02

    Dobrý den, kosmetické balíčky Redken najdete v salonech Redken – viz. mapa salonů na http://www.redkenkadernici.cz.

    Odpovědět

  • Hedvika 24/11/2015 at 13.58

    Jejda, ti Lusháci jsou ale roztomilí, ovšem největší bomba bude asi to perníčkové mýdlo či co to je :-)

    Odpovědět

  • Káča 29/11/2015 at 10.18

    Ty dárkové balíčky Redkenu jsem viděla v jednom kadeřnictví kousek od Prašné brány – Senovážné náměstí asi.

    Odpovědět

  • Lucie K. 11/11/2016 at 14.56

    dobrý den, sice loňské tipy ale i tak jsou dobré, určitě se poohlednu po nějakých tech mýdlech z ručních dílen, nebo podobných originálních drobnostech. Vloni to byli malčccí keramičtí andělíčc ipro každého člena rodiny a letos bych taky chtela pro každého hloupůstku…Kosmetiku už nedávám, protože sama vím kolik toho člověk dostane od všech okolo, že já osobně to pak na sebe patlám celý rok abych to zpracovala! Nejkrásnějšídárek jsem dostlala loni od přítele! Vzal mědo Luhačovic do hotelu Alexandria kde o nás krásně pečovali a ještě mě tam pořádal o ruku! Svatba se nakonec kvůli trochu nečekanému těhotenství odložila, ať si to tak pořádně užiju!

    Odpovědět

Přidat komentář