Vztahy

Horoskop – březen 2016

Březen bude pro mnoho znamení velmi rozporuplný. Na jedné straně slibuje duševní pohodu, na straně druhé předpovídá intenzivní politické konflikty, diplomatické neúspěchy a ekonomické potíže. Někteří z nás tedy budou pod vlivem pozitivním, jiní pod vlivem negativním, nikdo však nebude ušetřen překvapení, ať už milého či nepříjemného.

Beran
Váš březen bude ve znamení milostného života, naděje a plánů do budoucna. Žijete-li v pevném svazku, nic zásadního se dít nebude, máte-li však problémy, můžete se dočkat nejednoho zklamání, smutku a pocitů osamělosti. V takovém případě zkuste svou energii obrátit směrem ke kariéře, kde jste schopni ji naplno využít. Během prvních dvou týdnů byste se mohli cítit unavení, potýkat se s nedostatkem pozornosti, oslabena by mohla být i vaše imunita, hrozí tedy zvýšené riziko infekčního onemocnění. Než se tedy pustíte do nějakých významných aktivit, dejte se do pořádku.

Býk
Nacházíte se v poměrně choulostivém období svého milostného života. Nedošlo-li v této oblasti ke komplikacím v lednu či únoru, je velký předpoklad, že k nim dojde nyní – v březnu. Emocionální blokády, pocity osamělosti, partnerská krize – a to zejména v oblasti financí – to vše je na spadnutí. Obrňte se trpělivostí a zachovejte klid, nic netrvá věčně. Riziko konfliktu a různé nepříjemné incidenty mohou nastat i v práci nebo v podnikání – ani v této oblasti se bohužel nevyhnete stresu a nervozitě. Maximální opatrnost se doporučuje ve finančních záležitostech. Je-li to jen trochu možné, nepouštějte se do žádných důležitých finančních operací, riziko ztráty je příliš veliké. Zdravotně jste v dobré kondici a energie máte také dost, měli byste tedy toto nelehké období zvládnout bez velké újmy. Zkuste co nejvíce volného času trávit s rodinou nebo přáteli, s nimi dokážete alespoň na chvíli na starosti zapomenout.

Blíženci
Veškerou svou energii byste v březnu měli věnovat práci a kariéře. Tam jste na silném ledu, tam můžete dosáhnout úspěchu a uznání. Naopak na tenkém ledu se nacházíte v oblasti partnerství. Budete muset být hodně diplomatičtí, aby nedošlo k partnerskému zemětřesení. Snažte se vyhnout jakékoli situaci, která by mohla vést k nedorozumění nebo konfliktu. Mohlo by dojít k významným a neobvyklým událostem, hrozí dokonce i soudní spory. Pozor si dejte také na nehody – opatrně řiďte i přecházejte přes ulici. Zdraví vám slouží docela dobře, tak si ho chraňte.
horoskop_brezen_2016_02
Rak
Atmosféra měsíce března bude napjatá, může být poznamenána různými konflikty a finanční nestabilitou. První polovina nebude příliš příznivá pro milostný život, zato ta druhá by mohla být naopak plná lásky a cestování ve dvou. Nezadaní mohou prožít nějaký románek v daleké části světa. Uspokojení najdete v tomto období zejména ve studiu, vzdělávání a v oblasti cestování. Co byste měli začít bedlivě sledovat, to je vaše zdraví, a to nejen v březnu, ale i v následujících měsících. Neponechejte nic náhodě a jakékoli indispozice berte vážně – nevyhýbejte se lékařům, co se začne řešit hned, má větší šanci na rychlejší uzdravení.

Lev
Štěstí v lásce, harmonie v rodině a radost ze života – to budou hlavní atributy měsíce března. Hodně se toho bude ale dít také v oblasti práce a kariéry. Můžete uzavřít nové smlouvy či nová spojenectví, můžete potkat lidi, kteří vám mohou profesionálně velmi pomoci. Zvýšený je váš zájem o podnikání a investice, buďte však praktičtí a opatrní, nevrhejte se bezhlavě do všeho, co se vám nabízí. Malá analýza nikdy neuškodí. Pozor dejte také při sportu – ve vzduchu se vznáší riziko úrazu. Snažte se více odpočívat, kdy jste si naposledy přečetli nějakou dobrou knihu?

Panna
Březen bude velmi intenzivním měsíce, pokud jde o pocity. Váš stávající vztah bude nestabilní, ohrožen může být pouhým gestem provedeným v nesprávný čas. Překvapení může přijít v každém okamžiku a odkudkoli. Hlava se vám točí také z práce, zamyslete se nad tím, kterou stojí za to si udržet, která je zisková, opusťte takovou, která vám bere příliš energie a přináší pouze starosti. I v této atmosféře si však dokážete (i když s vynaložením určitého úsilí) udržet pevné zdraví a optimismus a to je velmi důležité. Nepodléhejte stresu, navažte nová přátelství s lidmi, kteří mají podobné zájmy i starosti. Uvidíte, že v tom nejste sami a dokážete si i vzájemně pomoci.
horoskop_brezen_2016_03
Váhy
Váš milostný život se začíná více pojit s povinnostmi a odpovědností než s láskou a porozuměním. Jinak je ovšem váš život dynamický a otevřený změnám, uvítali byste dokonce i nějaké to překvapení. Můžete se ho dočkat – březnové zatmění slunce předpovídá významnou událost v kariéře, zejména věnujete-li se intelektuální činnosti, psaní či nějaké kreativní práci. Zoufale však potřebujete více disciplíny, diplomacie a organizačních schopností, zde máte výrazné mezery. Pozor dejte na své zdraví, vyhněte se excesům, neignorujte příznaky jakýchkoli nemocí, snažte se zlepšit svůj životní styl.

Štír
Romantika, smyslnost, flirt, nová láska – to jsou hlavní atributy měsíce března, ovšem vzhledem k zatmění slunce, které nás čeká, můžete očekávat v podstatě cokoli. Jste-li právě v pevném svazku, ve kterém chcete setrvat, vyhněte se milostným hrám tzv. „na jiném písečku“ – toto období je pro takové akce příliš riskantní. Co se týká práce a financí – dobře si svou práci zorganizujte, zvažte poctivě všechna důležitá rozhodnutí – jen tak se vaše finanční situace může zlepšit. Štěstí bude přát zejména uměleckým a tvůrčím profesím. Dobrá příležitost však může přijít ke každému a to i v době, kdy to nejméně čekáte. Jako na houpačce budou vaše nálady. Připravte se na dny plné optimismu a nadšení i na dny, kdy budete unavení, bez energie s tendencí k pesimismu. Na tyto dny však nemrhejte svými silami, nechte je v poklidu odplynout a sílu šetřete na dny, kdy budete mít chuť se pustit do všeho, co se vám bude nabízet.

Střelec
První březnový týden se ponese v uvolněné atmosféře, potom se věci začnou pomalu měnit. Můžete se začít potácet v nejistotě, trpět sebeklamem, být zmatení. Komplikace mohou nastat ve vztazích i v rodině. Snažte se ve všech situacích zachovat klid, buďte diplomatičtí, nejednejte impulzivně. Každý zásadní krok si nejprve promyslete, vyhodnoťte rizika. Zaměstnejte svou mysl prací – rozšiřujte rodinný podnik, opečovávejte nemovitost, zvelebujte domov. Máte dostatek energie i nadšení, abyste vše zvládli bez úhony. Pozor dejte na své zdraví – hrozí zvýšené riziko nehody či zranění, ale také infekce nebo zánětu.
horoskop_brezen_2016_04
Kozoroh
První polovina března se bude točit zejména kolem peněz. To bude mít také vliv na váš partnerský život – máte společné finance? Čerpáte je ze společné činnosti? Řešíte nějaké materiální problémy? Nezoufejte, za svou práci už byste brzy měli být odměněni více, než je u vás obvyklé, vyloučeno není ani povýšení nebo zlepšení postavení. Významný podíl na této skutečnosti může mít blížící se zkouška či pohovor, práce na důležitém dokumentu, pracovní cesta apod. Pozor na oslabenou imunitu – mohla by mít za následek nějaké chronické onemocnění či jinou nemoc, která by výrazně omezila vaši fyzickou i psychickou svobodu. Dělejte, co můžete, abyste si vybudovali silnou obranyschopnost organismu.

Vodnář
Ve vzduchu je láska a svádění, ve vašem milostném životě vládne harmonie, tak si tyto kouzelné dny patřičně užijte. I přesto, že jste plní romantiky, vaše bdělé oko je zaměřeno na finance. Do popředí vašeho zájmu se pomalu tlačí vaše profesní postavení, prestiž a popularita, čelit můžete až několika výzvám najednou a také větší odpovědnosti. Štěstí ale stojí na vaší straně, máte spoustu energie a záviděníhodnou vytrvalost, stejně jako podporu nejbližších. Budete-li tedy jednat uváženě, neměli byste se dostat do potíží. Mějte na paměti, že někdy to nejjednodušší řešení může být to správné.

Ryby
Březen bude ve znamení lásky, partnerství, manželství a vzájemného porozumění. Berte, dávejte a užívejte toho, co vám život nabízí. Vaše autorita, síla osobnosti, komunikační schopnosti, ale také šarm a talent vás provázení i v oblasti pracovní. Málo co se sice obejde bez překážek či drobných problémů, někdy se můžete potýkat se soutěživostí, vy to však, díky spoustě energie a optimismu, zvládnete. Ruku v ruce se splněnými úkoly jdou vaše finance. Ty by měly být stabilní.

text: redakce / foto: bigstock

Doporučené

Přidat komentář