Vztahy

Horoskop 2016 – co přinese rok opice 12 znamením zvěrokruhu?

Tak, jako je tomu každý rok, bude i rok 2016 potřebovat hodně práce, ale věřte, že žádné úsilí není malé, provádí-li se s vášní a vírou v dobrý konec. Rok 2016 přináší naději, každý z nás bude mít možnost získat něco, po čem touží – ať už je to naplnění v oblasti lásky nebo práce. Tento rok bude rokem opice – tedy rokem lidstva, přát bude zejména vědcům a dobrodruhům, tedy každému kdo není pasivní a má neustále tendenci něco zkoumat a vytvářet. Je ale na každém z nás, jak se svým životem naložíme, zda využijeme šance na nový začátek, nebo zda budeme pasivně přihlížet tomu, co nám život přichystá. Je důležité si však uvědomit, že rok 2016 dá každému z nás téměř neomezené možnosti a záleží jen a jen na nás, jak s nimi naložíme, a že nebudeme-li dělat nic, jen těžko z toho vzejde něco velkého.

Všem přejeme šťastný rok, harmonické vztahy s okolím, dobré výdělky a pevné zdraví. I v tomto roce vám budeme pravidelně přinášet rady a tipy, chybět nebudou ani vámi tak oblíbené soutěže a tipy na dárky. Budeme rádi, pokud nám zachováte svoji přízeň – krásný rok 2016 vám přeje tým časopisu Woman&Style.

Beran
Uvědomíte-li si své priority a zaměříte-li veškerou svou pozornost na způsoby, jak dosáhnout svých životních cílů, bude tento rok hrát ve váš prospěch. Nebude to rok lehký, bez překážek, pokud si ale udržíte pozitivní přístup, všechny nástrahy překonáte, v mnoha směrech se dostaví úspěch a s ním ruku v ruce uznání. Nezadaným se rýsuje mnoho příležitostí k navázání nových milostných vztahů, vztahy těch zadaných budou pevnější a harmoničtější a kdo ví, možná vás čeká i přírůstek do rodiny. Plánujete-li již nějakou dobu změnu v pracovní oblasti, například stát se ze zaměstnance podnikatelem a postavit se zcela na vlastní nohy, nejpříznivějším obdobím pro takovou změnu bude duben až září. Během prvních 4 měsíců byste k tomu měli získat i dostatečnou finanční podporu a budete-li rozumní ve svých výdajích, bude celý rok finančně stabilní. Neutrácejte zbytečně, vydělané peníze použijte zejména na základní potřeby a podporu a rozvoj svého podnikání. Během roku by vám neměla chybět energie na překonávání různých malých překážek či menších zdravotních obtíží.
horoskop_2016_04
Býk
V tomto roce budete muset čelit konfliktům mezi vaším vnitřním já a okolním světem, dokážete-li však výzvám, které během roku přijdou, čelit, bude se vám dařit a svůj život posunete v mnoha směrech vpřed. Zaměřte se na spolupráci s lidmi, jež vyznávají stejné ideály a co nejvíce svého času věnujte těm, kteří jsou naladěni na stejnou vlnu jako vy. Nezadaní mohou mezi svými známými dokonce najít i novou lásku, k jejímu udržení však bude nutné provést drobné změny ve vaší osobnosti. Býkům podnikatelům se rýsuje možnost zahájení nových projektů nebo k nalezení originálních způsobů, jak zpeněžit ty stávající. Zlepšit však budou muset komunikaci s okolním světem a potencionálními zákazníky či klienty. Na uzdě držte také své výdaje, investujte pouze do základních potřeb a podpory podnikání, dostatek času věnujte odpočinku, ve formě vám pomůže zůstat pravidelný pohyb, zejména pak sport. Zvýšené úsilí budete muset věnovat komunikaci s příbuznými a blízkými, vyloučen není ani přírůstek do rodiny.

Blíženci
Tento rok bude ideálním časem pro dokončení nedokončených projektů a zahájení nových. Přezkoumat bude nutné své dosavadní cíle a vytyčit si nové. S novými příležitostmi přicházejí také nové šance na stabilizaci finanční situace. Investujte s rozmyslem, není vyloučeno, že budete potřebovat peníze na rekonstrukci domu či nutnou úpravu v bytě, nákladná bude i péče o rodinu. Turbulence je nutné očekávat v milostném životě, slabé vztahy mohou být ukončeny, velké životní změny mohou přinést vztahy nové, při jednání s bližními bude třeba hodně diplomacie. Jste plni energie, vynikající je i vaše zdraví, chtělo by to ale, zbavit se špatných návyků, jakými jsou kouření nebo alkohol, k tomu vám může dopomoci nějaká tvůrčí činnost – sport, hudba…

Rak
Rok 2016 bude plný optimismu a důvěry v životní úspěchy. Jakákoli nedorozumění budou ihned zažehnána díky vašemu pozitivnímu přístupu a vstřícnosti k okamžitému řešení. Více agresivní budete naopak muset být při jednání s kolegy, pracovními partnery, ale také se svými nadřízenými, neváhejte si stát za svým, jste-li si jisti správností svého jednání. Co se bude během roku neustále měnit, to je chod vašeho partnerského života, vyřešit by se mohly dlouhodobé problémy, vyloučeno není ani těhotenství (pokud tedy nejste muž :-). Smírně by se měly vyřešit i důležité rodinné záležitosti. V prvním čtvrtletí roku by se mohla zlepšit vaše finanční situace, snažte se však zůstat v rámci rozpočtu, neutrácejte zbytečně za luxus, který nepotřebujete, přebytečné peníze investujte do zdraví a odpočinku.
horoskop_2016_05
Lev
S rokem 2016 přichází skvělá příležitost k osobnímu růstu, nastává ideální čas, abyste své schopnosti přetavili v úspěchy. Jako nástroj pro váš budoucí úspěch vám mimo jiné bude sloužit rozšíření vašeho společenského okruhu, využít byste měli také podporu svých partnerů či nadřízených. Nebojte se vyjádřit svůj názor, zůstaňte však srdeční a otevření názorům druhých. Nezadaní mohou navázat (zejména mezi srpnem a listopadem) vážný partnerský vztah, zadaní mohou přemýšlet o rozšíření své rodiny. Více pozornosti věnujte správě svých financí, máte tendenci utrácet a to i peníze, které jste ještě nevydělali. Vaše práce vám sice přinese více peněz, snažte se je však použít na užitečné účely a něco také ušetřit. Jako novoroční předsevzetí si dejte zvýšenou pozornost o své zdraví, proveďte zdravé změny ve svém jídelníčku. Naslouchejte svému tělu, jak jen to bude možné – relaxujte.

Panna
V tomto roce – roce opice – máte jedinečnou možnost objevit své dosud skryté schopnosti a využít je novým originálním způsobem pro svůj prospěch a k dosažení svých životních cílů, které si stále více uvědomujete. Překážkou mohou být některé vaše lidské vlastnosti, ty, budete-li se chtít vydat novým směrem, budete muset změnit. První část roku se ponese v duchu lásky a zábavy, vyřešit se by se mohly mnohé partnerské neshody. Uvažujete-li o podnikání, neváhejte, je dobrý čas začít něco svého, zisky by se mohly dostavit už koncem tohoto roku. V první polovině roku budete mít tendenci utrácet, to by bylo dobré omezit, se svým rozpočtem zacházejte obezřetně, snažte se něco ušetřit a být finančně nezávislí. Snažte se také do svého hektického života zapojit dostatek odpočinku, pro vaši dlouhodobou dobrou kondici je nezbytná správná výživa, uvažujte o pravidelném kardio cvičení. Rok 2016 bude dobrým rokem pro zlepšení vztahů se sourozenci a rodiči, snažte se s nimi trávit více času, určitě to ocení.

Váhy
V tomto roce byste se měli soustředit zejména na využití svých tvůrčích schopností a položit tak základní kámen budování stabilní budoucnosti. Rozhodněte se, co od života chcete a jděte za svými cíli. Ve vašem rozvoji bude hrát důležitou roli rodina, bude vás stát hodně energie, věnujte tedy svůj volný čas také odpočinku. Nezadaní mají velkou šanci na nový vztah, který velice výrazně zasáhne do celého jejich života. Nestabilní vztahy mohou čelit těžkým chvílím, některé z nich se mohou i rozpadnout, stabilní vztahy mohou začít plánovat rozšíření své rodiny. Rok 2016 bude přát vašim financím, využijte je zejména pro umoření dluhů, zbývající hotovost si uložte pro časy budoucí. Neutrácejte za zbytečné věci. Budete mít mnoho příležitostí užívat si života, nějaké výkyvy mohou přijít v oblasti vaší psychiky, dbejte tedy na to, abyste dostatek času věnovali odpočinku a relaxačním činnostem.
horoskop_2016_02
Štír
Rok 2016 bude plný osobních úspěchů, budete mít mnoho příležitostí k provedení nezbytných změn, jež vás doposud brzdily – konečně si budete moci užívat naplno života. Velké výzvy na vás čekají zejména ve druhém čtvrtletí, bude třeba důležitých rozhodnutí i tvrdé práce, ale toto malé nepohodlí by mělo přinést kýžené ovoce. Buďte trpěliví a držte se svých dobrých nápadů. Zlepšit bude třeba váš životní styl – udělejte si analýzu toho, jak žijete a co by se dalo zlepšit, abyste mohli vykročit k lepším zítřkům. Omezte své mimopracovní aktivity a věnujte velkou část takto ušetřeného času odpočinku – vaše zdraví to bude vyžadovat a to zejména v druhé polovině roku. Důležitou roli v udržení pevného zdraví bude hrát zejména strava – jezte vyváženou stravu s dostatkem vitamínů a minerálů, dbejte na pitný režim. Zapomenout byste měli také na spory s rodinou či příbuznými – jen tak budete moci jít dál.

Střelec
Zaměřte se na osobní rozvoj a uvidíte, jakých můžete dosáhnout změn. A to jak v osobním, tak i v pracovním životě. Změny jsou nezbytným základem pro váš růst a rozvoj. Bez nich to bohužel nepůjde. Zamyslete se také nad svými vztahy s okolím, možná budete muset v této oblasti učinit nějaké důležité rozhodnutí. Zatáhněte také trochu za brzdu, snižte rychlost svého života a začněte si užívat výdobytků své práce. Turbulencemi může procházet váš milostný život – zkuste se zamyslet nad tím, zda se nesnažíte příliš dominovat nad svými blízkými, jsou-li vztahy s vaším partnerem spíše napjaté, neplánujte to změnit tím, že se rozhodnete pro založení rodiny. Pokuste se nejprve svůj vztah zharmonizovat, o případných důležitých změnách začněte uvažovat nejdříve ve druhém čtvrtletí. Nad všemi ostatními aspekty vašeho života bude tento rok dominovat práce a kariéra, snažte se zlepšit své profesní schopnosti a dokončit projekty, které na to už delší dobu čekají. Ač nebudete trpět nouzí, snažte se své příjmy a výdaje udržet v rovnováze, přijměte nezbytná opatření k omezení zbytečných výdajů.

Kozoroh
Nastal ten pravý čas pro přezkoumání životních cílů, zhodnocení svých schopností a k nezbytným krokům k jejich dosažení. Měli byste být také připraveni ukončit některá přátelství, která jsou překážkou vašeho růstu a brzdí vás v pokroku, i když vás to možná bude stát nějaké ty emoce. Jakmile se zbavíte zátěže a určíte si jasný cíl, nic by vám nemělo stát v cestě za úspěchem. Pro takové třídění překážek bude nejvhodnějším měsícem měsíc únor – čím dříve začnete, tím lépe. Potom už jen postačí sledovat, co se kolem vás děje a být šťastný – o vše ostatní už se postarají události tohoto roku. Soustřeďte se na emocionální stabilitu a harmonické vztahy s okolím, případným překážkám čelte v klidu, problémy způsobené jinými lidmi, které se vás přímo nedotýkají, se snažte ignorovat, vaše emoce nesmí bránit vašemu myšlení. Od května do října se snažte uspořit nějaké peníze, přispět by pak měly poslední 2 měsíce roku. Vaše úsilí vydělat peníze může být podpořeno i vaší rodinou – ta bude v tomto roce zdrojem klidu a štěstí. Vaše zaujetí pro podnikání bude vyžadovat mnoho energie, věnujte tedy dostatek času také odpočinku a relaxačním činnostem. Kdy jste si naposledy přečetli nějakou hezkou knížku nebo se v klidu zaposlouchali do oblíbené hudby s šálkem dobrého čaje?
horoskop_2016_03
Vodnář
Rok 2016 věnujte zejména budování nových kontaktů a vytváření nových pracovních vztahů. V jednání s ostatními je třeba dosáhnout rovnováhy mezi agresí a harmonií, je čas na změnu – zamyslete se nad tím, zda některé vaše nápady již nejsou zastaralé, je čas uplatnit svou kreativitu. Doma vládne klid a pohoda, můžete se tedy věnovat tomu, co je pro vás důležité a rozvíjet své schopnosti. Letošní rok je také ideálním časem pro nové projekty, jste plni sebedůvěry a důvěry ve své profesní schopnosti – výsledky vaší píle budou vidět už zhruba v polovině roku. V průběhu dubna a května si dejte pozor na překročení svého finančního rozpočtu, poté by mělo dojít k určité stabilizaci. V tomto období byste si měli udělat finanční plán pro zbývající část roku. Neutrácejte zbytečně za věci, které nepotřebujete. Od dubna do října budete potřebovat hodně energie pro své podnikání nebo svou odbornou činnost, jen s dostatkem energie budete moci čelit úspěšně stresovým situacím, věnujte tedy svůj volný čas zejména odpočinku. Zkuste meditace – mohou vám výrazně pomoci udržet si duševní i fyzické zdraví. Vztah s vaším životním partnerem je plný lásky a harmonie, můžete tedy začít plánovat další krok – například potomka.

Ryby
Rok 2016 vám nabídne mnoho možností k osobnímu růstu. Bude záležet jen na vašich schopnostech, zda je využijete ve svůj prospěch. Buďte více realističtí, upozaďte trochu svou kreativitu, věnujte se pouze projektům, které jsou schopné dokončení a všechny vaše sny mohou být uvedeny v realitu, která vás pro celý rok naplní pocitem úspěchu. Změnou by měly projít vaše vztahy – všechny problémy z let minulých by se během tohoto roku měly urovnat, rodinný i partnerský život bude příjemnou součástí vašeho bytí. Nový partnerský vztah může ještě do jisté míry narušovat ten předchozí, nenecháte-li se tím však ovlivnit, vše se brzy vrátí do harmonických kolejí. Tento rok bude příznivý jak pro nové projekty, které byste chtěli započít, tak i pro rozšiřování těch stávajících. Stranou však musí všechny pochyby, všechna rozhodnutí učiňte v co nejkratším termínu, největší úspěch pak budete slavit v posledním čtvrtletí roku. Tento rok bude celkově vynikajícím rokem, co se financí týká – omezte však své tendence k nesmyslnému utrácení, a to zejména na začátku roku. Spolehnout se můžete i na své zdraví, drobné emocionální problémy byste měli poměrně rychle vyřešit tím, že se naladíte na vlnu odpočinku.

text: redakce / foto: bigstock

Doporučené

Přidat komentář